עבור לתוכן

איך אני עושה שיהיה לי ip קבוע???

Featured Replies

פורסם

תנו לי בבקשה הדרכה

פורסם

בישביל Ip קבוע מיתקשרים לספקית האינטרנט ושלך ודורשים את זה, כמובן זה בתוספת תשלום.

אפשר גם ליקנות ראוטר אבל כול ניתוק שלו מהחשמל ה-Ip ישתנה או להתקין No-Ip, למרות שזו אופצייה לא משהו.

פורסם
  • מחבר

למה no ip לא משהו

פורסם

למה? התוכנה גונבת רוחב פס, הכתובת שאתה רושם לא שלך ב-100 אחוז, יכולים לקחת לך אותה או משהו, כמו שעשו לי בעבר.

צריך לעדכן את ה-Ip כול פעם באתר.

פורסם

ולא רק זה וגם בגלל שהיא אינה באמת נותנת לך IP קבוע. היא נותנת לך HOSTNAME כמו כתובת של אתר - וכל פעם בעזרת התוכנה שלה אתה מפעיל כל הזמן היא מעדכנת את ב-HOSTNAME שלך לIP שלך.

פורסם

למה אתם עונים? אולי הוא מתכוון בכלל ל-IP קבוע ברשת פנימית.

לפותח הדיון, למה אתה רוצה IP קבוע?

פורסם
  • מחבר

אאני יגיד לך למה בגלל שלפעמיים שאני מכבה ומדליק את המחשב האימיול עושה לי מזהה נמוך עכשיו פתחתי פורטים בראוטר משהו מוזר כול פעם אני צריך לעדכן את או להחליף את הפורטים של האמיול ואחרי זה אני משה את הפורטים גם בראוטר

פורסם

אהה הבנתי אין קשר ל-No-Ip הוא לא יעזור לך פה.

שאתה פותח פורט לראוטר תשים Ip פנימי בימקום החיצוני, וזה אמור להיסתדר לך.

פורסם

אשכול מצחיק :)

הוא שואל איך לקבוע IP קבוע פנימי ובסוף המלצתם לו לעשות IP קבוע ...

לפותח האשכול ,

כנס לחלון DOS

כתוב IPCONFIG

והדבק כאן כדיי שנוכל לומר לך מה בדיוק להגדיר ב TCP IP של כרטיס הרשת.

פורסם

הוא לא שאל על IP סטטי הוא אמר IP קבוע ובדרך כלל הכוונה בזה ל IP חיצוני

פורסם

^^^

הוא רוצה Ip קבוע כי כול פעם שהוא מיתנתק מהאינטרנט ה-Ip שלו מישתנה וכול פעם הוא צריך ליפתוח פורטים ל-Ip החדש שלו.

זה פיתרון גרוע ליקבוע Ip קבוע.

כי הוא פותח ל-Ip חיצוני, עם הוא יפתח ל-Ip פנימי שאף פעם לא מישתנה (לבד בכול אופן), זה יפתור לו את הבעיה.

פותח הטראד, תעשה מה ש-Nikf אמר.

פורסם

המפציץ A החמקן - אולי תפסיק לדבר שטויות? אין כזה דבר "לפתוח פורטים ל-IP חיצוני".

פורסם

אצלי בראוטר אפשר לירשום את ה-Ip החיצוני שלי..

זה נותן לי משום מה לעבוד ככה.

הכוונה ל-Ip שספקית האינטרנט מביאה לך ולא ה-Ip שמוקצה לך בראוטר.

פורסם

פותח התרד, כנס לנתב ובהפניית פורטים תקבע לעצמך IP שאתה רוצה להגדיר אותו למחשב של האימיול לדוגמא 192.168.1.9

כמובן שתדאג שאותו פורט שהגדרת בהפניית פורטים יוגדר גם באימיול, את אותו IP אתה מגדיר סטטית בכרטיס רשת + DNS

אם עשית את זה כמו שצריך זה יזהה גבוה באימיול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים