פורסם 2008 בפברואר 617 שנים יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIREאחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים של כמה הספק שלך? ועוד משהו, הדרייברים שהורדת הם בטוח תואמים למערכת הפעלה שלך? (ויסטה?!)http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר המערכת היא כזו intel quad extrem qx6850ga-x38T-DQ6CORSSAIR 2GB DDR3 DOMINATOR 1800MHZPSU ENERMAX LIBERTY 620WHDD WD 320 S-ATA2 16MB X2 RAID0BAIOS f6aבקשר לדריוור יש לי את הדריוור הכי עדכני של ATI בקשר לביוס אין בביוס שם אופציה לCROSSFIRE למרות שהלוח תומך 100בטכנולוגיה קראתי בסקירה של גיים ספוט שאין דריוור עדכני לכרטיס הזהשתומך ב CROSSFIRE והיה רק בחודש מרץ אבל מצד שני ראיתי סקירה ב TOMSHRDWER בדקו את הכרטיס הזה ב CROSSFIRE משהו פה מוזר הם השתמשו שם בדריוור בגרסה 8.51 ואין למצא את הדריוור ברשת וגם לא באתר של ATI אני ממש עובד עצות
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים חכה קצת לדרייבר עדכנינראה שהדרייבר הכי עדכני 8.1 אפילו לא תומך בX2 אחד כנראה הוא מתייחס אליהם כ2 3870חכה ל8.2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.