עבור לתוכן

המלצה לנייד בסביבות5-5.5K (עדיפות לניידים של HP)

Featured Replies

פורסם

היי ראיתם את הכותרת חוץ ממשחקים הכל יעשה עם המחשב לא עריכות גרפיות ודברים כאלו אלא יותר שימוש יום יומי ואולי קידוד סרט פה ושם, בעיקרון המחשב יעבוד רוב הזמן עם אי סי\מסן\אימיול וכמה ישומי אופיס ושטויות כאלו.

בכל מקרה הדרישות הם כאלו:

160GB (או במקרה של חוסר ברירה 120)

לפחות 2ג'יגה זיכרון

מעבד מהסדרה החדשה CORE 2 DUO שיהיה 2.0ghz ועם כמה שיותר קאש

מצלמה מובנת, רמקולים איכותיים, עדיפות לBluetooth אבל לא משהו שיגרום לביטול אם המחשב ממש שווה, קורא כרטיסים מובנה.

מערכת הפעלה או ויסטה פרימיום או שלא יהיה בכלל אם זה חוסך כמה מאות.

יציאות כמו vga ו svideo יתרון משמעותי, כמה שיותר USB פיירוייר עוד יתרון, כרטיס רשת רגיל ואלחוטי מן הסתם, קורא טביעות אצבע עוד יתרון נחמד.

בעיקרון ראיתי המון דגמים של hp שכל אחד התרים בצורה אחרת אני לא ממש נעול עליהם אבל כמו וסגור אני ישמח לשמוע הצעות אחרות תודה.

פורסם

הHP ישרת אותך נאמנה....יש את הDV6625 שיכנס יופי לתקציב שלך.וחוץ מזה כל דגם מסדרת DV66XX - רק תרחיב ל2 ג'יגה זכרון.

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי את הדגם הזה אבל המעבד שלו יחסית חלש... אני רוצה שיהיה לפחות 2.0

ושאר דגמי ה66XX מגיעים גם עם רק 1 ג'יגה וגם עם 120 ג'יגה דיסק קשיח...

יש דגם שמגיע עם 2 ג'יגה זיכרון 160 ג'יגה דיסק קשיח ומעבד 2.0? (מין הסתם שיהיו שאר הדברים שרציתי אבל ראיתי שבHP כולם כמעט כמעט עם אותן תוספות)

ואם לא מה העלויות לשידרוג לדגם כזה?

פורסם

2 אפש' עיקריות יש לך.

הרחבת זכרון לפחות בHP מאוד פשוטה,מנסיון,פותחים 2-3 ברגים שולפים סטיקים קיימים ומחליפים בחדשים.אם אתה רוצה אתה יכול לקנות בKSP את הנייד ולקבל אולי איזשהוא זיכוי קטן עבור הסטיקים הקיימים ולקנות 2 סטיקים של ג'יגה איכותיים שיעלו ביחד גג 250 שקל.

1.קח את אחד הדגמים מסדרת DV66XX של HP,הכי חזק שיתאים לך,אם אתה רוצה HDMI זה רק DV6670\6680\6690,את עניין הזכרון תוכל לפתור עפ"י מה שכתבתי מקודם.מדובר בדגמים חזקים שבאים עם ויסטה פרמיום+מדיה סנטר+שלט וכל שאר הדברים שרצית+כ.מסך נפרד מהלוח ברמה סבירה+שנת אחריות.

2.קח את האינספירון 1525 של DELL שמגיע עם 3 שנות אחריות+HDMI+שני ג'יגה זכרון+כ.מסך מובנה(אם אתה לא רוצה נפרד)במחיר נמוך יותר.

אני אישית אוהב את הHP גם בגלל העיצוב וגם בגלל חוסר הנייטרליות שלי(יש לי אחד).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

או קיי האפשרות של לקנות דגם עם 1 ג'יגה זיכרון ומעבד 2.0 נשמעת הכי טובה (וכמובן לשדרג את הזיכרון), יש דגם כזה שמגיע עם 160 ג'יגה?

פורסם

DV6680\DV6670

ההבדל ביניהם הוא שלאחרון יש 200MHZ יותר במהירות שעון מעבד.הבדל שלא שווה את הפרש הגדול במחיר.

חוץ מזה יש להם הכל אותו הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים