עבור לתוכן

איך המפרט?7500 שקל לoc

Featured Replies

פורסם

תפתח נושא חדש ב"אוברקלוקינג וקירור" ותשאל מי מהם יותר טוב , אין לי כוח לשטויות האלה... :kopfpatsch:

פורסם

חחחח מארז מאוד רועש? המארז הכי שקט שאני מכיר(ובלי להגזים), יש אותו במחשב של אחותי, ממש שקט, לא יודעים בכלל שהמחשב דלוק, היא ישנה איתו ולא שומעים כלום.

פשוט מארז פצצה, יודעים שהוא דולק רק בגלל שיש נורה דולקת.

מה הקטע עם ה"פצצה" הזה? חסרות מילים בשפה העברית?! :nixweiss:

ה-6A19 וגם אחיו הגדולים (ה-21) הם מהרועשים ביותר שיש כיום בשוק! יש לי סה"כ 5 כאלה ואני ממליץ בחום לכל מי שחשובה לו רמת רעש סבירה להתרחק מהם כמו מאש. כשהם "מזדקנים" מעט זה כבר נעשה בלתי נסבל - כל פינה ומסילה בהם חורקת ומקרקשת עם כל SEEK של ה-HDD למשל. זוועה.

מצד שני הם מאסיביים, מרווחים, מאווררים ו...זולים. מומלץ רק לדלי תקציב המוכנים להקריב שקט לטובת השקעת הכסף בביצועים נטו.

פורסם

מה הקטע עם ה"פצצה" הזה? חסרות מילים בשפה העברית?! :nixweiss:

ה-6A19 וגם אחיו הגדולים (ה-21) הם מהרועשים ביותר שיש כיום בשוק! יש לי סה"כ 5 כאלה ואני ממליץ בחום לכל מי שחשובה לו רמת רעש סבירה להתרחק מהם כמו מאש. כשהם "מזדקנים" מעט זה כבר נעשה בלתי נסבל - כל פינה ומסילה בהם חורקת ומקרקשת עם כל SEEK של ה-HDD למשל. זוועה.

מצד שני הם מאסיביים, מרווחים, מאווררים ו...זולים. מומלץ רק לדלי תקציב המוכנים להקריב שקט לטובת השקעת הכסף בביצועים נטו.

סוף סוף מישהו שמבין עניין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים