עבור לתוכן

למה אתם לא מדברים על הכרטיס המצוין ראדון 8500?

Featured Replies

פורסם

גם לי יש רדאון 8500, ובאמת יש בעיית דרייברים רצינית!

ב- flight simulator 2002 הבניינים ובכלל התוואי שטח נראה בצבע כחול!

פשוט כחול.. אותו גוון...!!!!! מגעיל

אני מחכה לדרייברים חדשים וטובים מקוריים של ATI!

פורסם
  • מחבר

קודם כל בעית עידכון הדרייברים של ATI מטופלת עכשיו בתשומת לב רבה ואולי ניראה שהדרייברם יעודכנו בפרק זמן של שבועיים, ובקרוב היא תטופל בתשומת לב חריפה אחרי שהם יסיימו לעדכן את המשחקים שתומכים ב trueform.

דבר שני אפילו עם כל הדריברים שNVIDIA הגנבים מוצאים כל שני וחמישי, הראדון עם הדרייברים "הצולעים" שלו משיג תוצאות טובות יותר וברוב המקרים הוא מפסיד ב"פריים" 1 עד 3, אז חאלס לבלבל, יש פה כמה אנשים שמזכירים לי את העדר מהסוג הישן

"עזוב אני קונה רק פנטיום 4, למה? כי זה אינטל!, מה AMD? עזוב אותך שטויות, המעבד הזה לא תומך עברית."

משהו כזה

ראדון טוב יותר מ g force ועולה פחות.(תתחשבו במחיר עלות וביצועים)

ומזל גדול שATI נכנסו לשוק אחרת הייתם משלמים על כל כרטיס של המונופול 350 עד 400 דולר מינימום.

מי זוכר את הנאום הזה?

[glow=red, 2, 300]"this card will be available in japan and the price wil be 600$" [/glow]

מה רק 600 דולר??, אין בעיה מיד אני משלם.

תבדקוRadeon 8500 on the limit(almost)

די לדחוף לאנשים g force אוטומטית, תעזרו להם הן בביצועים טובים והן במחיר נמוך ומצוין.

פורסם

קודם כל בעית עידכון הדרייברים של ATI מטופלת עכשיו בתשומת לב רבה ואולי ניראה שהדרייברם יעודכנו בפרק זמן של שבועיים, ובקרוב היא תטופל בתשומת לב חריפה אחרי שהם יסיימו לעדכן את המשחקים שתומכים ב trueform.

דבר שני אפילו עם כל הדריברים שNVIDIA הגנבים מוצאים כל שני וחמישי, הראדון עם הדרייברים "הצולעים" שלו משיג תוצאות טובות יותר וברוב המקרים הוא מפסיד ב"פריים" 1 עד 3, אז חאלס לבלבל, יש פה כמה אנשים שמזכירים לי את העדר מהסוג הישן

"עזוב אני קונה רק פנטיום 4, למה? כי זה אינטל!, מה AMD? עזוב אותך שטויות, המעבד הזה לא תומך עברית."

משהו כזה

ראדון טוב יותר מ g force ועולה פחות.(תתחשבו במחיר עלות וביצועים)

ומזל גדול שATI נכנסו לשוק אחרת הייתם משלמים על כל כרטיס של המונופול 350 עד 400 דולר מינימום.

מי זוכר את הנאום הזה?

[glow=red, 2, 300]"this card will be available in japan and the price wil be 600$" [/glow]

מה רק 600 דולר??, אין בעיה מיד אני משלם.

נו זה ברור...

תעשה קצת חיפוש בפורום על הנושא ותראה את התגובות שלי על הכרטיס המצויין הזה...

בקשר לשאלתך: הכרטיס לא נמכר בארץ וההייפ שהיה סביבו כבר נגמר ולכן לא מדברים עליו הרבה בפורומים...

כן, גם אני ראיתי את הסרט מתערוכת MAC World של שנה שעברה (במקור כל העולם הוריד אותו כדי לראות את DOOM 3).

תבדקוRadeon 8500 on the limit(almost)

די לדחוף לאנשים g force אוטומטית, תעזרו להם הן בביצועים טובים והן במחיר נמוך ומצוין.

תבדוק את זה: "על כרטיסי מסך וחיות אחרות... "

אף אחד לא דוחף לאנשים "GeForce"... אבל כמו שכבר אמרתי, אין את הכרטיס המדובר עדיין בארץ...!

פורסם

אף אחד פה לא אמר שהכרטיס חרא. :flushthetoilet:

ATI לא משיגים תוצאות יותר טובות.:Nsnail:

כן תחרות זה טוב. :lsvader:

וכן בשביל דריברים טובים ותמיכה אמינה ושוטפת שווה לשלם יותר. :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לראדונים של פאליט והראדונים האורגינלים של ATI, שתדעו שיש ראדונים שהם רק של ATI בארץ (זאת אומרת, יגיעו). תעשו בפלונטר חיפוש למילה radeon ותראו שיש כרטיסים שרשום שהם של ATI ויש כרטיסי ראדון שרשום בפירוש שהם של חברת PALIT ויש גם עוד איזה חברה....... בקיצור כנראה שמגיעים ראדונים מקוריים לארץ, כולל AIW.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים