פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אוי נו , עכשיו כול משחק שיצא גם לPC יהיה לו אקסטרה תוכן? למה אני כבעל 360 צריך לסבול מזה שהמפתחים עושים פורט ואז מרגישים שהם צריכים לפצות? אז שיפצו גם אותי!
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני לא מאמין ששחקן קונסולה מרשה לעצמו להתלונן....בכל מקרה קודם שיצא המשחק למחשב אחר"כ שיוציאו עוד תוכן
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים תתנחם בזה שב 360 זה יעבוד מצויין בזמן שמי שהשקיע פי 2 כסף על מחשב ייקבל אולי עוד פיצ'ר ורבע אבל זה יעבוד אצלו יותר גרוע.לקחתי את עצמי בתור בעל המחשב, אין סיכוי שזה יעבוד נורמלי עם P4 מטומטם, מחשב טיפש.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים גם לי יש P4 וגם 360.אז יש לי ביצועים יותר טובים במשחק, אבל למה אני צריך להפסיד תוכן?זאת אומרת , אם המפתחים לא יכולים/רוצים לפתח גסאה טובה למחשב ומחליטים במקום זה לתת עוד תוכן - למה אני לא מקבל את התוכן הזה? כי הוא PC ONLY בגלל הביצועים הירודים? אז שיעשו עבודה טובה ובמקום לשבת ולהכין עוד תוכן שישפרו את הביצועים.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים שנינו יודעים שמדובר בעצם בתוכן מינמלי, לא משהו שייהפוך את המשחק.ולי אישית נמאס מכל הפורטים האלא ! אוףף איזה טיפש אני ! לכל מי שרוצה לקנות כ.מ חדש = לא לקנות !! לקנות 360... אוף עם זה.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר לקחתי את עצמי בתור בעל המחשב, אין סיכוי שזה יעבוד נורמלי עם P4 מטומטם, מחשב טיפשה360 למיטב זיכרוני יצא אחרי תקופת הפנטיום 4 ובכלל בדרך כלל קונסולות מחזיקות 5 שניים ובשנתיים האחרונות הגרפיקה פחותה מהגרפיקה במחשב נורמלי אוי נו , עכשיו כול משחק שיצא גם לPC יהיה לו אקסטרה תוכן? למה אני כבעל 360 צריך לסבול מזה שהמפתחים עושים פורט ואז מרגישים שהם צריכים לפצות? אז שיפצו גם אותי!המשחק יצא ל360 חודשים לפני
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים באמת זה תוכן מינימלי ואין סיבה להתבכיין על כך, זה לא שנוספו מטרות חדשות לחיסול או משהו כזה, סה"כ עוד כמה דרכים לחקור. ביג דיל. במקום להתלונן תראה את המצב בכך ששחקני הקונסולות כבר סיימו את המשחק לפני חודשיים(אני לפחות) בעוד שחקני ה-PC(אלה שיש להם מפלצת מספיק טובה להפעיל אותו כמו שצריך) יצטרכו לחכות עוד חודש לפחות וגם אז בטח המשחק יסבול מבעיות של תאימות כמו רוב הפורטים. אז איך המצב נראה לך עכשיו?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אני לא מבין מה כל הבכי הזה ה360 והPC מקבלים את אותם המשחקים +- לפעמים באיחור אבל תבדקו בציונים מה המשחקים הגדולים לכל פלטפורמה ותראו את הקרבה אז הPC קיבל תוכן נוסף כמו בGOW אז מה ? ה360 קבל לפני את המשחק וזה יכול להיות גם לאפך אנחנו לא חיים בעידן של סגה ונינטנדו מול הPC שאז היה בידול גדול בין כל הפלטפורמות היום חוץ מהקונסולות של נינטנדו אין הרבה בידול COD4 יצא לPC\PS3\360DIRTאובוויליוןהקופסה הכתומה DMC4GTA4ועוד הרבה יוצאים ל3 הפלטפורמות ככה שאף אחד לא באמת מקופח
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים הבנתי שלמשל בGEARS OF WAR הוסיפו עוד כמה שלבים - דווקא היה מתאים לי.אז כן , אתה וקרירין צודקים - זה תוכן מינימאלי =>אבל זה במגמת עליה (הקטע של להוסיף תוכן לPC)מה שאני מנסה להגיד זה שהחברות מנסות לתגמל את הPC (אולי זה יוסיף להם טיפ טיפה במכירות) בגלל משהו שהן אשמות בו.שלא תבינו אותי לא נכון - לא אכפת לי שמוסיפים לPC - אבל שיוסיפו גם לי! כול גרסאות הPC יוצאות אחרי הקונסולות ובינתיים בשני משחקים שאני מכיר מוסיפים להם תוכן.עריכה:קרירין -> אם מוציאים עכשיו איזה משחק WII למחשב (בוא נגיד ZELDA) עם אקסטרה תוכן , אתה תאהב את זה ותיהיה מרוצה (עזוב את זה שיש לך Q6600 עם 8800GT )
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר לא בכל הגרסאות ואז אין תוכן נוסף כמו COD4 לדוגמה ל360 יש בעיה אחרת וזה השליטה של MS בLIVE וחוסר בארד דיסק בחלק מהגרסאות של ה360 ובגלל זה יש בעיה במודים לדוגמה מה שיש הרבה למחשב והתחיל גם בPS3 וב360 מודים כנראה יהיו בתשלום אבל זה הגבלה של MS ולא של חברות הפיתוח בכל מקרה הרבה מהמשחקים הטובים ביותר היום (בציונים ומכירות) הם מולטיפלטפורם ואם מישהו קנה 360 ובוכה על קצת תוכן נוסף לPC לדעתי זה שטויות זה כמו שאני יבכה שאין LIVE ארקיד למחשב
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני לא בוכה , פשוט מציין שזה חבל - למה לא להוציא עוד תוספת (כמו שהוציא לא מזמן חבילת מפות ב GRAW 2? )
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אולי יוציאו בעתיד אבל זה גם קשור בMS עצמה ובגלל הפיקוח על הLIVE מה שאין במחשב זה יהיה בתשלום תזכור שקונסולות זה סביבה סגורה יותר מהמחשב לטוב ולרע
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אם זה תלוי ב-MS אז יציעו extra content בתשלום לכל פלטפורמה שהם רק יכולים ולכל משחק שהם רק רוצים.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים תזכור שקונסולות זה סביבה סגורה יותר מהמחשב לטוב ולרע איך זה רע? זה שMS הגבילה בעצמה (הקטע עם הדיסקים הקשיחים - למרות שהם יכולים להוריד מחיר עליהם והנה פתרון) לא אומר שזה רע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.