עבור לתוכן

שאלה| CORE 2 QUAD תומך בWINDOWS XP PRO?

Featured Replies

פורסם

*כותרת*

למה אמרו לי שXP PRO\ לא תומך במעל CORE 2 DUE, ויש לי QUAD CORE עם ווינדוס אקס-פי.

אז אני רוצה להיות בטוח שזה לא ישפיע על המערכת שלי.

מחכה לתגובות, תודה רבה מראש!!!

פורסם

אם יש לך כבר XP עם QUAD CORE, פשוט תיכנס ל task manager ותחת preformence אתה אמור לראות 4 גרפים של CPU (נחש מה זה אומר).

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כבר XP עם QUAD CORE, פשוט תיכנס ל task manager ותחת preformence אתה אמור לראות 4 גרפים של CPU (נחש מה זה אומר).

האמת אנלא מבין מה זה אומר, אבל אני באמת הולך לנחש... תומך?!

פורסם

ניחוש טוב. אבל למשתמש ביתי רגיל כיום אין יותר מדי שימוש לכזה מעבד. (ואת זה אתה יכול לראות ע"י זה שלפחות מחצי הליבות בטח לא מנוצלות בכלל).

פורסם

א. על סמך שהוא רואה 4 ליבות ב task manager.

ב. המאמר שהבאת אומר (או לפחות לא סותר) את זה גם... תסביר בדיוק מה הבעיה שלך.

פורסם

Microsoft states officially:

Microsoft Windows XP Professional and Microsoft Windows XP Home are not affected by this policy as they are licensed per installation and not per processor. Windows XP Professional can support up to two processors regardless of the number of cores on the processor. Microsoft Windows XP Home supports one processor.

זו הגרסה של מיקרוסופט בנוגע לפרק.

פורסם

ברור לך ש dual core ו quad code הם עדיין one processor ?

פורסם

ידוע אבל לפי גרסת מיקרוסופט XP לא תומך יותר מ2 ליבות אפשר לימצוא את זה בMSFN

לפני שאתם עונים לי תעשו חיפוש בגוגל ותוסיפו בסוף site:microsoft.com תודה.

פורסם

א. יש מיליוני מחשבים שנמכרים עם XP HOME (ו/או PRO) ויש להם DUAL/QUAD CORE.

ב. מחשבים ניידים שנמכרים לרוב עם XP HOME מגיעים עם המעבדים INTEL CORE DUO ומעלה...

ג. אם זה ידוע, אז מה לא ברור ב "Windows XP Professional can support up to two processors regardless of the number of cores on the processor. Microsoft Windows XP Home supports one processor"

אם הבנת ש DUAL/QUAD CORE זה ONE PROCESSOR, אז למה ש Windows XP Home supports one processor לא יריץ אותם ? הבנתי הנקרא הפשוטה (בלי קשר למציאות שכבר אמרו לך).

פורסם

יש מיוליוני מחשבים שנמכרים אם XP מזה משנה.

ויש הרבה מחשבים שנמכרים אם ויסטה שעוד לא מוכנה אתה חושב שלמיקרוספוט אכפת?

אתה חושב שלמישהוא בכלל אכפת? מה שאני בעצם רוצה ליראות תגובות של אנשים שבדקו, קראו מאמרים וכו'

כמו שאמרתי אנשים ולא 2-3 חברה שמצאו מאמר אחד שאומר מה שהם רצו לישמוע.

בקשר לTASK MANAGER זה שהוא מראה זה לא אומר שהתמיכה שלו במעבדים אלו היא עד הסוף.

לפני שאני רשמתי את ההודעה כאן וגם אחרי חיפשתי הבה מאוד באינטרנט.

פורסם

מה שנקרא, איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו... (ועוד לא הבאת כתבה אחת שתומכת בדעה ההזויה שלך).

פורסם

ויש הרבה מחשבים שנמכרים אם ויסטה שעוד לא מוכנה אתה חושב שלמיקרוספוט אכפת?

אז אתה מודה בעצמך שזה סתם איזה כס"תח של מיקרוסופט...אנשים עונים פה לא רק ממתמטיקה של אתרים רשמיים אלא מנסיון אישי וידע,ואם כבר אז היית יכול להתווכח על איזה כרטיס מסך יותר טוב שזה נושא שלא מוכרע לחלוטין..אבל לשאול על ניצול של מערכת הפעלה ב2\4 ליבות?? זה כבר הזוי..זה לא וינדוס 3.11 אתה יודע זה XP ועד כמה שאני שונא את התכנון של XP מיקרוסופט כן דואגים שהוא יעבוד וינצל מרכיבים שמצויים בשוק כסטנדרט....

עריכה: תראה אחי אני מבין מה אתה מנסה להגיד יש פה אנשים שזורקים דעה ולא מסבירים או מביאים אתר מטורקמניסטן שמוכיח שהם צודקים..אבל להגיד את זה על דבר ככ ברור כמו פה..זה אבסורד..זה דווקא דבר שלא צריך להוכיח זה דבר ידוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים