עבור לתוכן

עזרה בשידרוג מחשב עד 5200

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לשדרג את המחשב ולקנות חלקים ולהרכיב לבד.

אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס ומסך.

אני רוצה להריץ עליו משחקים כבדים וסרטי HD ברזולוציות גבוהות.

חיפשתי בכל האינטרנט לוח אם עם תמיכה לארבעה חיבורים של IDE ולא מצאתי כלום, יש לי 3 הרדיסקים IDE וצורב DVD ובלוחות החדשים יש מקום רק לשתי IDE

מה אפשר לעשות בנידון?

אני ביותר בכיוון של החלקים האלה:

Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775

Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro

Gigabyte GA-P35-DS3L

Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retail האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס? האם הדגם כדאי? אם לא למה?

ואני גר בתל אביב אז והחנויות שאני מכיר פשוט יקרים.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

לגבי הקירור אני חושב שאתה יכול אפילו לעלות, אבל הפריזר מצוין גם ככה.

לגבי הכרטיס מסך, לא ממש. זה מכיוון שרק הייצור נערך בחברות ולא התכנון של הכרטיס עצמו. למרות שהכרטיס הזה מעט חזק יותר מ-8800GT אני חושב שהוא יותר משתלם בעלות\תועלת, אם אתה רוצה להשקיע יותר אז בכיף. יש בצפון ראשל"צ (תעשיה ישן) את סקייפיסי, אבל אתה תמיד יכול להזמין במשלוח מכל הארץ מחנויות אחרות.

נ.ב נדמה לי שיש גם סניף של TMS בת"א איפשהו.

פורסם

יצרני השבבים אכן מציעים גירסאות-לדוגמה של תכנוני-מוצרים הכוללים את השבבים אותם הם מייצרים, אלא שאלו הם ברובם תכנונים מומלצים ובלתי-מחייבים בלבד (אע"פ שייתכן כי קיימים יצרני ציוד-מוגמר המחוייבים להעביר את המוצר הסופי הליך "בקרת איכות" ביצרני השבבים).

וזה עוד לפני שדיברנו על איכות הרכיבים במוצר (שבבי-עזר, טרנזיסטורים ודיודות, קבלים, סלילים, וכיוצ"ב), על איכות ה-PCB, על איכות ההרכבה, או על הליך בקרת האיכות - השונים בכל יצרן ציוד-מוגמר...

ומכך נובע כי יש משמעות רבה לבחירת יצרן הציוד-המוגמר.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו יכול לעזור לי גם חשבתי לחכות עד שהסידרה של ה 9X NVIDIA יצאו בטח המחירים גם ירדו לכרטיסים של ה 8800?

פורסם

בנוגע לIDE אני לא רואה בעייה כל שהיא,

לא חסרים כרטיסי IDE המתחברים בPCI, עכשיו מה שתצטרך למצוא זה לוחות עם PCI :smile1:

לגבי ה8800GTS הוא דיי ביזבוז, במקומך הייתי הולך על הג'יגהבייט 8800GT עם קירור הזלמן שעולה 1250,

המעבד והקירור מעולים,

גם לוח האם מעולה (למרות שאם זה היה תלוי בי הייתי הולך על הP35A של PALIT אבל הוא לא הכי מומלץ, רק לבעליי תקציב נמוך)

עוד מישהו יכול לעזור לי גם חשבתי לחכות עד שהסידרה של ה 9X NVIDIA יצאו בטח המחירים גם ירדו לכרטיסים של ה 8800?

אני גם מחכה לסדרה הזאתי, ל9800GT (אם הוא יצא בכלל),

הסיבות שאני מחכה לו זה בגלל הביצועים והDX10.1, לדעתי יהיה חבל לקנות מחשב בתחילת שנה שחודש לאחר מכן תגלה שדברים חדשים כמו מעבדי הפריין (הQ9300) וה9800GT יביאו יותר ביצועים באותו מחיר.

אנ ממליץ לך לחכות (אבל לא יותר מידי, כי תמיד אפשר לחכות ולפנטז על המחשב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים