פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש.הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחתולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שםהרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחהכדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר.אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לקשר את המחשב החדש עם הפוקט. עם שיתוף האינטרנט עם המחשב הישן אני חושבשאסתדר כבר לבד. ד"א חיבור הWIFI של הפוקט עובד בוודאות.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר הקפצהאשמח אם מישהו יוכל להסביר לי צעד צעד איך ליצור את הרשת האלחוטית מהמחשב השולחני בעזרת ZERO CONFIGעם קידוד WPA. אם יש מישהו שיודע לעשות זאת עם RACONFIG (המשמשת כרטיסים של EDIMAX) עוד יותר טוב.תומ"ר
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים לתוכנת הניהול שלך חלונות לא אמורה להיות שום בעיה להתחבר לרשת עם הצפנת WPAתשים לב שהרשת מופיעה ברשתות המועדפות (הכוכב הצהוב) והגדרות האבטחה מוגרות בפרופיל שלה.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים ברשימת הרשתות המועדפות לך ל"שנה את סדר הרשתות המועדפות", שם תראה רשימה מסודרת. חץ על "הוסף" והגדר את פרמטרי הרשת - שם, סיסמא ושאר ירקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.