עבור לתוכן

מחפש dok 8GB נאמן :) אחרי שהלך לעולמו sandisk u3...

Featured Replies

פורסם

שלום

היה לי sandisk u3 4gb שהלך לעולמו (שאני חייב לומר שהוא יחסית כונן נחמד אבל ממש עדין), אני מחפש dok 8gb להחליף אותו חשבתי על הsandisk 8gb titanium אבל ראיתי שהוא קיים רק עד 4GB.

אני כל היום אבל ממש כל היום עובד עם הDOK כל היום נכנס ויוצא ממחשבים ונמצא איתו בתנועה מתמדת.

חשבתי על הCorsair Voyager GT אבל לא נעול על כלום בנתיים מחפש המלצות תודה.

פורסם

איך בדיוק הרסת אותו?? ??

היה לי גם אחד אבל הוא נשרף לי (WTF?!?) כשחיברתי אותו למחשב של לקוח עם ספק גנרי :'(

פורסם

השבוע הצתידתי בקונטור 8 גיגה שהחליף כונן 4 גיגה של A-DATA. הקונטור ענק! ממש בצורה שקצת מפריעה לי, הוא גדול פי 3 בערך אם לא יותר מה ישן שלי.

ממה שאני זוכר את הטיטניום הוא גדול ממנו גם פי 3 בערך. מבחינת מהירות הוא מספק את הסחורה.

אם לא מפריע לך הגודל. קניה טובה. אם כן, הייתי שוקל אולי את הOCZ RALLY שהוא זול יותר באיזור ה 240-250 ש"ח ואמור להיות די מהיר

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק הרסת אותו?? ??

היה לי גם אחד אבל הוא נשרף לי (WTF?!?) כשחיברתי אותו למחשב של לקוח עם ספק גנרי :'(

הרסתי אותו?? תרגע

כולה נשרף הכונן אין מה להתרגש, והתקלקל קורה אם אתה עובד בזה אתה אמור לדעת שזה ככה.

והקונטר ממש לא נראה לי הוא נראה אפילו יותר עדין מהכונן הקודם שלי, הטיטניום בדיוק בגודל של הישן שהיה לי אבל 4gb כבר לא מספיק אז ככה שאני מוריד אותו מהפרק אלא אם עד יום ראשון הוא יצוץ בגרסאת 8gb :P

בכל מקרה מה שהכי נראה לי עכשיו זה הCorsair Voyager GT נראה ממש עמיד ולפי ביקורות מצויין מבחינת ביצועים החסרון היחיד שלו מבחינתי זה שיש לו פקק שסביר להניח אני מאבד בערך אחרי חצי שעה שהוא אצלי, אם הוא היה קיים כמו הsandisk u3 שנשלף זה היה פשוט מושלם מבחינתי.

מישהו מכיר את הכונן "המושלם" אולי? :screwy:

פורסם

בתור בעלים של ה-VOYAGER הרגיל (הכחול) אני יכול להגיד שמדובר בכונן טוב מאוד, עמיד בהכל פחות או יותר, עם שני חסרונות מרכזיים. חסרון קטן הוא שציפוי הגומי מושך אבק, אבל זה לא נורא, כי הכונן עמיד במים ואתה יכול פשוט לשטוף אותו כשבא לך.

הפקק הוא החיסרון היותר משמעותי. אפילו נניח שאתה לא מאבד אותו, אחרי כמה חודשים של שימוש הוא הופך טיפה רופף, ועשוי פשוט ליפול כשתוציא אותו מהכיס או כדומה. לי זה קרה שלוש פעמים ובאופן מדהים כל פעם שמתי לב לזה מהר מאוד ומצאתי את הפקק, אבל למדתי את הלקח ומאז מקומו של ה-VOYAGER הוא לא על צרור המפתחות אלא בכיס של תיק הגב שלי (ואני מסתובב עם ה-CRUZER MICRO).

למה לא כדאי לאבד את הפקק? כי הכונן לא יהיה כבר עמיד במים. וגם לא ייראה כל-כך טוב.

ב-VOYAGER GT לא יצא לי להשתמש, אך ספק אם בעיית הפקק נפתרה. מה שכן, יש לו כל היתרונות של ה-VOYAGER ובנוסף, כשיצא, הוא היה כונן הפלאש המהיר בעולם, וסביר להניח שגם היום הוא אחד המהירים. האם זה מצדיק את מחירו הגבוה? תלוי את מי תשאל. לי המהירות של ה-VOYAGER/CRUZER מספיקה.

פורסם

אני ממליץ על ה-OCZ 8GB Rally 2.

DOK מאוד מהיר ובנוי מאלומיניום.

פורסם
  • מחבר

בקשר למחיר אין שום בעיה זה לא נושע לדיון פה, אמרתי מה שמפריע לי זה נושא הפקק.

יש אפשרות לשפצר את הפקק לDOK? אמממ למשל לקחת חוט עמיד (חוט דיג לדוגמא) ולהעביר אותו בכונן ובפקק, יש לו מספיק "בשר" בשביל זה?

ואיך אתה מתמרן בין שני כוננים? כאילו כל המטרה של זה מבחינתי שיהיה על הצרור מפתחות בצורה הכי נגישה ונוחה שיש, אני עובד איתו ומשתמש בו המון ככה שלא כ"כ נראה לי נוח לעבוד עם שני כוננים שונים, מה השימושים שלך?

פורסם

איך בדיוק הרסת אותו?? ??

מה הקשר אתה קופץ לספק גנרי כמה שטויות

פורסם
  • מחבר

באמת לא נשמע תאוריה כזאת הגיונית עם הספק ג'נרי מבטיח לך שעבדתי איתו על מאות מחשבים עם ספקין כאלו ובסדר גמור...

בקשר למחיר אין שום בעיה זה לא נושע לדיון פה, אמרתי מה שמפריע לי זה נושא הפקק.

יש אפשרות לשפצר את הפקק לDOK? אמממ למשל לקחת חוט עמיד (חוט דיג לדוגמא) ולהעביר אותו בכונן ובפקק, יש לו מספיק "בשר" בשביל זה?

ואיך אתה מתמרן בין שני כוננים? כאילו כל המטרה של זה מבחינתי שיהיה על הצרור מפתחות בצורה הכי נגישה ונוחה שיש, אני עובד איתו ומשתמש בו המון ככה שלא כ"כ נראה לי נוח לעבוד עם שני כוננים שונים, מה השימושים שלך?

אמממ מחכה לתשובתך בשביל להיות סגור על כונן :) ואם למישהו אחר יש נסיון עם הכוננים האלו או המלצה לכונן כלשהו (או אפילו כונן אחר שאין בארץ אני ישמח לשמוע)

פורסם

לי אין צורך בשטח אכסון רב על צרור המפתחות, לכן נוכחותו של ה-CRUZER מספיקה לי. ה-VOYAGER כרגע משמש בתור גיבוי אמצעי גיבוי או אכסון נוסף שלגביו איני זקוק לנגישות מיידית.

לגבי להעביר חוט דיג דרך הפקק והכונן עצמו - אפשרי, אם כי זה ידרוש עבודה קצת עדינה. בציפוי הגומי יש בשר, אבל לא יותר מידי. אני באופן אישי לא הייתי מגיע לרמות כאלה. אם הפקק הוא נושא כל-כך רגיש, הייתי פשוט הולך שוב על כונן שאין לו פקק דוגמת ה-CRUZER או דגם חדש יותר ומהיר יותר כלשהו. סה"כ כמה עמידות אתה כבר צריך?

אבל, אם הכונן מיועד להיות כל הזמן על המפתחות, הייתי שוקל לחבר את הפקק (עם חוט דיג או מה לא) דווקא לצרור עצמו ולא לכונן. זה הרבה יותר פשוט ומקטין סיכוי של פגיעה בכונן.

פורסם
  • מחבר

או קיי הבנתי את הדרך חשיבה שלך בקשר לשתי הכוננים אבל זה לא כ"כ מתאים לי...

אמרת שהיית הולך על כונן עם פקק לדוגמה ה-CRUZER אהבתי אותו ואת הU3 שהשימוש היחיד שלי בו היה הגישה הנוחה לניתוק הכונן :screwy::lol: דרך התוכנה של הU3 ככה שלא מאמין שהיא תחסר לי, ואם כן יש כל מיני תוכנות אחרות שמיועדות לכוננים ללא U3, בכל מקרה איזה כוננים אחרים אתה מכיר עם שליפה? (ונפח של 8GB לפחות) כי הייתי הולך על הטיטניום אבל הוא לא קיים בנפח כזה.

בקשר לעמידות צריך שהוא יהיה מאוד מאוד עמיד ואמין (פיזית וחומרתית) הכונן בכלל לא הרבה זמן אצלי בשימוש וכבר שבק חיים אני יכול להגיד לך שהכונן מתוך 24 שעות ביממה יותר עובד מאשר לא וכשהוא לא עובד הוא איתי בטיולים ::)

האופציה שהצעת לחבר את הפקק לצרור עצמו נשמעת יותר סבבה ממה שאני הצעתי רק אם נמצא דרך בלי לחורר את הפקק עצמו זה יהיה מושלם :)

פורסם

או קיי הבנתי את הדרך חשיבה שלך בקשר לשתי הכוננים אבל זה לא כ"כ מתאים לי...

ברור שלא, הסיבה היחידה שאצלי זה כך היא כי קיבלתי את ה-CRUZER במתנה כשכבר היה אצלי ה-VOYAGER בשימוש כחצי שנה.

אמרת שהיית הולך על כונן עם פקק לדוגמה ה-CRUZER אהבתי אותו ואת הU3 שהשימוש היחיד שלי בו היה הגישה הנוחה לניתוק הכונן :screwy::lol: דרך התוכנה של הU3 ככה שלא מאמין שהיא תחסר לי, ואם כן יש כל מיני תוכנות אחרות שמיועדות לכוננים ללא U3, בכל מקרה איזה כוננים אחרים אתה מכיר עם שליפה? (ונפח של 8GB לפחות) כי הייתי הולך על הטיטניום אבל הוא לא קיים בנפח כזה.

לא כל-כך מכיר, אבל אני לא מומחה.

בקשר לעמידות צריך שהוא יהיה מאוד מאוד עמיד ואמין (פיזית וחומרתית) הכונן בכלל לא הרבה זמן אצלי בשימוש וכבר שבק חיים אני יכול להגיד לך שהכונן מתוך 24 שעות ביממה יותר עובד מאשר לא וכשהוא לא עובד הוא איתי בטיולים ::)

לגבי אמינות לא יודע, לדעתי זה יותר מקרי מאשר לא. לגבי עמידות, ספק אם לשימוש רגיל באמת צריך משהו כמו ה-Voyager/Titanium/Survivor. אבל אולי אם אתה עושה הרבה טיולים אתגריים בתנאי שטח קשים...

האופציה שהצעת לחבר את הפקק לצרור עצמו נשמעת יותר סבבה ממה שאני הצעתי רק אם נמצא דרך בלי לחורר את הפקק עצמו זה יהיה מושלם :)

בקצה של הפקק של ה-Voyager יש צ'ופצ'יק קטן, כמו שרואים בתמונה פה:

http://www.dansdata.com/images/cvoyager/voyager_lid_1280.jpg

הצ'ופצ'יק עשוי גומי רך גם כן, האורך שלו משהו כמו 6 מילימטר והרוחב 4-3 מילימטר. אם אתה מעביר חוט מספיק דק בבסיס של הצ'ופצ'יק ועושה עבודה מספיק מדויקת, זה אמור להחזיק וככה לא חוררת את הפקק.

פורסם

לגבי להעביר חוט דיג דרך הפקק והכונן עצמו - אפשרי, אם כי זה ידרוש עבודה קצת עדינה. בציפוי הגומי יש בשר, אבל לא יותר מידי. אני באופן אישי לא הייתי מגיע לרמות כאלה. אם הפקק הוא נושא כל-כך רגיש, הייתי פשוט הולך שוב על כונן שאין לו פקק דוגמת ה-CRUZER או דגם חדש יותר ומהיר יותר כלשהו. סה"כ כמה עמידות אתה כבר צריך?

חוט דיג פחות מתאים משום שהוא עבה ונוקשה, אם אתה יכול להשיג חוט תפירה כירורגי מניילון זה יהיה מושלם משום שהוא מעט גמיש יותר ואפשר להוליך אותו עם המחט. גודל של 2/0 אמור להתאים למשימה ולא להיות עדין מדי. אולם אני חושש שהניילון יחליק מהצ'ופצ'יק ותהיה חייב לתפור איזה שני תפרים דרך הפקק עצמו.

אם אתה כבר תופר דרך הגומי אתה חייב לתפוס עם מספיק "בשר" כדי שהחוט לא יקרע החוצה (אולי פשוט לתפור through and through). יכול להיות שפצור מעניין.

פורסם
  • מחבר

או קיי אחרי יום ארוך התפנתי מעט, ודבר ראשון תודה על ההתייחסות המעמיקה :)

חח מומחה לענייני DOK נחמד, לא נראה לי שיש דבר כזה אבל גם לא ידעתי עליהם כ"כ הרבה רק בימים האחרונים ששלי נשרף והתחלתי להתעניין.

לגבי אמינות לא יודע, לדעתי זה יותר מקרי מאשר לא. לגבי עמידות, ספק אם לשימוש רגיל באמת צריך משהו כמו ה-Voyager/Titanium/Survivor. אבל אולי אם אתה עושה הרבה טיולים אתגריים בתנאי שטח קשים...

LOL לא אחי אבל עדיין לא סתם הייתי מחפש משהו כ"כ עמיד, אחרי הכל יש לי את האפשרות להחליף את שלי וזהו אבל יש סיבות שאני מחפש משהו עמיד.

אחלה לא שמתי לב לצו'פצ'יק של הפקק מהתמונות שראיתי (וראיתי תמונות :bash: )אבל אחלה את הכונן עצמו אני יחבר בחיבור המיועד לכך ואת הפקק כמו שהצעת.

תודה לכם ח'ברה כנראה זאת היא הבחירה שלי CORSAIR VOAYAGER GT 8gb נראה לי הכונן הכי טוב בשבילי כרגע.

פורסם

תתחדש.אכן בחירה נבונה אם המחיר איננו מפריע.כונן מעולה.אני מפנטז עליו כבר מעל שנה.המחירים של כולם יורדים.רק הוא איתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים