פורסם 2008 בפברואר 917 שנים using System;namespace ConsoleApplication1{ class Program { static void Main(string[] args) { int num,i; while () { Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); num = sumDigits(num); } } static int sumDigits(int num) { int sum; sum = 0; while (num > 0) { sum = sum % 10; num = num / 10; } return sum; } }}וזאת השאלה: כתוב פעולה המקבלת מס' שלם חיובי תלת ספרתי ומחזירה את סכום ספרותיו אני לא יודע מה התנאי פה כדי שיהיה מס' תלת ספרתיתודה יום טוב
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים לא, כי אתה לא יודע כמה פעמים לבצע את הלולאה (אם כי אפשר לדעת בעזרת פעולה מתמטית פשוטה). יש לך גם שם טעות בתוך הלולאה...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אוקיי עשיתי את אותו הדבר בלי לקבוע אם זה מס' תלת ספרתי using System;namespace ConsoleApplication1{ class Program { static void Main(string[] args) { int num, sum,count; count = 0; for (int i = 1; i <= 10; i = i + 1) { Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); sum = sumDigits(num); if (sum % 2 == 0) { Console.WriteLine("the number is zogy"); } else { Console.WriteLine("the number isnt zogy"); } if (sum > 7) { count = count + 1; } } } static int sumDigits(int num) { int sum; sum = 0; while (num > 0) { sum = sum + num % 10; num = num / 10; } return sum; } }}הוא לא מחבר לי את ספרות המס' למה?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אהה וכן התרגיל קצת שונה כאן התוכנית קולטת עשרה מספרים שלמים ומציגה עבור כל מס' האם סכום ספרותיו זוגי או לא וכמה מספרים סכום הספרות שלהם גדול מ-7ומזתומרת איפה אני אמור לשים את ה-SUM?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים הוא לא מחבר לי את ספרות המס' למה?---הוא כל הזמן מחזיר שהסכום הוא אי זוגי ?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אם זה עובד כמו שצריך, אז כנראה שהוא מחשב את הספרות כמו שצריך גם כן ? איפה בדיוק הבעיה.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אני מזמן תפעולה של הסכום ספרות Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); sum = sumDigits(num);הנה אחרי זה אני צריך לכתוב WRITELINE ?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים קראתי בזריזות את הת'רד ושאלתי את עצמי :1. למה הקוד הבא, מה תפקידו ? if (sum > 7) { count = count + 1; }ובנוסף - בכדי לקבוע האם המספר תלת ספרתי קלוט אותו כstring ,בצע בדיקה לאורך המחרוזת ואז המר אותו לInt. מקווה ועזרתי, בהתחשב בכך שקראתי רק בריפרוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.