עבור לתוכן

צריך את עזרתכם בהשוואה בין הלוחות הבאים

Featured Replies

פורסם

הלוח הראשון הינו של asus :

asus k8v se delux

והלוח השני הוא של gigabyte :

gigabyte k8nsnxp

מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם

מה היתרונות של האחד על פני השני

תודה רבה מראש לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

בבקשה ....

מי שיכול לעזור לי או אפילו להפנות אותי לאתר השוואות בין שתי היצרניות הנ"ל אני אשמח

זה ממש ממש חשוב

שוב תודה לכולכם

פורסם

אתה יכול לקבל מידע עליהם בקלות באתרי החברות ASUS ו GIGABYTE.

מה המטרה שלך, ובאיזה תקציב אתה מעוניין לקנות לוח? לפי מיטב זכרוני אלה לוחות ותיקים לסלוט 939, זה מה שאתה צריך?

פורסם

אתה יכול לקבל מידע עליהם בקלות באתרי החברות ASUS ו GIGABYTE.

מה המטרה שלך, ובאיזה תקציב אתה מעוניין לקנות לוח? לפי מיטב זכרוני אלה לוחות ותיקים לסלוט 939, זה מה שאתה צריך?

חח בדיוק כשחפשתי באינטרנט הוספת תהודעה..

אתה חצי צודק- האסוס הוא סוקט 754 והג'יגהביט הוא 939..

פורסם

ולכן השאלה הזאת מאוד רלונטית:

מה המטרה שלך, ובאיזה תקציב אתה מעוניין לקנות לוח?

האם יש לך מעבד ישן או חלקים אחרים? אחרת מאוד לא משתלם לקנות לוחות כאלה היום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לכולכם כאן על העזרה !

אני אסביר קצת יותר. יש ברשותי מחשב עם לוח של גיגה בייט : gigabyte k8nsnxp

ולפני שבועיים וחצי רציתי להוסיף לו זיכרון ומשום מה קיבלתי מסכים כחולים. אחרי בדיקות מעמיקות התברר שהסלוטים הנוספים

שיש לי על הלוח כנראה דפוקים ולא מגיבים. מכיוון שיש לי אחריות על הלוח , הלכתי לחנות המחשבים ממנה קניתי את הלוח במטרה להחליפו

או לתקנו.

עכשיו הבעיה, מוכר המחשבים ואני לא סומך עליו בכלל החליף לי את הלוח לדגם של אסוס : asus k8v se delux

בטענה שהוא הרבה יותר טוב.

מבדיקה חובבנית באינטרנט זה ממש לא נראה ככה וזה נראה כאילו הוא מנסה פתרון זול או פשוט לנפנף אותי

לכן זה דחוף לי לדעת . ותודה רבה שוב לכל העוזרים

במידה ויש פה משהו לא מקצועי- אין לי בעיה לחשוף את שם החנות ומיקומה למען יזהרו אחרים

פורסם

תאמת-הלוחות ישנים אין לי מושג על כמה הצ'יפסטים שלהם טובים אבל כמו שזה נראה-הג'יגהביט שווה יותר..הוא תומך במעבד יותר חדש,יש לו דואל צ'אנל לזכרונות ויש לו עוד 2 חיבורי sata ועוד כל מיני..אבל בתכלס-הלוח הזה ממש ישן זה נראלי הכי הרבה שתקבל..איןלי מושג מאיפה הוא בכלל השיג לך את הלוח של אסוס וההבדלים האלה לא נראלי ככ ישנו לך היום כל רכיב שתשדרג רוב הסיכויים שיצא לך יותר זול לקנות הכל מחדש..אבל אם אתה רוצה לקבל מוצר שווה 1:1 אז האסוס לא עונה על הדרישות..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי

אני בתחלס חדש פה ואני חווה קבלת פנים חבל על הזמן .

אני רק יוסיף ויציין, המחשב שלי נשאר עם אותם החלקים, אותו מעבד (64 ביט 3000+ amd ) והארד דיסקים ואותו מאוורר קירור ( gigabyte 3d )

כשקניתי אותו הוא היה מעבר לכל הצעה סטנדרטית. השאלה אם באמת כדאי לי להחליף מחשב בגלל שהדפוק הזה (המוכר) לא מועיל בטובו להחליף לי את הלוח אחד על אחד בטענה ש"כבר לא מוכרים לוח כזה ואני צריך להזמין במיוחד"

מה גם שאת הלוח הספציפי הזה של גיגה בייט קניתי ממנו לפני 4 חודשים בערך

כי הלוח המקורי שקניתי עם המחשב לטענתו היה צריך לעבור צריבה בהיפרום או משהו כזה ואז הוא המליץ לי לקנות חדש ומאד שיבח את ה gigabyte k8nsnxp

באותו מעמד . רק שעכשיו אחרי 4 חודשים מסתבר ששתי הסלוטים הנוספים של הזיכרון לא עובדים פתאום

ומה שהוא ממליץ לי זה שהוא יחליף לי לאסוס

נישמע לכם מקצועי?, אמין? והוא עוד מתפאר בכרטיס ביקור של "המקצוענים"

אשמח לעוד חוות דעת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים