פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים יום טוב לכולם. המפרט שלי בצד והזכרון שלי כמו שכתוב הוא CL4 וזה גם כתוב על האריזה שלו. המחשב שלי חדש כשבוע. כשבדקתי בביוס ראיתי שהוא עובד כ CL5 ואלה היו הנתונים עכשיו בגלל שידעתי שזה אמור לעבוד יותר מהר כCL4 נכנסתי לביוס, שיניתי מAUTO לMANUAL ושיניתי את התדרים ל 4 4 4 12 וזה מה שיצא עכשיו המצב לא היה ממש יציב והייתי מקבל הודעה של חוסר הספק לכרטיס מסך. האם לא עשיתי את זה נכון? אולי חסר מתח לזכרונות או משהו? כתוב על האריזה שזכרון אמור לעבוד ב2.1V מחכה לתגובות.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר נכון לא העלתי מתח. יש לי 2 שאלות. איפה זה מראה מתח באוורסט וכמה יש לי עכשיו? זה לא בסנסור איפה שכתוב DIMM במתחים ואצלי זה 1.89? ואיך אני מעלה מתח לזיכרונות בביוס? EDIT יש לי בביוס הגדרה שנקראת ddr2 overvoltage control ושם אפשר להוסיף מתח. אם זה המקום הנכון, אז כמה מתח אני צריך להוסיף? עכשיו 1.87-1.89 בשביל שיהיה 2.1 צריך להוסיף 0.30 או 0.35? EDIT2 הנה הוספתי שם 0.30 ועכשיו זה על 2.1, האם צריך לשנות עוד משהו?צריך לבדוק יציבות? איך אני עושה את זה?
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר תודה רבה על העזרה.כמו כן ביצעתי בדיקה של זכרון עם memtest86+ במשך כשעה וחצי וזה עשה איזה 2 LOOPS ולא היו טעויות. האם זה מספיק טוב או שצריך לבדוק עוד משהו?
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים כדי לוודא תקינות של זיכרונות צריך להריץ MEMTEST לכמה שעות טובות.אבל אם אין בעיות של קריסות או תקיעות מוזורות וכאלה אני אישית לא מרגיש צורך להריץ יותר מדי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.