עבור לתוכן

עזרה בהגדרת רשת אלחוטית ביתית

Featured Replies

פורסם

המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב

זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB

שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש.

הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחת

ולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שם

הרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחה

כדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר.

אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לקשר את המחשב החדש עם הפוקט. עם שיתוף האינטרנט עם המחשב הישן אני חושב

שאסתדר כבר לבד. ד"א חיבור הWIFI של הפוקט עובד בוודאות.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי צעד צעד איך ליצור את הרשת האלחוטית מהמחשב השולחני בעזרת ZERO CONFIG

עם קידוד WPA. אם יש מישהו שיודע לעשות זאת עם RACONFIG (המשמשת כרטיסים של EDIMAX) עוד יותר טוב.

תומ"ר

פורסם

לתוכנת הניהול שלך חלונות לא אמורה להיות שום בעיה להתחבר לרשת עם הצפנת WPA

תשים לב שהרשת מופיעה ברשתות המועדפות (הכוכב הצהוב) והגדרות האבטחה מוגרות בפרופיל שלה.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין שתוכנה זו תיצור רשת ולא תתחבר לרשת קיימת

פורסם

ברשימת הרשתות המועדפות לך ל"שנה את סדר הרשתות המועדפות", שם תראה רשימה מסודרת. חץ על "הוסף" והגדר את פרמטרי הרשת - שם, סיסמא ושאר ירקות.

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי ועדיין הפוקט לא מתחבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים