עבור לתוכן

חו"ד על מפרט HTPC ב- 4K: רק לסרטים, מוזיקה ומשחקים

Featured Replies

פורסם

דרישות: לנגן סרטים ולהשמיע מוזיקה (מן הסתם אין בעיה), להריץ משחקים (לא סופר היי אנד) ברזולוציה נמוכה יחסית עם הרבה פוסט פרוססינג (AA\AF). יציאת קול אופטית (בדקתי וראיתי שיש על הלוח - מקווה שאין בעיה מבחינת המארז). שקט כמה שאפשר. החיבור לטלוויזיה הוא HDMI - האם מתאם מגיע עם כרטיס המסך?

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

יצרן Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM ¤358 1

יצרן Gigabyte GA-P31-DS3L ¤402 1

יצרן Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 ¤316 1

יצרן Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling ¤1314 1

יצרן THERMALTAKE GOLDEN ORB II ¤157 1

יצרן Antec Fusion Black HTPC 430W ¤1056 1

יצרן WD 250GB SATA II 16MB KS ¤368 1

יצרן LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤179 1

סה"כ מוצרים: 8 סה"כ: ¤4150

תודה!

פורסם

תכלס נראה בסדר.

אולי כדאי לעלות קצת במעבד, אבל זה יחרוג.

פורסם
  • מחבר

תודה. לגבי מעבד, את מעבדי ה- e6xxx אני לא אקח כי הם פי 3 יותר יקרים, מה שמשאיר את מעבדי ה- e4500 ו- e4600. שניהם יקרים פי 2 ולא זריזים בהרבה. בכל מקרה תכננתי ללכת על ה- e8200 הקריר והמהיר לכשיצא (אם אראה בעיות ביצועים).

לגבי מתאם DVI לHDMI - קראתי בפורום שכל הכרטיסים מגיעים עם כזה. זה נכון?

פורסם

אני חושב שתהיה לך בעיה קטנה....הלוח הוא לוח ATX וב ANTEC FUSION תוכל לשים רק לו MATX כך שתצטרך לחפש לך לוח אחר...או לחשוב על מארז אחר לדוגמא:

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/sslc17/

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה רבה. אכן תהיה בעיה פה... אני אקרא מחר ב- silentpc על מארזים שקטים ו\או mATX טובים (מקריאה מהירה המארז הזה שקט). אחליט מה להחליף ואעדכן.

פורסם

:xyxthumbs:

תודה רבה. אכן תהיה בעיה פה... אני אקרא מחר ב- silentpc על מארזים שקטים ו\או mATX טובים (מקריאה מהירה המארז הזה שקט). אחליט מה להחליף ואעדכן.

הSILVERSTONE אכן שקט על פי התגובות.

האמת שגם אני מתלבט בין מארז מיקרו מגביל, לבין ATX מלא. נראה לי שאלך על הATX מלא מכיון שחשוב גם לי מאוד

יציאה אופטית או COAX בלוח.

בינתיים לא מצאתי לוח MATX מתאים מלבד GIGABYTE הנ"ל שיש לי קצת בעיה עם ערכת

הציפסט שלו.

http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2691&ProductName=GA-73PVM-S2H

אגב אם מישהו התנסה בלוח הנ"ל זה הזמן להגיב יש פה שתי חברי פורום נואשים... :):):):)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים