עבור לתוכן

כיצד אתם משחקים משחקים שקובץ ההתקנה שלהם גדול מ 4 גיגה ?

Featured Replies

פורסם

כיצד אתם משחקים משחקים שקובץ ההתקנה שלהם גדול מ 4 גיגה ?

אני מדבר על קבצי משחק שהורדו באמיול (או בכל תוכנת PTP) שגדולים מ 4 גיגה , כלומר לא ניתן לצרוב אותם ?

באיזה תוכנה אתם משמתמשים בהתקנתם על גבי המחשב ?

אנא יעצו מה ניתן לעשות כי כל המשחקים החדשים הם בגודל מפלצתי שצורב DVD ודיסקים סטנדרטים לא מצליחים להתמודד.

תודה מראש, דרור.

פורסם

מי בכלל צורב קבצים?

תוריד DAEMON TOOLS (חפש בגוגל), תתקין, ואז יהיה לך כונן וירטואלי שלתוכו אתה עושה mount לקובץ ואז זה כאילו שצרבת אותו והכנסת אותו לכונן נוסף במחשב.

אני מדבר כמובן אך ורק על קבצים שהורדו באופן חוקי ואין עליהם זכויות יוצרים... ::)

פורסם

בלי קשר למשחקים (הנושא שאתה מדבר עליו אסור)

כדי לשמור על הHD קבצים שגדולים יותר מ4G עליך להמיר את הכונן לפורמט NTFS

פורסם

חחח טוב זה לא חוקי לדבר על זה.. אבל נגיד כאילו שאתה מדבר על משחקים חינמיים

אז תמיד יש דיסקים של 6 גיגה או יותר אני כבר לא זוכר

או שאתה עושה כונן ווירטואלי עם דימון טולז

פורסם

מה אסור פה?

אם יש לו סידיקי מקורי של משחק והוא לא מוצא את הדיסק?

אם זה משחק חינמי?

הבנאדם שאל שאלה ליגטימית, זה שאתם מקשרים את זה ישר לדברים לא חוקיים זה עניין אחר...

וכן יש לי מספר משחקים שיש לי סידיקי שלהם ונאבד לי הדיסק, אז מה? זה לא חוקי יותר לשחק בהם?

תחזרו לנושא ואת שאר הדברים תשמרו לעצמכם

פורסם

אשמח אם תראה לי משחק חינמי שתופס יותר מ 4 גיגה. גם אם יש לו סידיקי מקורי, זה עדיין לא מקנה לו את הזכות להשתתף בהורדות לא חוקיות.

"אנא יעצו מה ניתן לעשות כי כל המשחקים החדשים הם בגודל מפלצתי שצורב DVD ודיסקים סטנדרטים לא מצליחים להתמודד." כבר כל המשחקים החדשים שהוא קנה נהרס להם הדיסק, טוב, מזל שיש "קבצי משחק שהורדו באמיול (או בכל תוכנת PTP)".

פורסם

מה אסור פה?

אם יש לו סידיקי מקורי של משחק והוא לא מוצא את הדיסק?

אם זה משחק חינמי?

הבנאדם שאל שאלה ליגטימית, זה שאתם מקשרים את זה ישר לדברים לא חוקיים זה עניין אחר...

וכן יש לי מספר משחקים שיש לי סידיקי שלהם ונאבד לי הדיסק, אז מה? זה לא חוקי יותר לשחק בהם?

תחזרו לנושא ואת שאר הדברים תשמרו לעצמכם

נאיבי רצח אתה

פורסם

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php

קח אחינו, תלחץ שם על הלינק הראשון, אני מאמין שאתה תסתדר עם התוכנה, לא מסובך.

לא מבין מה לא חוקי, הוא הוריד משחק חינמי וחוקי דרך תוכנה חוקית (EMULE) ולא מבין איך ליפתוח אותו, לגיטימי מיבחנתי.

פורסם

נו אנשים, אני צריך להרחיק 7 חברים באתר במכה בשביל שהמסר יעבור?

המשתמש הבא שיפתח דיון העוסק בכל צורה שהיא בפריצות או הורדות של משחקים, או שישתתף בדיון שכזה - יורחק בלי קשר למצב האזהרות שלו.

תירוצים כמו: "לא ידעתי" / "לא ראיתי" / "לא שמעתי", לא יתקבלו בשום פנים ואופן.

ההרחקה תעשה באופן אוטומטי וללא שום אזהרה מוקדמת.

אני מבטיח שלא יהיו יותר אזהרות בנושא.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים