פורסם 2008 בפברואר 917 שנים כותרת יש מה לעשות?הצורבשלNEC Optiarc DVD RW AD-5170Aשמעתי שש להם בעיות אבל לא יודע פעם הוא קורא פעם לא ועכשיו בכלל לא כבר כמה זממן
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר תנסה להחליף דיסקים, לעדכן קושחה, לקנות צורב של חברה נורמלית. לפי סדר זה.ניסית עם 3 דיסקים שונים של חברות טובותמזה לעדכן קשוחה?לקנות צורב של חברה נורמלית? NEC חברה מעולה כרגע איזה לי אפשרות לקנות חדש.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים תעשה חיפוש בפורום למילים NEC ובעיה ותבין. אם תסתכל על המפרט שלי תבין שאני מדבר מניסיון אישי.עוד אפשרות ששכחתי - אם הוא באחריות תממש אותה.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר סבבה תודה אני יפנה לחברה ץץ אני מקווה שלא יעשו לי בעיות כי זה מאייבורי
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים סבבה תודה אני יפנה לחברה ץץ אני מקווה שלא יעשו לי בעיות כי זה מאייבורי אני קניתי בKSP אותו חרא. אבל תלך ןתיהיה קשוח ושהתכנאי יבדוק ויראה שבאמת לא קורא. תביא איתך דיסק של משהו [מקורי אבל] .
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אני קניתי בKSP אותו חרא. אבל תלך ןתיהיה קשוח ושהתכנאי יבדוק ויראה שבאמת לא קורא. תביא איתך דיסק של משהו [מקורי אבל] .חח מאיפה יש לי מקורי? חח
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים חח מאיפה יש לי מקורי? חחחח אין לך ביבת איזה דיסק לא צרוב? שירים משחק סרט לא משנה מה. כי אם תביא צרוב הוא יגיד לך זה בעיה בדיסק.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר חח אין לך ביבת איזה דיסק לא צרוב? שירים משחק סרט לא משנה מה. כי אם תביא צרוב הוא יגיד לך זה בעיה בדיסק.אממ בכרטיס מסך שאני וצה לקנות יש משחק בבאנדל.. אני יחכה אחרי שאני יקנה ויבדוק עם הוא קורא את הדיסק..
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מישהו?פעם הבאה הנושא יינעל ותקבל אזהרה, הקפצה אסורה.תקרא בבקשה את חוקי הפורום
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר פעם הבאה הנושא יינעל ותקבל אזהרה, הקפצה אסורה.תקרא בבקשה את חוקי הפורוםאהה סליחה לא ראיתי..ויכול להיות שהעינית מלוכלכת?
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים שמע, אם הוא באחריות - לך ותדרוש שיחליפו. עינית מלוכלכת (יכול להיות), לייזר דפוק, מנוע שרוף - לא צריך לעניין אותך אלא אותם.הכי פשוט: תביא דיסק שאתה יודע שנקרא בלי בעיה בכונן אחר ולא נקרא בכונן הזה, ולא יהיה לשום שטכנאי שום תרוץ כמו "בעיה בדיסק".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.