עבור לתוכן

אני סובל ממחלה חדשה - עיוורון HD

Featured Replies

פורסם

ל HD יש יתרון טוב כמובן גם בשידורי טלוויזיה (שאין בארץ עדיין באופן נורמלי).

פורסם

אני עד היום עבדתי עם מסך 17 אינץ CRT והורדתי סרטים באיכות DVD-RIP

מאז שעברתי ל LCD 24 אינץ זה פשוט בלתי אפשרי. כי שאתה רוצה לראות תוכן על מסך מלא כל הפיקסלים מתרחבים והאיכות צפייה נוראית.

תלוי איזה מסך יש לך.אני עברתי למסך LCD 22 מ CRT 19.ונכון יש הבדל אבל הוא לא כל כך מורגש.

איזה מסך דק יש לך ??

פורסם

אם יש לך מסך מחשב\טלוויזיה 720P, אתה לא תשים לב לשינויי באיכות שתציג 1080P

לי יש הבדל מורגש x264-hV (1080P), בסרטים לאומת סירטי Dvd, ממש הבדלים של שמיים וארץ כול פרט פשוט הכי קטן בולט לעיין וזה יפה יותר.

לכן סירטי 1080P בהרצה על מסך תומך רק עד 720P זה לא לגיטימי לגבייך.

פורסם

ראיתי על מסך 19 אינץ' זול TRANSFORMERS DVD

ואז ראיתי את זה שוב על מסך 2007WFP גרסאת BLU RAY 1080P

ולא ראיתי שום הבדל

המקום היחיד שכן ראיתי הבדל היה בפרקים של סדרות (לרוב רואים מעין "ריבועים" כאלה אם שמים על FULL SCREEN אבל לא ראו אותם בכלל בHD)

זה פשוט אנשים מחפשים את ההבדלים בגלל כל המאמץ להשיג

פורסם

תלוי איזה מסך יש לך.אני עברתי למסך LCD 22 מ CRT 19.ונכון יש הבדל אבל הוא לא כל כך מורגש.

איזה מסך דק יש לך ??

Dell 2407wfp-HC

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אממ... אם הטלוויזיה שלך היא 720p, אתה יכול להציג עליה גם תוכן 99999999999999p ועדיין לא תראה שום הבדל...

זה לא "קשה מאוד", זה פשוט לא קיים..

לירן, זה לא קשור לגודל של המסך אלא לרזולוציה שאתה נמצא בה.

אתה צודק לא הסברתי את עצמי נכון,התכוונתי שאם הטלוויזיה היא 1080P NATIVE ומוצג עליה תוכן 1080P מול טלויזית 720P NATIVE שמוצג עליה תוכן 720P,קשה מאוד להרגיש בהבדל.

Winterlord,אמרתי שאני גר בארץ?

פורסם

המסך מחשב שלי הוא היטאצ'י 32 720P ובבירור רואים הבדלים בין הגרסאות (וכך כל מי שראה סרט HD אצלי שם לב לאיכות) פשוט כבר כמעט אני לא מסוגל לראות DVDRIPים כמעט..אם יש לסרט גרסאת 720 אני יוריד אותה ...עיקר ההבדל הוא בחדות התמונה ותוספת הפרטים שניתן לראות..הכי קל לאנשים לראות את ההבדל הוא בעיקר בצבעים השחורים שהריפים מהDVD רואים שחור לא שחור (מעין שכבות או אזורים של צבעים שקרובים לשחור אבל לא ממש שחור) בHD השחור הוא שחור והפירוט גבוה פי כמה

פורסם
  • מחבר

השגתי את סדרת התעודה Planet earth ב-1080P. אני חוזר בי. איכות התמונה פשוט מדהימה, אפילו על המסך 19 אינץ' האומלל שלי.

פורסם

אני חושב שהיה מספיק לך גם 720P..לא שווה לשלם כפול במקום בשביל 1080P על מסך 19 אינץ הסרט יותר גדול מהרזולוציה של המסך..

פורסם

blue planet הוא אכן תצוגת תכלית ל HD, אבל לא יצא לי להשוות אותו לגירסאת ה DVD שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים