עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך LCD 22 אינץ' רחב חוץ מDELL שיענה לכל הדרישות . מחיר לא חשוב.

Featured Replies

פורסם

מזה כל הדרישות?

שאפשר לעשות איתו הכל מהכל והוא לא מאכזב באף שימוש שלו.. סרטים / משחקים / טקסט / מריחות (חס ולחלילה) וכו'.. תודה

פורסם

למה לא דל? למה רק 22?

פורסם

EIZO S2231W

פורסם

למעשה גם מסכי 22" של דל לא עומדים בדרישות שלך S2231W הוא היחידי שכן.

פורסם
  • מחבר

דיי עם החברות האלה.. מה קרה לLG וSAMSUNG אין להם מסכים ראויים לציון פה?

פורסם

מה זה "די עם החברות האלה"? מה אתה בכיתה א?

ה-EIZO שהומלץ משתמש בפאנל של סאמסונג. סאמסונג מייצרת לא מעט פאנלים טובים, אך במסכים שלה נוטה לשים את הפאנלים הגרועים והזולים.

כנ"ל לגבי LG (שמייצרת את הפאנלים בטכנולוגיית S-IPS למסכים של DELL, NEC וכו').

פורסם
  • מחבר

טוב סליחה. אני רוצה גם מסך שנראה טוב. לא רק מציג טוב.

מפריע לי הרגל המוזרה של DELL והמחיר המטורף שלו..

פורסם

לדל יש מחיר מטורף???? מה עם הסמסונג שעולה 200 ש"ח יותר, או אפילו האיזו שהביאו לך שעולה 3 אלף?!?!?

יש לי את הדל 22" ואין לי שום בעיה עם הרגל שלו, למעשה אני מוצא אותה די שימושית כי אני שם שם מצלמת אינטרנט ומהחור של הרגל יש מקום להעביר את כל הכבלים ויש לי הרבה כבלים להכניס שם... בקיצור- :screwy:

פורסם

כשמדובר על איכות תמונה היא אומרת הכל, ולא משנה בכלל האם העיצוב של המסך הוא שמרני. לאיזו יש איכות תמונה שתואמת בהחלט את המחיר, איכות הפלסטיקה הסולידית וגם מבחינת ארגונומיה הוא מצויין לדעתי בגירסה E.

השוואה בין E228WFP עם פאנל TN למול EIZO S2231W מבחינת איכות תמונה וארגונומיה היא ממש מוגזמת. כל המסכי 22" עם TN נראים זקנים מבחינת איכות תמונה לצידו.

פורסם

מפריע לי הרגל המוזרה של DELL והמחיר המטורף שלו..

תחליט אם המחיר לא חשוב קח את האיזו, אם המחיר חשוב - ציין אותו בכותרת.

פורסם
  • מחבר

תשלח לי לינק למסך של איזו...

יש לכם איזה דגם של LG להמליץ עליו בכל זאת?

יתכן שיש לי הנחה בLG אז... תתאמצו קצת למרות שאני יודע שזה נורא קשה לכם להמליץ על LG.

תודה.

פורסם

תזכירו לי שוב למה לא סמסונג 226BW ????

יש לי אותו חצי שנה השימוש שלו מצויןן בכל דבר

טקסט,סרטים,ובעיקר משחקים זה מטורף בכזה גודל!!!

פורסם

תשלח לי לינק למסך של איזו...

יש לכם איזה דגם של LG להמליץ עליו בכל זאת?

יתכן שיש לי הנחה בLG אז... תתאמצו קצת למרות שאני יודע שזה נורא קשה לכם להמליץ על LG.

תודה.

http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=&keyword=S2231W

היבואן של LG כבר לא מביא לארץ את המסכים האיכותיים שלהם.

פורסם

שמע בחור,

אתה צריך להתאפס על עצמך.

או שאתה רוצה את המסך הכי טוב שכסף יכול לקנות, ובקטגוריה של ה-22" האיזו הוא יחיד במינו וליגה אחרת.

או שאתה מתחיל להתקמצן ולחפש הנחות (יש לי הנחה ב-LG חחח). במקרה כזה אל תצא בהצהרות "מחיר לא משנה", תעשה כמו כולם ותגדיר את התקציב שלך.

או שאתה מחפש מסך שבעיקר נראה טוב מבחוץ ולאו דווקא מציג תמונה טובה, ואז אתה סתם טיפש.

פורסם

007

יש לי את הדל וראיתי את הסמסונג שינהם פחות או יותר שווים.ראיתי כמה דברים מינוריים לטובת הסמסונג.אם אתה לא רוצה את הדל קח את הסמסונג 226

בלי לחשוב אפילו הוא מדהים ביותר.תפסיק לשאול שאלות טפשיות על מסכים ב 3000 שקל.בכזה מחיר אתה כבר קונה 24 ולא 22.

מעבר לכך כל מה שממליצים לך פה זה על מנת שתצא לרכישה טובה ולא תיפול טרף קל למוכר שרוצה לדחוף לך מסך זבל במחיר יקר...

הדגם המדוייק של הסמסונג זה 226BW.אני מציע לך לבדוק עליו קצת בגוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים