עבור לתוכן

איזה משחקים ה8600 יריץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כנראה שאני קונה כרטיס מסך 8600, ורציתי לדעת אם הוא יריץ את המשחקים הבאים ובאיזה איכות:

crysis

call of duty 4

bioshock

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

יש לנו מחשב עם 8600GT עליו והוא מריץ את crysis וCOD4 (את ביושוק לא ניסינו עליו) מצויין.

פורסם
  • מחבר

יש לנו מחשב עם 8600GT עליו והוא מריץ את crysis וCOD4 (את ביושוק לא ניסינו עליו) מצויין.

מה המעבד? מה הכוונה מצויין? בcrysis אתם משחקים על low?

ותודה על התגובה המהירה.

פורסם

לי יש את ה 8600GT, ולמרות שהשמיצו אותו לא מעט אני חייב לציין שבינתיים אני די מרוצה ממנו.

משחקים כמוTHE WITCHER, COD4, ביושוק, RAINBOW SIX VEGAS, SPLINTER CELL DOUBLE AGENT ולמעשה כל המשחקים שמבוססים על מנוע UT3 הכרטיס מריץ לי מצויין, ברזולוציה גבוהה ועם קצת פילטרים (לרוב AA2 או לפעמים אפילו 4).

קרייסיס כמובן סיפור אחר, הרצתי אותו על הגדרות MEDIUM והוא עבד בסדר, לא חלק 100% אולי, אבל בהחלט ברמה מספקת (לא הרגשתי לאגים או משהו כזה). אבל בשביל להריץ אותו חלק אתה באמת צריך כרטיס סופר מתקדם.

אבל אם אתה היום לפני רכישה של כרטיס אני חושב שכדאי ללכת יותר לכיוון של 8800GT שהמחיר שלו כבר מגיע ל1000 שח _בהנחה שזה מסתדר עם התקציב שלך) ככה שזה לא הפרש יותר מדי רציני.

פורסם

הוא יריץ לך את crysis על הגדרות הכי נמוכות חלק

פורסם
  • מחבר

לי יש את ה 8600GT, ולמרות שהשמיצו אותו לא מעט אני חייב לציין שבינתיים אני די מרוצה ממנו.

משחקים כמוTHE WITCHER, COD4, ביושוק, RAINBOW SIX VEGAS, SPLINTER CELL DOUBLE AGENT ולמעשה כל המשחקים שמבוססים על מנוע UT3 הכרטיס מריץ לי מצויין, ברזולוציה גבוהה ועם קצת פילטרים (לרוב AA2 או לפעמים אפילו 4).

קרייסיס כמובן סיפור אחר, הרצתי אותו על הגדרות MEDIUM והוא עבד בסדר, לא חלק 100% אולי, אבל בהחלט ברמה מספקת (לא הרגשתי לאגים או משהו כזה). אבל בשביל להריץ אותו חלק אתה באמת צריך כרטיס סופר מתקדם.

אבל אם אתה היום לפני רכישה של כרטיס אני חושב שכדאי ללכת יותר לכיוון של 8800GT שהמחיר שלו כבר מגיע ל1000 שח _בהנחה שזה מסתדר עם התקציב שלך) ככה שזה לא הפרש יותר מדי רציני.

אני לא רוצה ללכת לכיוון ה8800 כי המעבד שלי הוא Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz, ואני חושב שיהיה לי צוור בקבוק.

פורסם
אני לא רוצה ללכת לכיוון ה8800 כי המעבד שלי הוא Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz, ואני חושב שיהיה לי צוור בקבוק.

אם ככה אז ה8600 הוא בהחלט בחירה טובה, גם המחיר שלו מאוד נמוך עכשיו. בכל אופן קח בחשבון שמה שכתבתי לך בקשר לאיך שהרצתי משחקים איתו הוא בהתאם למחשב שלי (מעבד E4400, שני גיגה זכרון ראם).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכול העונים, באמת עזרתם לי :xyxthumbs:

ורק עוד שאלה קטנה: כמה עולה הכרטיס עם 512? וכמה עם 250?

פורסם

מחירים כדאי שתבדוק בZAP, אני חושב שכיום הוא עולה משהו כמו 500 שח.

אין לך טעם ללכת על הגרסה של ה512 (ואל תשאל למה לי יש כזה, קיבלתי אותו ב"טעות" מהחנות), זה רק יעיל לרזולוציות גבוהות מאוד, ובדרך כלל נחשב לגימיק שיווקי.

פורסם

CRYSIS MEDIUM על 1024X768 ממוצע 40 FPS ב GPU BENCH

COD4 1280X1024 הכל HIGH חוץ מ SHADERS על MEDIUM ממוצע 35FPS

DIRT 1024X768 MEDIUM\HIGH ממוצע 47FPS

הכרטיס של TWINTECH גרסת ה OC

מעבד E6400@3.4

פורסם
  • מחבר

אני אנצל את הידע שלכם עוד טיפה, ואשאל: מה ההבדל בין GT לGTS?

פורסם

בעיקר מהירויות שעון ... ליבה\זיכרון\שיידר ...עם OC אתה יכול להתקרב מאד ל GTS(כמובן תלוי בכרטיס ובקירור)

פורסם

מה התקציב שלך ? (אולי יש לך אפשרות לקנות משהו זול יותר שיתאים לך או משהו חזק יותר)

ה - 8600GT ההכי זול עולה 480 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בערך 500 אז אני חושב שה8600 הכי יתאים לי.

ועוד שאלה קטנה: איפו אתה קונה את ה8600 ב480?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים