עבור לתוכן

עכבר למשחקים

Featured Replies

פורסם

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום ציוד היקפי, אבל כבר יומיים לא עונים לי שם, אז החלטתי לנסות פה.

איזה עכבר מומלץ על ידכם למשחקים כמובן, אך שיתאים גם לעבודה מול אופיס ושיטוט באינטרנט.

הבנתי שיש עכברים שמצויינים למשחקים אך לא כ"כ מתאימים לשאר הדברים.

פורסם

mx518 או G5 או הראזר התואם יהיו מצויינים

פורסם

יש בשוק הרבה עכברים שמיועדים לגיימינג. מה שמייחד אותם זה קודם כל שהם הרבה יותר מדוייקים מעכברים רגילים, ובנוסף חלקם באים עם כל מיני גימיקים, למשל משקולות שאפשר להוסיף לעכבר כדי לכוון את המשקל שלו, המון כפתרונים נוספים שמועיל מאוד במשחקי FPS וכו'.

השאלה מה התקציב שלך?

במאתיים שקל פלוס מינוס אתה יכול לקנות ה G5 של לוגיטק שנחשב לעכבר גיימינג מצויין. הוא מדוייק מאוד (אני בהחלט מרגיש את רמת הדיוק שלו כשיוצא לי לשחק בעכבר רגיל ולהשוות), יש לו כפתורים מיוחדים שאתה יכול לכוון בעזרתם את רמת הרגישות שלו (מועיל מאוד בFPS כשלפעמים אתה רוצה שהעכבר יהיה איטי למשל כשאתה צלף), ויש לו משקולות שאפשר לכוון איתן את המשקל שלו.

באופיס ושאר הדברים העכבר מתפקד מצויין (רק לוקח אולי קצת זמן להתרגל לצורה שלו, הוא בכוונה עשוי בצורה לא-סימטרית כדי שיהיה יותר נוח לתפוס אותו עם כף היד)

פורסם
  • מחבר

תקציב בין 200-300 ש"ח נראה לי סביר.

יש מקום שאפשר לראות את העכברים כדי להרגיש אותם ולהחליט?

פורסם

לא מאמין שיש חנות שתתן לך לבדוק עכברים ולהשוות ביניהם, מה עוד שאתה צריך להתחיל להריץ משחקים כדי לבדוק את הביצועים שלהם בזמן-אמת.

על הG5 שיש לי אני יכול להמליץ לך, כלומר בדקתי וראיתי את השיפור שיש בו לעומת כל עכבר רגיל אחר (זה הבדל של שמים וארץ).

אני די בטוח שככה גם לגבי כל שאר העכברים שמיועדים לגיימרים, אז השאלה יותר מה התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את העכבר הזה: Razer DeathAdder, בנוסף ל-G5 ול- MX-518 שאמרו לי.

משיטוט בפורום ציוד היקפי ראיתי שכתבו על G5 שהוא לא כזה להיט (מאבד דיוק מהר מאוד בsens נמוך,גלגלת מחורבנת, גדול מידי ,"מדלג" על פיקסלים לפעמים )

לא שאני מבין כזה גדול (מה זה SENS? ומה הכוונה בדילוג על פיקסלים בהקשר של משחקים)

בפנדה הוא עולה 290 ש"ח:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=352&products_id=18955

וזה התקציב העליון שלי.

השאלה היא האם יש לו יתרון על שאר המתחרים? האם הוא נוח גם לעבודה משרדית (שהבת זוג לא תהרוג אותי)?

פורסם

שמע, G5 זה עכבר שקיבל הרבה מאוד ביקורות חיוביות בעולם. אם תחפש REVIEWS עליו בגוגל באתרים מקצועיים תראה שסך הכל זה עכבר נחשב מאוד. אני לא אומר שזה "הכי טוב" שיש, גם לא בדקתי עכברים אחרים שאני יכול להשוות אותו אליהם, אבל לגבי הנסיון האישי שלי:

1. לגבי דילוג על פיקסלים, שמעתי את הביטוי הזה פעם אבל העכבר שלי כנראה עצלן ולא אוהב לדלג על פיקסלים... או שפשוט מדובר במשהו שעין בלתי-מזויינת לא יכולה להבחין בו.

2. הגלגלת שלו שונה קצת משל עכברים רגילים, כשאתה מגלגל למעלה ולמעטה זה בכוונה לא נעשה בצורה חלקה לגברי אלא כאילו בשלבים (קצת כאילו אתה מסובב גלגל שיניים נגיד). זה מיועד כנראה למשחקי FPS ששם אתה משתמש בזה כדי להחליף בין נשקים שונים ואז אתה לא רוצה שפתאום תדלג על נשק כלשהו כי גלגלת מהר מדי. במשחקים זה עובד מצויין, אישית זה לא מפריע לי בכלל גם בעבודה רגילה על המחשב.

מה שכן, הדבר היחידי שמעצבן בגלגלת זה האופציה ללחוץ עליה. משום מה זה לא תמיד עובד לי חלק כשאני עובד על המחשב. לא יודע אם זו בעיה בדגם עצמו או רק במה שיש לי.

3. הגודל של העכבר והצורה שלו כאמור שונים קצת מעכבר ג'נרי רגיל. אם זה נוח? זה בטח לא מיועד לשמאליים, אבל לי אישית לקח קצת זמן ובסוף התרגלתי אליו. הוא די נוח לשימוש אני חושב. תבדוק תמונות שלו באינטרנט ותחליט. הוא בטח יותר נוח מחלק מעכברי הגיימינג האחרים שיצא לי לראות שיש להם צורה ממש ממש מוזרה.

4. לגבי המחיר, בזאפ ראיתי שהוא נמכר גם ב240 שקל.

פורסם
מה שכן, הדבר היחידי שמעצבן בגלגלת זה האופציה ללחוץ עליה. משום מה זה לא תמיד עובד לי חלק כשאני עובד על המחשב. לא יודע אם זו בעיה בדגם עצמו או רק במה שיש לי.

אני עובד עם הG7 לא ניראה לי שיש הרבה הבדל בינו לבין הG5 חוץ מזה שאחד אלחוטי ואחד לו.. על הגלגלת לא לוחצים היא ימינה שמאל הלחצנים וגלילה זה רגיל למעלה למטה ...

פורסם

ב G5 (כמו בהרבה עכברים אחרים אגב) קיימת אפשרות ללחוץ על הגלגלת (בנוסף לאפשרות להסיט את הגלגלת ימינה ושמאלה).

זה נוח בגלישה באינטרנט אם אתה רוצה לפתוח למשל לינק בלשונית נפרדת, או כדי לגלול במהירות את הדף שאתה קורא למעלה או למטה.

וגם במשחקים אני לפעמים משתמש באופציה הזאת ומתאים לה פעולה מסויימת.

פורסם

ב G5 (כמו בהרבה עכברים אחרים אגב) קיימת אפשרות ללחוץ על הגלגלת (בנוסף לאפשרות להסיט את הגלגלת ימינה ושמאלה).

זה נוח בגלישה באינטרנט אם אתה רוצה לפתוח למשל לינק בלשונית נפרדת, או כדי לגלול במהירות את הדף שאתה קורא למעלה או למטה.

וגם במשחקים אני לפעמים משתמש באופציה הזאת ומתאים לה פעולה מסויימת.

גם לי יש את הG5 והאפשרות להסיט את הגלגלת ימינה ושמאלה לא עובדת עם כלום...

בנוסף לזה הידיים שלי קטנות-בינונייות והוא קצת גבוה, זה גורם להטיה למעלה של היד שהיא לא ממש נוחה

חוץ מזה אני מאד מרוצה אבל אני חושב שהרייזר קופר הד הוא העכבר הכי טוב בשוק חבל שקשה להשיג אותו

פורסם

אם תצליח להשיג את ה

intellimouse 3

הרווחת את אחד העכברים הטובים שיצאו איי פעם,למשחקים הוא עד היום נחשב לעכבר הכי מוצלח שיצא איי פעם ע"י ה"פרוז".

אני הייתי שחקן דיי כבד של אחד ממשחקי הרשת המהירים שיצאו,והיה לי MX510 ו518,והאינטלי יותר טוב בהרבה.

או שתקח תעכבר שבעצם מבוסס על העיצוב שלו,הDeathadder

למרות שאין לי ניסיון איתו.

פורסם

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום ציוד היקפי, אבל כבר יומיים לא עונים לי שם, אז החלטתי לנסות פה.

פורום משחקים לא מיועד לדיונים על ציוד היקפי.

אם לא עונים מותר לך להקפיץ דיון אחרי 24 שעות.

מה גם שאם היית מבצע חיפוש היית מגלה לבד את התשובה. (G5)

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים