פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים חברים עזרה בבקשהכשאני משחק יש תחושה חזקה של DELAY בכל תזוזה של העכברכאילו יש איזה smooth mouse אבל שיחקתי עם האפשרות הזאת ב-option -> control וזה לא עזר.זה ממש מעצבן - אי אפשר לכוון את הנשק לאן שרוצים לירותואני משחק במולטי של COD4 ככה שאני רגיל למנוע של המשחקופה אני לא מצליח להתרגל לתנועה הלא טבעית הזאת.אגב שחקתי בשרתים עם פינגים נמוכים (70-100) ככה שזה לא הבעיה.עוד משהו שם לב לבעיה ?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים הדבר שהכי מעצבן אותי היא כמות הכדורים הפשוט מגוחכת שיש בכל מחסנית. זה כאילו יורים 10 כדורים, שכם איתם ממש צריך לדייק בגלל הרתע של הרובה ועדין בדרך כלל זה לא מספיק. אולי אני סתם מתבכיין כי התרגלתי ל Enemy territory אבל עדין זה פוגם בחווית המשחק שלי.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים הדבר שהכי מעצבן אותי היא כמות הכדורים הפשוט מגוחכת שיש בכל מחסנית. זה כאילו יורים 10 כדורים, שכם איתם ממש צריך לדייק בגלל הרתע של הרובה ועדין בדרך כלל זה לא מספיק. אולי אני סתם מתבכיין כי התרגלתי ל Enemy territory אבל עדין זה פוגם בחווית המשחק שלי.יש גם רובים עם יותר תחמושת.הרובה שאתה מדבר עליו יורה רק 10 כדורים, אבל 2-3 בגוף מספיקים כדי להרוג.חוץ מזה שלפי דעתי זה עדיף ככה, ב COD4 היה ממש קל להרוג.אם היית רואה מישהו, פשוט מרסס והוא בטוח ימות. כאן אתה צריך קצת יותר להתאמץ ולשחק עם טיפה יותר חשיבה.גם אהבתי מאוד את התוספת של הטנקים. לדעתי זה היה חסר במשחק הקודם.גם אני לא כל כך מבין למה המשחק יותר כבד בצורה דיי משמעותית מ COD4. הם לא שינו הרבה בתכלס.COD4 היה רץ לי בדרך כלל באיזור ה 90-100FPS, וזה רץ על 40-60, ולפעמים יש דרופים לאיזור ה 20-30 וזה דיי מעצבן.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אני לא מצליח להפעיל את המשחק, זה רושם לי שהמשחק הפסיק לעבוד מסיבה כלשהי...יש לי ויסטה 64 מישהו יודע מה הבעיה אולי?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים פתרתי את הבעיה... למשחק יש בעיה עם איכות סאונד גבוהה מדי 1- Go to Control Panel 2- The click on "Hardware and Sound" 3- Click on "Sound" 4- Doble click on "speakers" 5- go to the Advanced tab 6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)" 7- Thats it!
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים ^????כנראה שלא רשמת את הכתובת מייל במדויקנרשמתי לפני דקה פה - http://www.callofduty.com/beta/ואחרי 20 שניות קבלתי את ה CD-KEY
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אם הכתובת אימייל היא של וואלה (@walla), אז אתה יכול לקבל אותו גם בעוד שנה (וזה יהיה במזל )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.