עבור לתוכן

שאלה| CORE 2 QUAD תומך בWINDOWS XP PRO?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב חברה תודה רבה על העזרה!!!

אני אסתפק במה שאמרתם כאן... עכשיו אני יותר רגוע :)

תודה רבה לכל העוזרים והמתווכחים :)

פורסם

טוב כנראה אני אתקין דיסק קשיח שני למערכת לXP

הראשון לויסטה לצערי התרגלתי לויסטה וזה מבעס לחזור לXP

למרות שיש את את מוד לשנות את הXP לויסטה (זה לא טוב).

תודה לכולם בכל זאת. אם ובכל זאת תמצאו מאמר מעניין אשמח.

פורסם

אהההה 7wolf נראלי הבנתי מה אתה מתכוון!

יש איזה משו בxp, היפר משו נראלי (ברח לי השם אני אכתוב אם אני אזכר..) שמנצל שני ליבות אבל זה לא מחייב ניצול של שני ליבות פיזית, לכן יש את המערכות 64 ביט שהם פועלות על ניצול כל ליבה כליבה עצמאית...יכול להיות שאני עושה בלאגן מאיזה 10 תכונות שונות בxp אבל יכול להיות שזה מה שאתה מתכוון..אנלא ממש זוכר אבל זה אם מישהו מבין בדיוק מה הקטע ב64 ביט יוכל לענות.

פורסם

התכוונת ל hyperthreading אבל התבלבלת בערך בכל דבר אחר (אין קשר בין כלום ממה שאמרת).

פורסם

חח הגיוני סתם קראתי על זה פעם תאמת אנלא זוכר ממש מזה בכלל אם זה לא קשור לריבוי ליבות...כתבתי שאנלא בטוח במה שאני אומר..לא משנה

קייצר אם כבר-אתה יכול לתת לי קישור שמסביר את הhyperthreading ? וגם קישור למה ההבדל בין 32 ל64 ממש יעזור לי..(לא מבחני ביצועים אלא הסבר איך המערכות עובדות..)

ממש תודה ;)

פורסם

אם אתה יודע אנגלית ברמה טובה, יש בויקופדיה מאמרים טובים על הנושאים הנ"ל.

פורסם

סבבה נעבור עליהם..שוב תודה! :xyxthumbs:

פורסם

למרות שאני עדיין חושב שניצול של QUAD הוא לא סופי.

הוא תומך אבל לא עד הסוף.

אבל זו רק דעתי!

פורסם

זאת לא רק דעתך,הQ אמור לעבוד כמו 4 מחשבים במקביל אם הייתה חלוקת מולטי טאסק טובה ויעילה אבל אין..

אגב גם אחד מהטענות של AMD נגד הQ זה שהם בעצם 2*2 מודבקים ולכן הטבעי שלהם יותר טוב,מה שהוכח כלא נכון וכמו שזה נראה אחת מהסיבות העקריות זה שאין תמיכה אמיתית בכל ליבה כעצמאית (ברור לי שאינטל יצרו מעבד שמבחינת החומרה של היום עובד הרבה יותר טוב משל אמד אבל מצד שני יש מעבדים כפולי ליבה שעובדים יותר טוב מהמרובעי ליבה-מה שמראה שלא רק שאין תמיכה במרובעים אלא גם יש לפעמים ירידה ברמת הביצועים)

פורסם

למרות שאני עדיין חושב שניצול של QUAD הוא לא סופי.

הוא תומך אבל לא עד הסוף.

אבל זו רק דעתי!

ואני חושב שאתה מדבר שטויות בלי להבין כלום בתחום. אתה יודע לכתוב בפורום, אבל זהו.

אבל זו רק דעתי !

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ואני חושב שאתה מדבר שטויות בלי להבין כלום בתחום. אתה יודע לכתוב בפורום, אבל זהו.

אבל זו רק דעתי !

אפשר לשאול מי אתה? בן כמה אתה? יש לך תואר במשהוא?

פשוט הייתי רוצה להבין מי אתה בכלל ומאיפה הניסיון הזה שלך?

בקשר לזה שאני יודע לירשום בפורום כמה כבר הודעות רשמתי? וכמה אתה?

רק לידע כללי: יש לי תוארים

MCSA/E

ETHICAL HACKER

פורסם

הקפצת ת'רד מלפני 3 חודשים רק בשביל להכנס לדיון של "למי יש יותר גדול"?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים