עבור לתוכן

Conflict Denied Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מסתבר שמירוץ החימוש הגרעיני התחולל גם ביבשת הדרום אמריקאית. בשקט בשקט, בלי שאיש ישים לב, פיתחה ונצואלה נשק גרעיני. לאחר הפיכה צבאית בה תפסו כוחות חמושים את השלטון מידי הממשלה, מאיימת ונצואלה להשתמש בנשק הגרעיני העומד לרשותה, במידה וארצות הברית תנסה להתערב בענייניה הפנימיים. כמובן שממשלת ארה"ב לא יכולה לשבת בשקט מול איום שכזה, ולשם כך יש לה את מחלקת המבצעים המיוחדים של ה-CIA. כאן אתם נכנסים לתמונה, בתור הסוכן גרייבס והסוכן לאנג, הנשלחים לטפל בבעיה בדרום. אך צמד הסוכנים עומדים ברשות עצמם, שכן אם יתפסו ממשלת ארצות הברית תכחיש מעורבות. על אף שבתחילה זה נשמע רע, בפועל יש לזה גם צדדים חיוביים, כגון הרסן החופשיה של שני הסוכנים לעשות מה שהם רוצים, ומה שהם רוצים לעשות הוא נזק, נזק ועוד נזק.

Conflict: Denied Ops הוא משחק פעולה מגוף ראשון (FPS) בו תשחקו את הסוכן גרייבס והסוכן לאנג במשימת בדרום אמריקה לחסל את האיום הגרעיני של החונטה הצבאית של ונצואלה. שני הסוכנים שונים אחד מהשני, שכן בעוד גרייבס הוא צלף מעולה המתמחה בחיסולים נקודתיים, שקטים ומרחוק, לאנג הוא איש שאוהב להיכנס לתוך האקשן, מצויד בנשקים אוטומטים כבדים ולעשות הרבה רעש. במצב שחקן יחיד תוכלו להחליף את השליטה הישירה מסוכן לסוכן בהתאם לפני השטח, אופי ההתנגדות, ומצב הרוח שלכם, בכל זמן שתרצו. על הסוכן השני תפקחו ע"י מתן הוראות כלליות. המשחק תומך גם במצב co-op, כלומר מצב בו שני שחקנים משחקים יחדיו, על אותו מחשב או דרך הרשת, כשכל אחד שולט בסוכן אחר. אחד הנקודות המעניינות יותר במשחק הוא שהסביבה כמעט הריסה לחלוטין. תוכלו לרסס את השולחן שחייל האויב מסתתר מאחוריו בשביל מחסה עם תת-המקלע שלכם, או לנקב חורים בקירות דקים כדי ליצור לעצמכם עמדות צלפים. אז אם מתחשק לכם להחריב מדינה סטייל שוונצנגר בסרט קומנדו, זה המשחק בשבילכם.

קרדיט ל freak על הסיקור

10ni6qa.jpg

69hwyf.jpg

לסיכום, נאה מעניין אך לא מבטיח בכלל

מישהו שיחק או טעם מהמשחק ויכול לספר חוויות או לתת המלצות?!

פורסם

הורדתי את הדמו, משחק זוועה.

גרפיקה רעה(ולא מיושנת או משהו כזה, פשוט לא יפה)

שליטה לא ברורה ומסורבלת

הדמויות לא מגיבות כמו שצריך

הגיימפליי פשוט מעפן

מומלץ להתרחק.

פורסם

שיחקת במחשב שהשליטה לא הייתה נוחה או בקונסולה?

פורסם

אני משחק במשחק ... ת'אמת הוא לא משהו ... המשחקיות די גרועה, גראפיקה לא מעודכנת אבל ... הוא מושך לשחק ...

פורסם

אני משחק במשחק ... ת'אמת הוא לא משהו ... המשחקיות די גרועה, גראפיקה לא מעודכנת אבל ... הוא מושך לשחק ...

בידיוק..

המשחק עצמו גרוע מכל הבחינות, הגרפיקה מזכירה את soldier of fortune:payback ואפילו פחות טובה, הסאונד על הפנים והתנועות של השחקנים איטיות.. (עד שהם מעבירים נשקים, עד שהם זורקים רימונים, אי אפשר לקפוץ, אי אפשר לשים ספרינט ...)

מה שמוסיף למשחק זה הטנקים והמסוקים

פורסם

שיחקתי במחשב.

המשחק פשוט לא טוב, נקודה.

אתה מרגיש שאתה לא שולט כמו שצריך על התנועה של הדמות שלך, הכל מרגיש לאגי ולא נכון... מומלץ להתרחק, לא להורד ובטח בטח לא לקנות.

לא שווה מקום על ההארד דיסק ובטח לא כסף, אפילו בשקל לא הייתי קונה אותו, ואני ממש רציני.

פורסם

הם היו לקרוא לזה KANE AND LYNCH 2 וזהו...

פורסם

קיין אנד לינץ' הוא משחק בינוני, אבל הרבה יותר טוב מהדרעק הזה.

פורסם

אני מתחשב בחוק שכל המשך של משחק יותר גרוע מהמקור

פורסם

אני מתחשב בחוק שכל המשך של משחק יותר גרוע מהמקור

המשחק הזה ממש אבל ממש לא מזכיר את KANE AND LYNCH, הדבר הדומה היחיד זה שכשאתה נפגע הוא מזריק לך אנדרנלין..

פורסם

לדעתי זה ממש דומה

מעבר בין 2 דמויות וכל זה

אולי קצת פחות אפשרויות לאינטרקציה ביניהן מאשר בKNL (אומג אני לא יכול להעביר נשק OoO)

פורסם

לא הורדתי תד'מו ולא ניסיתי.

לא נראה לי שגם אנסה לפי הביקורות.

אני לא מבין מה נסגר עם משחקי ה fps? עד שכבר יוצא משהו טוב כמו קרייסיס אי אפשר לשחק אותו, ועכשיו שיוצאים דברים אחרים שכן אפשר, אין להם איכות בגרוש.

פורסם
אני לא מבין מה נסגר עם משחקי ה fps? עד שכבר יוצא משהו טוב כמו קרייסיס אי אפשר לשחק אותו, ועכשיו שיוצאים דברים אחרים שכן אפשר, אין להם איכות בגרוש.

שמע, לא צריך להסחף. יצאו בתקופה האחרונה משחקי FPS מצויינים שלא היה צריך שום מחשב-על כדי להריץ אותם, כמו COD4, HL2E1-2, ביושוק (רץ אצלי מצויין אז כנראה לא צריך משהו סופר-מתקדם בשבילו) ועוד.

נכון שיצאו כמה משחקים גרועים מהז'אנר הזה, K&L הבינוני, SOF3 הזוועתי ועוד כמה, אבל תכל'ס צריך להודות שאחרי שהז'אנר הזה קיים כל כך הרבה שנים, ולמעשה הנוסחה חוזרת על עצמה תמיד: מבט מגוף ראשון, רוץ וחסל מפלצות\חיילים\זומבים\טרוריסטים - אני אישית בכלל מתפלא כל פעם שיוצא אפילו משחק אחד שעדיין כיף לשחק אותו ושמחדש משהו בתחום.

פורסם

מסכים עם זה שמעלי.

לא צריך לבכות, זו היתה אחת השנים היותר טובות שהיו למשחקי FPS ל-PC, משחקים מעולים באיכות גבוהה והרבה כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים