עבור לתוכן

מפרט לפני קניה - 6000 ש"ח ללא מסך - משחקים וגרפיקה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני בודק את כל ההצעות האלו עכשיו,

IQPC ממש זולים ויש להם מבחר עצום, אולי אני אקנה שם...

מה דעתכם על GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS במחיר 1664 ש"ח ? יהיה עדיף על ה8800GT המומהרים למיניהם?

לגבי מארז, מה דעתכם על הדגם הבא של Termaltake:

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bns.asp

נראה לי שהוא יהיה ממש שקט, שני מאווררים 120 17db

בשילוב עם קורסאייר 450W

לגבי הזכרונות אני אלך באמת על הG.SKILL , ככה זה ישאיר לי כסף לשדרג ל8800GTS ,

תודה רבה על העזרה, אני מאוד מעריך את זה....

[br]פורסם בתאריך: 9.02.2008 בשעה 18:48:49

עוד דבר קטן, איזה לוחות אם יותר טובים לדעתכם, של גיגהבייט או של אסוס?

אני מנסה להוזיל קצת את הלוח, WIFI לא באמת חשוב לי, אבל RAID כן, יכול להיות שאני אקנה שני דיסקים 320 למערך RAID 1 אבל אני לא סגור על זה,

בכל אופן אני כנראה אקח בכל מקרה שניים 320 במקום 320+500 , זה נראה לי מספיק.

תודה

פורסם

איך קבעת שה- Innovision טובים יותר מ-BFG?? יש יבואן שתקוע עם סחורה שלהם ולכן דוחפים אותם חזק בארץ.

אני הייתי הולך על BFG 8800GT או 8800GTS 512, המחירים היום ירדו בצורה משמעותית וכדאי להשקיע..

אם התקציב מאפשר - רייד 1 (מראה) ייתן שיפור בקריאת קבצים וגם גיבוי מלא.

הזיכרונות של ג'י.סקיל יהיו מצויינים.

מארז - לא ראיתי את הדגם החדש של NZXT אבל הקודמים שלהם פשוט פלסטיקיים ולא ממש איכותיים (בלי להיכנס לעניין של יופי), CM690, AURORA,TRITON,ISOLO אלה המארזים שהייתי הולך עליהם.

ספק - קורסאייר 450W ללא צל של ספק, הוא מעולה ומגיע עם 5 שנות אחריות. אם התקציב מאפשר ורוצים משהו חזק יותר - אז אפשר לקחת 550W-520W מאותה החברה.

מסכים איתך גם אני לי מת על INNO3D וכנראה יש משהו במה שאתה אומר בגדול ה BFG מגיעים עם קרור סטוק רגיל אבל אני איישתי אייתי הולך עליו ולא על ה |INNO

לגבי ה CM690 לא יודע אם ראית אותו בכלל הוא מארז שניראה סביר אבל איכות הרכבה כאילו יוצר במעבדות החמאס בעזה אני אישת לא אהבתי את איכות הבניה שלו והוא מעט מרעיש ה HUSH עדיף עליו לטעמי עם קוים נקיים וסולידיים יותר והרבה יותר חרישי היתרון של CM690 שהוא יחסית גדול

לגבי ה סיסוניק S12II 430W מול הקרוסאיר 450W הקרוסיאר מיוצר בסיסוניק ככה שהספק פחות או יותר מאותו פס יצור לקרוסאיר יש מסילה אחת של 12V שיש בה 33A לעומת הסיסוניק שיש בו 34A ב 2 מסילות לשניהם יש 5 שנים אחריות וה S12II לעומת ה S12 הרגיל שעליו בנוי הקרוסאיר יש בו קבלים טובים יותר על פי סיסוניק משמע לעלות לקרוסאיר ב 40 שקל זו למעשה כמעט ירידה ועדיף ללא ספק את הסיסוניק ועוד בבאנדל כזה אתה מקבל אותו במחיר מציאה תעשה חישוב

פורסם

* ה-8800GTS לא משתלם ביחס למחירו

* ה-P182 עדיף בהרבה מבחינת השקט (מאווררים/רשת בצד זה אנטי-שקט מובהק).

קח לך שעתיים-שלוש וקרא קצת מה חשוב במחשב שקט: http://www.silentpcreview.com/

* גם GB וגם ASUS מעולים. קח GA-P35-DS3

פורסם
  • מחבר

הp182 יקר כמעט פי שניים, 794 ש"ח ללא ספק,

זה מארז נחמד מאוד אבל יותר מדי יקר לתקציב שלי, אני צריך משהו במחיר של עד 500 ש"ח ללא ספק וכמה שיותר שקט.

לגבי כרטיס מסך, המחיר של הGTS של גיגהבייט הוא 1664 ש"ח, בערך 200 ש"ח יותר מהBFG ועם קירור הרבה יותר טוב, אם אני אלך על לוח יותר זול זה ישאיר לי תקציב ללכת עליו. השאלה איך הוא לדעתכם ביחס לאחרים מבחינת ביצועים?

תודה

פורסם

לא מסכים איתך שזה עדיף, רציתי להמנע מלתת מפרט כי הבחור נראה דיי סגור על עצמו,

אם כבר בונים מפרט חדש בתקציב הזה הוא יראה ככה :

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU

כמות: 1 - מחיר: ¤1408

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤506

מארז:

Coolermaster CM 690 Black

כמות: 1 - מחיר: ¤457

ספק כוח:

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

כמות: 1 - מחיר: ¤455

זיכרון:

OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Value CL5-5-5-15

כמות: 1 - מחיר: ¤535

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 400Gb 16MB AAKS

כמות: 2 - מחיר: ¤469

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1636

כונן אופטי:

LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤179

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤6119

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5997

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/lr9adxz6

מעבד Q6600 G0 כולל קירור איכותי של זלמן

זיכרון 4גיגה של OCZ בתצורה של 2X2GB

קשיחים - 2 של 400GB כי נשאר כסף בתקציב - אפשר לרדת ל2 של 320 או של 250 או כל שילוב אחר שיתאים לבחור פה

מארז מצויין של COOLERMASTER

ספק מצויין של CORSAIR

כ.מסך GTS של GIGABYTE כמו שהבחור ביקש פה בתגובה האחרונה, למרות שזה רק במידה ושיש לו מסך של 20" לפחות, אחרת יהיה שווה לקחת את ה GT בשביל עלות מול תועלת.

פורסם

בפוסט הראשון!!! :kopfpatsch:

ברור עכשיו? השתמש בכפתור ה"עריכה" בפוסט הראשון - זה מעצבן לדלות פרטים מכל רחבי הפוסט![br]פורסם בתאריך: 9.02.2008 בשעה 14:11:53

מפרט סופר שקט לדוגמה עם מרווח לשיפורים מה-6K המקוריים:

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1354

לוח אם:

GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤430

כרטיס מסך:

SPARKLE Geforce 8800GT 512MB DUAL DVI Retail - PASSIVE COOLING CoolPipe 3 ¤1371

דיסק קשיח:

WD 640GB (320GB/WD3200AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤791

זיכרון:

G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤545

מארז:

ANTEC P182-B ADVANCED SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤794

ספק כוח:

CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤409

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤5769

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

* חסכתי על לוח האם שלא נותן לך דבר וחצי דבר בביצועים ועליתי משמעותית ברמת המארז בעיקר - ללא תחרות בתחום השקט, מניסיון (ראה מפרט).

* לוח האם עדיין נותן פוטנציאל אדיר ל-OC בעתיד אבל ללא אפשרות ל-RAID...תוכל לשדרג ל-P35-DS3 אם זה חשוב לך.

* כרטיס 8800GT עם קירור פאסיבי - לא מהקרירים ביותר אבל עושה את העבודה. תמיד תוכל להוסיף קירור שקט נפרד בהמשך אם יהיה צורך.

* נשאר לך כסף להוסיף כרטיס WiFi אם חשוב לך או לקנות קירור איכותי לכרטיס המסך.

* המון נפח איחסון + אופציה ל-RAID בעתיד. אישית אני הייתי לוקח HDD בודד של 500GB וזהו. פחות רעש, פחות חום, די והותר נפח איחסון.

P31?! :kopfpatsch:

לבחור פה יש תקציב הגון, מזה השטויות האלה?

מעבר לזה, BFG 8800GT עולים סביבות ה-1300 ש"ח.. יקר? מה לעשות - מבחינת אחוזי החזרה/ שירות/ אמינות/ ביצועים הרבה יותר איכותי מספרקל/PALIT ושות'

לקחת קירור פסיבי לכרטיס מסך זאת טעות פאטלית מהנסיון שלי (2 כרטיסים פסיביים הלכו לעולמם בטרם עת).

P182 מיותר אלא אם הוא צריך מארז סופר שקט במחיר יקר. הסונטה III פשוט גרוע באיוורור ומגיע עם ספק שנוטה למות מהר (מנסיון).

כרטיס עם WIFI? יש בלוח אם של אסוס P5K E -הלוח הזה שווה כל שקל.

מערך רייד של 250X2 1/0 כן ייתן שיפור משמעותי (0) בקריאה וכתיבה, או רייד 1 לגיבוי ושיפור מהירות קריאת הקבצים. זה מורגש ועוד איך! הבאסה היחידה היא שהמערך נופל ברייד 0.. צריכים כאן של 250YS או אם מוותרים אז 500AAKS/סיגייט מקביל עם 5 שנות אחריות

אפשר לחסוך קצת כסף ולקנות זיכרונות של 2 ג'יגה קיט במקום 4 ג'יגה בתיזמונים טובים.

פורסם

דבר ראשון - תרגיע את הניסוחים שלך, במיוחד כש-90% ממה שאתה אומר חסר בסיס במקרה הטוב. :nono:

זה לא מוסיף כבוד לא לך וודאי לא לחנות אותה אתה מתיימר לייצג פה...

* האסוס לוח מצויין אך הוא עולה יותר מפי 2 ולא נותן כל יתרון מורגש על ה-P31 מלבד פיצ'רים ש-99% מהמשתמשים לא צריכים.

ל-P31 פוטנציאל OC מרשים ומגבלותיו בד"כ לא משמעותיות למרבית המשתמשים (עד 4G, 8 USB מקסימום, עד 4 SATA וללא RAID).

אם היית קורא בעיון היית רואה שגם הצעתי לו חלופה ללא המגבלות הנ"ל שעדיין זולה בהרבה.

* כרטיס BFG או אחרים... ההבדלים במחיר זניחים ממילא ביחס לתקציב.

* התייחסתי לגבי עניין הקירור הפאסיבי - אנא קרא את הפוסט שלי שוב.

* שקט מופתי זו בדיוק הסיבה לקנות את ה-P182! שקט כזה עולה כסף - מה לעשות... ה-P150 הוא חלופה טובה וזולה בהרבה אם הוא זמין.

* הסונטה ודאי שאינו נופל מכל מארז שהוצע כאן (חוץ מה-P182 כמובן) ושקט מכולם. הספק שלו מצויין ויתכן שקיבלת סחורה פגומה.

* אתה מצטט את יתרונות ה-RAID על הנייר כמו שכל ילד יכול לקרוא בגוגל אבל בפועל ולשימושים שלו - התועלת אפסית!

ומה הקישקוש על ה-YS? למה הכוונה "שהמערך נופל ברייד 0" בכלל?! אין שום בעיה לעשות RAID מדגמי AAKS או כל HDD אחר!

* הדבר היחיד שאני מסכים איתך (וגם זה רק חלקית) ש-2G יספיקו בהחלט פה - רק עניין "התזמונים הטובים" זניח לחלוטין מיותר כאן.

פורסם

RONIB כבר נתן כאן מפרט לא רע, הייתי מחליף בCM690 את מאוורר הצד הרועש (די קריטי) או לוקח מארז אחר.

אין שום סיבה בעולם לתת לו לוח P31 וכרטיס מסך זול נקודה. יש את הP35DS3L העממי, ומבחינת כרטיסי המסך יש מספיק חברות טובות בצ'יפסט NVIDIA עם אחריות מלאה ומוניטין טוב.

אני עומד מאחורי הדברים שלי לגבי הסונטה, המארז אמנם שקט אבל לא מאוורר בעליל והספק שלו לא מחזיק הרבה - וזה לא מקרה אחד או 2 וגם לא מדובר כאן רק מנסיון עם לקוחות בחנות, אז לא צריך לעקוץ על סחורה פגומה.

לגבי הקירור הפאסיבי - אין טעם להמליץ ואח"כ להוסיף באותה נשימה שאפשר וצריך לקנות קירור נוסף.

לגבי הרייד- שוב פעם, השינוי יהיה מורגש. אני ממש לא מצטט או מתבסס על סקירות באינטרנט אלא מנסיון אישי - ומבדיקות שעשינו אצלנו על מחשבים עם ובלי רייד..

לפעמים קורה שמערך נופל, וכשמדובר במערך 0 - כל החומר שהיה על הקשיחים נמחק. לזה התכוונתי. אין שום בעיה לעשות רייד גם משני AAKS אבל הYS עדיפים בגלל הTIMEOUT.

הניסוחים שלי אולי לא הכי עדינים, אבל אני לא 'צועק' או כועס - סה"כ אמרתי את דבריי מזוית ראייה קצת שונה. אני עומד מאחורי הדברים האלו וחושב שהמפרט של רוני יהיה הכי משתלם לתקציב.

מתן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברים, כמעט הגעתי להחלטה סופית, זה המפרט עד כה:

מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤ 1354

לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 588

זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤ 545

כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB GDDR3 : GV-NX88S512H-B - RETAIL ¤ 1664

דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 392

דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 392

מארז : NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤ 390 ???

ספק כוח : CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤ 409

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5734

החלטתי לותר על מערך RAID כרגע, בחרתי לוח שתומך בזה לכל מקרה שלא יהיה, חבל לי לסכן מידע רק בשביל לשפר מהירות באחוזים בודדים.

מאוד אהבתי את המארזים של NZXT וכנראה שאלך על זה. ההתלבטות היא בין האפולו ל HUSH . האפולו מגיע עם 2 מאווררים 120 ויש מקום לאחד נוסף לעומת הHUSH שמגיע עם 2 120 ללא מקום להרחבה אך ככל הנראה יהיה מארז שקט יותר. הבעיה שהHUSH שהוא הבחירה המועדפת עלי בגלל השקט לא יהיה זמין עד ה21 לחודש. השאלה אם כדאי לחכות או שהאפולו יהיה מספיק טוב?

כמו שאתם רואים החלטתי לותר על האסוס וללכת על הגיגהבייט שיספיק לי לחלוטין, מקווה שעשיתי בחירה נכונה....

אז מה דעתכם??

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

אה, ולא לשכוח את הצורב של LG ואת הBig Typhoon VX שכבר רכשתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים