פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים כמו שכתוב בכותרת אשמח לשמוע על הלוח אם הזה(GA-P35-S3G)האם הוא מומלץ...האם הוא לא...ומדוע...תודה לעוזרים!
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים הלוח נראה בסדר חוץ מהכרטיס קול ALC662(5.1) לעומת דגמים דומים ALC888 7.1)תלוי באיזה מחיר..
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים לפי מה שהבנתי הלוח אם בא עם כרטיס קול 7.1...אולי זה דגם דומה עם צ'יפסט P35, הדגם הספציפי הזה עם 5.1..הדף של הלוח בג'יגהביט- http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2729&ProductName=GA-P35-S3Gיש (כמו שgerman103 אמר לך מקודם) דגמים מקבילים רק עם כרטיס קול יותר חדש..כמו הP35-DS3L עם ALC 888 8 channlesמה המחיר שהציעו לך על הלוח?
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר זה בלי קשר למחיר...סיפור ארוך... חוץ מזה שהוא תומך ב5.1 אין הבדל בינו לבין החדש יותר..?
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים תכלס אם אתה שואל אותי זה בלי קשר למחיר...סיפור ארוך... חוץ מזה שהוא תומך ב5.1 אין הבדל בינו לבין החדש יותר..? ראיתי גם שהלוח תומך בכד מתח של 1.8 לזכרונות..זה תשאל אנשים שמבינים בזכרונות אבל אם אנלא טועה זה עלול לגרום לבעיות בכמה זכרונות..ותכלס אם חשוב לך האיכות קול הייתי ממליץ להשקיע איזה 300 שקל בכרטיס קול נחמד של קריאטיב..הם תותחים בכל מה שקשור לקול..גם כרטיסים וגם רמקולים..בזמן האחרון עברתי מכרטיס ישן של קריאטיב (בן איזה 2-4 שנים) לכרטיס קול onboard ועכשיו אני יודע שלמרות שהכרטיס קול היה זקן הוא היה תותח בכל מה שקשור לאיכות צליל..שלא לדבר שהבקרי קול של קריאטיב גם מגניבים.. אבל בסופו של עניין- חוץ מאולי הבדלים קטנים פה ושם הלוח אם הוא אותה חברה ואותו צ'יפסט אז הלוח סבב לגמרי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.