עבור לתוכן

ירידת מחירים של ה Q6600

Featured Replies

פורסם

יש הבדלים די גדולים בחלק מהמקרים,

t1.png

power-1.png

power-2.png

הQ9300 חסכוני יותר בחשמל מC2D של היום.

לדעתי מעבד מעולה, גם יותר חזק וגם חסכוני יותר, אבל באותו מחיר.

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שים לב שדווקא ב OC הQ9300 הגיע לתדר קצת פחות טוב. זה יכול להיות מקרי, אבל אולי באמת בגלל הFSB

אבל הוא עדיין עדיף גם למי שעושה OC, כי גם בתדר הזה הוא עדין נותן ביצועים יותר טובים מQ6600 ב OC מקסימלי

פורסם

המגבלה היא של FSB בגלל המכפלה הנמוכה.

המרובע ליבות עם המכפלה הפתוחה הגיע ל4 ללא שום בעיות.

זה חבל אבל גם היה צפוי, תחשבו כמה גרוע זה יהיה כשהFSB ההתחלתי יהיה 1600

400X6?

אולי 6.5?

זה אומר FSB של 615 בשביל להגיע ל4000.

אינטל פשוט מחסלים את האפשרות לעשות אוברקלוק לאט לאט

פורסם

אני חושב שכמו שיש עכשיו את סדרות ה-E4X00 וה-E2XX0, גם בעתיד יהיו לנו מעבדים שיגיעו עם FSB נמוך ומכפלה גבוהה שתחפה על כך, ואת אלו יקנו האוברקלוקרים :cool2:

פורסם

כן... ממש כמו שיש היום גרסאות זולות של המרובעי ליבה.

אה רגע, בעצם אין. :s07:

פורסם

ה-Q6600 היה הניסיון הראשון (והמוצלח בצורה עצבנית) של אינטל להכניס את מרובעי הליבה למיינסטרים, יכול להיות מאוד שהדבקת מעבדים זולים תביא ליצירת מרובע ליבה בעל FSB נמוך ומכפלה גבוהה.

פורסם

לא מסתדר לי בראש.

אולי אם AMD יוציאו עדכון מוצלח לפנום שיהיה גם חזק וגם זול אז הם יהיו חייבים.

באופן טבעי אני לא מאמין שזה יקרה, אולי שיהיו 8 ליבות.

פורסם

אתם כל כך שקועים במרובעי ליבות, עד שאתם מפספסים את הפואנטה.

סדרת ה-E8XXX כפולי ליבה הולכים להיות המעבדים המשתלמים ביותר.

והינה המשפט המסכם את הדעה שלי בעניין:

"Also, do not forget that quad-core processors can still hardly be considered an indisputably best choice. The applications optimized for multi-core micro-architecture are not that numerous yet. Therefore, dual-core processors with higher clock frequencies seem to be a more optimal solution. Our tests showed that new Core 2 Duo E8000 processors can outperform Core 2 Quad Q9300 in a number of tasks in both: nominal and overclocked modes."

פורסם

זה שוב שידור חוזר של השאלה הנצחית מה עדיף E6850 או Q6600

פורסם

אלא אם אתם מתכוונים לזרוק את המחשב אחרי שנתיים, קצת חשיבה קדימה אולי עוד כמה שנים המצב ישתנה. במיוחד אם יוציאו 8 ליבות בתחילת 2009.

פורסם

אם יוציאו 8 ליבות, זה בטח יהיה כבר ל QuickPath לא ?

ו"אולי" זה לא מספיק טוב במיוחד שעד עכשיו (והיה מספיק זמן) המצב לא השתנה יותר מדי.

פורסם

לתכנת ל4 ליבות זה מסובך יותר וגם לכלכך מעט אנשים יש שזה לא משתלם.

לאט לאט המצב משתנה.

אכן 8 ליבות לא יהיה לפני נהלם שיהיה עם quickpath.

גם נהלם לא יצא בהתחלה עם 8 ליבות אלא יתחיל עם 4 ויוסיפו עוד בהמשך.

אינטל הגדירו את נהלם כבעל 1-8 מעבדים, כלומר תצפה לראות מגוון ממש רחב של מעבדים אם אי אם די יצליחו להוות תחרות ראויה (וגם ליבה של פיסיקה וליבה של גרפיקה).

פורסם

השאלה גם מה אנשים צריכים... בשביל אופיס או כל פעולת מחשב רגילה, כפול ליבות זה מספיק טוב. לשוק שרתים יש גם ככה את ה Xeon ואז נשארנו רק עם משחקים שבינתיים לא מנצלים באופן מיטבי גם כפול ליבה (וגם כאשר הם יעשו זאת, הבעיה העיקרית היא כרטיס המסך).

פורסם

תפסיקו כבר להיות אופטימיים ולחשוב לטווח הרחוק

בזמן הקרוב פשוט לא יהיו תוכנות MAINSTREAM שמשתמשות ב4 ליבות

זה הולך להישאר עוד כמה שנים טובות נחלתם של תוכנות העיבוד והגרפיקה

פורסם

השאלה גם מה אנשים צריכים... בשביל אופיס או כל פעולת מחשב רגילה, כפול ליבות זה מספיק טוב. לשוק שרתים יש גם ככה את ה Xeon ואז נשארנו רק עם משחקים שבינתיים לא מנצלים באופן מיטבי גם כפול ליבה (וגם כאשר הם יעשו זאת, הבעיה העיקרית היא כרטיס המסך).

אני לא אוהב את הגישה הזאת.

אני לא מוכן להסתפק בממש המעפן הזה של חלונות מקושקשים שיש לנו.

הגיע הזמן לממשקים איכותיים יותר שעושים יותר בפחות מקום!

מפתחי תוכנות עדיין צריכים לדאוג לתאימות לחומרה של לפני 5 שנים, ברגע שמישהו לא עושה את זה ישר בוכים לו שהתוכנה שלו כבדה מידי! (לא מדבר על ויסטה)

תתקין את ההרחבה לפיירפוקס piclens ותראה איזה ממשקים אפשר לעשות ותראה גם עד כדי כמה לא מפתחים את זה כמו שצריך.

קח לדוגמה משהו כמו media center הממשק כלכך מגעיל ולא נוח. כשגוללים זה זז לאט ובצורה מקרטעת. הכל שם רחוק ממה שזה היה יכול להיות.

לא משקיעים בממשקים חלופיים ולא מנצלים את מה שיש.

למה לך לקחת גישה של להגביל את השוק הטכנולוגי?

הרי מחשב ביתי עדיין עושה בוט במעל דקה!

אנחנו עוד רחוקים מרמה טכנולוגית שהיא יותר ממה שאנחנו מסוגלים להפעיל ובגלל זה לא מפתחים לזה!

אם אין בסיס אז לא יפתחו. תראה את קריסיס למשל,

המשחק קצת כבד אז ישר כולם בוכים. במקום לצעוק על אינטל ונוידיה שנמצאות בשאנטי עכשיו כי הם יותר חזקים מכל המתחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים