עבור לתוכן

אוברקלוק לפני שידרוג

Featured Replies

פורסם

כמו שודאי חלקכם זוכרים בערך לפני שבועיים עשיתי את האוברקלוק הראשון שלי והוא היה דיי מוצלח.

העליתי את מהירות הבאס מ 100 ל 112 והכל עובד טוב. עבר מ 350 ל 390 לא שיפור משמעותי אבל משהו בכל זאת.

על הלוח יש אפשרות אחרי 112 לדחוף ל 133, עשיתי את זה והמחשב נדלק אבל ווינדוס לא עלה.

אני הולך עוד מעט לפרמט ולהתקין XP אולי אחרי הפירמוט ולפני ה XP אני ישים 133 ויראה אם ווינדוס יקלוט את זה טוב? 133 זה כבר יתן לי דחיפה רצינית בביצועים - 465mhz...

המכפלה נעולה. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להגביר את המתח ללוח/למעבד.

תודה!

פורסם

ו.. ?

פורסם
  • מחבר

האם זה יהיה רעיון טוב?

האם יש סיכוי שזה יצליח?

כרגע אני עם WIN ME והוא לא מסכים לעלות שהבאס על 133 יש מצב ש WIN XP יסכים? לעשות את זה לפני ההתקנה? אחרי?

פורסם

זאת לא המערכת ההפעלה שמגבילה אותך

הסיכוי שהמעבד שלך יעבוד על 133 הוא דיי קטן , אם אתה לא תעלה לו את המתח .

פורסם

משונה שאין 124Mhz באמצע...

::)

פורסם

לא משונה , זה הBXים הראשונים שASUS עשו , הם היו מאוד יציבים , אבל בלי יותר מדי שטויות . יציבות נטו .

פורסם
  • מחבר

קראתי בחוברת של הלוח וגם אטלון אמר שאי אפשר להעלות את המתח :<

פרוטוטייפ נראה לי שזה כן מערכת ההפעלה.. המחשב עולה וווינדוס לא.

KoM... 100 104 108 112 133

משהו כזה :<

פורסם

כי המעבד שלך לא מספק את מה שצריך

זאת אף פעם לא יכולה להיות בעיה של מערכת הפעלה

מה שכן , אתה תוכל להריץ עליו נראה לי DOS 6.22 ב133 מגהרץ .

פורסם

לא משונה , זה הBXים הראשונים שASUS עשו , הם היו מאוד יציבים , אבל בלי יותר מדי שטויות . יציבות נטו .

צודק!

לחבר שלי יש Asus P2B גם כן, והוא מריץ את הפנטיום 2 400 מגה"צ שלו ב 533 (באס של 133!) בלי שום קירור נוסף!!!

והכי מפתיע : יש לו סטיק אחד של 64 מגה שאמור לעבוד ב 100 מגה"צ!!!

(ועוד סטיק של 128 אבל ב 133 מגה"צ...) שניהם ג'נריק , לא חדשים...! ;D

הP2B שלט ללא עוררין בזמנו, היום הוא obsolete. :-X

פורסם

היה לי פנטיום 350 שעבד ב466(3.5*133), אבל בלוח P2B-F מREVISON חדש יותר שתמך גם בפנטיום 3 קופרמייין.

רק העניין שכדי להגיע למהירות הזאתי הייתי צריך להוציא את כל כרטיסי הPCI(כי הם לא יכלו לסבול מהירות PCI של 45 מגה"צ), ולכן התקנתי כרטיס קול ISA ומודם ISA(היו לו רק שתי ISA), ולהשתמש בכונן קשיח של PIO MODE 4(או פשוט אפשר להוריד כונן קשיח למהירות כזאתי, דרך ההגדרות של הבקרים בBIOS, ואני מדבר על בקרים שמובנים לצ'יפסט כאן). גם לי לא היית אפשרות להעלות את המתח למעבד, אבל המעבד היה מסטפינג חדש יחסית(שהשתמשו בו עד פנטיום2 400), ולכן יכול להיות שאפשר היה לעשות לו אוברקלוק למהירות כזאתי. אני גם זכור בבירור שללוח היית אפשרות למהירות אפיק של 124.

נ.ב

החבוב שעושה אוברקלוקינג למעבד, אתה יכול לומר לי האם יש לך 3 ג'מפרים או 4 ג'מפרים ששולטים על מהירות האפיק של המעבד?

פורסם
  • מחבר

3 גאמפרים.

אז אתה אומר שאצלי אין מצב שאני יכול לעלות ל 133?

פורסם

3 גאמפרים.

אז אתה אומר שאצלי אין מצב שאני יכול לעלות ל 133?

לא, כי היה דגם ברביז'ן חדש יותר שהיו לו 4 ג'מפרים מלאים, אצלך, אם תשים לב היו אמורים להיות 4 אבל אחד מהם(זה שיותר קרוב לצד ימין אם אתה מחזיק את הלוח שמיקום הג'מפרים קרוב יותר אליך) מולחם עם ברזל. הג'מפר הרביעי היה מאפשר לך להפעיל מחלק שכאשר אתה עובד ב133 או 124 תוכל לעבוד במהירות PCI של 33 או 34 מגה"צ, הוא מופיע בחוברת של הלוח תמדי כג'מפר עם מיקום קבוע, ורק אם אתה מוריד חוברת הוראות עדכנית מהאתר של אסוס ללוח יש הוראות כיצד לשים אותו. בלוחות עם 4 ג'מפרים, אתה יכול לשים מהירות 133 מגה"צ עם PCI ב45 ומהירות 133 עם PCI ב~33 מגה"צ, וזה גם בד"כ מעיד שהלוח תומך בפנטיום 3/ סלרון עם ליבת קופרמיין.

פורסם
  • מחבר

המממממממ אז זהו שאצלי בחוברת ב 133 כתוב שיש אפשרות 45/33 PCI... אז אתה אומר אולי בחוברת כן אבל בלוח שלי זה בלתי אפשרי?

פורסם

המממממממ אז זהו שאצלי בחוברת ב 133 כתוב שיש אפשרות 45/33 PCI... אז אתה אומר אולי בחוברת כן אבל בלוח שלי זה בלתי אפשרי?

yup, כי זה REVISION שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים