פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים רק שפלייז, שלא היה אותו דבר כמו שהיה ב ג'נרלס, שיתכננו את המנוע טוב. ובכלל, הגיע הזמן למשהו ראלי. בלי טיבריום ובלי כל מני חייזרים.... פשוט - מלחמה. :jump: :jump: :jump: :jump: GL EA, dont let us down.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים אני מקווה שיחסכו את הסרטונים ה-wanna be hollywood movie האלה בחצי שקל. התפדחתי בשביל ג'ניפר מוריסון כל פעם מחדש.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מצפה מאוד למשחק .. אפשר להבין מהתמונות פחות או יותר למרות שעדיין מוקדם מאוד לומרשהולך להיות משחק יפה לאללה
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים אני מקווה שיחסכו את הסרטונים ה-wanna be hollywood movie האלה בחצי שקל. התפדחתי בשביל ג'ניפר מוריסון כל פעם מחדש.ממש חלטורה מטורפת....אני לא מבין איך היא עשתה את זה.מHouse לזה,זה פשוט כל כך...כל כך...עצוב
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים אני מקווה שיחסכו את הסרטונים ה-wanna be hollywood movie האלה בחצי שקל. התפדחתי בשביל ג'ניפר מוריסון כל פעם מחדש.זה חלק בלתי נפרד מהסדרה וטוב שכך.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים זה חלק בלתי נפרד מהסדרה וטוב שכך.יוצרים שמכבדים את משחקיהם יילכו עם המשחק עד הסוף ויישימו גם סירטון מושקע ויפה.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים זה חלק בלתי נפרד מהסדרה וטוב שכך.סרטונים זה דבר אחד, והזוועה שהייתה בC&C3 זה משהו אחר ולא מוסיף כבוד לסדרה קלאסית כמו RA.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים חייבים את הסרטונים האלה חוץ מזה שהסירטונים ברד אלרט שתיים היו מאוד נחמדים.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים בהחלט. סירטונים טובים ברוח הסדרה. זה לא הסירטונים המעולים של טיבריאן סאן (שם באמת יצאו מגידרם בוידאו, שיכל בקלות להשתלב בסרט הוליוודי) אבל בהחלט טובים
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים הסרטונים הם חובה!אסור שיורידו אותם!הלוואי שיעשו אותם כמו בRA1מקווה שישקיעו במשחק בזה כמו בקודמיו...
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים ובחזרה למשחק...אני מתלהב מאוד מהאפשרות לשחק את הקמפיין במצב CO-OP עם חבר!סוף סוף מכניסים את האופציה הזו למשחקים.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים אחח אחח, רד אלרט, כזאת נוסטלגיה.. כבר לא יכול לחכות ל3 (: חח כבר חשבתי שלא יוציאו את 3, אבל הנה הפתיעו אותנו... רק נקווה שהמשחק יתן בראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.