עבור לתוכן

בקשת מפרט עד 4000-4200 למשחקים ומוזיקה

Featured Replies

פורסם

אין שום בעיה בביוס של P35E נקודה והפכת את זה לשמוע חסרת יסוד

ומי שיש לו את הלוח הזה כאן יכול להעיד הוא OC טוב יותר מהגיגה בייט ולא נופל ממנו בשום דבר

2 הלוחות מצוינים ונותים תמורה טובה לכסף ולא משנה באיזה מצב!!!

למושקין דווקא כן יש יבואן בארץ

אבל בוא אספר לך סיפור על גיגה בייט

כרטיס מסך 6600GT שקנית לפני המון המון זמן

כדוע הכרטיסים האלה לא היו מוצלחים של גיגהבייט והכריס מת הלכתי לחנות שממנה קניתי שמח וטוב לב שיחליפו לי את הכרטיס אבל מה החנות סגורה פשטה רגל כל התשובות נכונות

פניתי לגיגהבייט אגב שרות לקוחות לא רע חזרו אליי אחרי 24 שכות עם תשובה תפנה ליבואן הוא יחליף לך כי אנחנו עובדים מול היבואנים

נתנו לי 2 שמות של יבואנים והלכתי אליהם

אף אחד מהם לא היה מוכן להחליף לי את הכרטיס

בטענה שהחנות צריכה לפנות אליהם אבל מה החנות סגורה

חזרתי לגיגה בייט אמרו אין בעיה היבואן יחליף אנחנו נדבר איתו

בקיצור לא החליפו לי את הכרטיס

ככה שזה שטויות בסופו של דבר אתה מתמודד מול החנות במבחן התוצאה ולא מול איזה יבואן !!!!

סורי אבל מה שאתה אומר לא נכון, וחבל שאתה חושב שזה ככה ומפיץ דברים לא מדוייקים

א - ישנן מספר בעיות עם הביוס של הדגם הספציפי P35-E, תחפש בפורומים בעולם ותראה שזה המצב, זה לא אומר שהוא לא טוב, אבל בהפרש של 20שח אני ההיתי לוקח את ה P35-DS3L של GIGABYTE

ב - לגבי הכ.מסך שלך, אני לא יודע מה זה לפני המון המון זמן, כיום יש לגיגהבייט יש יבואנים \ נציגים מכובדים בישראל, האחד שמו מור לוי שיושב בראשון לציון והשני שמו סידילוג שיושב בנתניה - את שניהם אתה יכול למצוא באתר של גיגהבייט בתור נציגים.

שניהם מחוייבים ולספק אחריות רק למוצרים שהם מכרו וזאת כל עוד מי שקנה מהם - משמע החנות, כל עוד היא שילמה את חובותיה.

היבואן לא חייב לספק אחריות לצד שלישי, אך בד"כ יעשו זאת אם אין מצב של חובות מהחנות שפשטה רגל.

נכון שאתה אמור לפנות לחנות, אך לצערינו ישנם הרבה שרלטנים בשוק של המחשבים ותמיד כדאי למוצר יהיה גם אבא ואמא בארץ ליתר ביטחון.

אם היתה לך בעיה ספציפית עם מוצר ספציפי של גיגהבייט לפני "המון המון המון זמן" לפי מה שאתה רשמת, זאת לא סיבה להכריז שהחברה לא טובה, או שיש בעיית שירות.

קח בחשבון שABIT החליפו מספר ידיים בשנים האחרונות ומבחינת יציבות החברה הן לא מהטובות בשוק.

נכון שיש להם מוצרים טובים מידיי פעם, אך גם להם היו לא מעט פאשלות בעבר.

בכל מקרה לעניינו, להוציא מוצר לשוק, בעל ביוס בעייתי שמאתחל את המחשב פעמיים-שלוש בכל פעם לפני תהליך POST, או לשחרר גרסת ביוס שמשנה את קפיצות במתח בלוח אם מבלי לציין זאת באתר היצרן, אלו לא דברים שמעלים בי את הרצון לרכוש מוצרים מהיצרן הזה.

פורסם
  • מחבר

אז בסך הכל רק להחליף את הלוח אם לזה של גיגהבייט במפרט השני? הספק שמגיע עם המארז יצליח להחזיק את הכל?

תודה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה :jump:

תודה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים