עבור לתוכן

עם איזה כרטיס פיתחו את המשחק Crysis?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע?

פורסם

אה? לא הבנתי את השאלה

אם אתה מתכוון על איזה מחשבים הריצו את המשחק כדי לבדוק שהכל בסדר (בין בילד לבילד) אז פשוט תחשוב על המחשב הכי חזק שאפשר להשיג... הם לא אמרו באיזה מחשב השתמשו

פורסם

מישהו יודע?

כמו שאתה יודע CRYSIS משחק ממש ממש כבד, אז אם אני מבין אותך טוב אתה שואל - כשהם תיכננו את ה V.HIGH

וכדומה על איזה מחשב הם תיכננו.. מה הריץ את זה?

אז ככה:

כשיש לך ספונסרים שהם INTEL ו NVIDIA

אז אין לך בעיה לקבל לא מעט מחשבים עם מרובע ליבה אקסטרים & איזה SLI של 8800 אולטרה וכדומה...

(שזה אמור להספיק להריץ את CRYSIS ...)

פורסם

הם בכלל התחילו לבנות את זה עוד בעידן של סדרה 7...

ולפי מה שהם הראו המחשב שלהם מריץ את זה חלק, ולא יכול להיות שיש להם יותר מ-2 אולטרות במחשב (זה היה עוד לפני ב-3 SLI...).

אולי ATI או NVIDIA (כנראה NVIDIA...) הביאו ל-CRYTEK איזה כרטיס מיוחד שלא נמכר בשוק?

פורסם

יכול מאוד להיות...

מה שבטוח הוא לא נבנה ונבדק על מערכת ביתית סטנדרתית שאתה הולך וקונה כמו אזרח רגיל..

פורסם

מה הקשר?

המשחק אמור לעבוד על כרטיסים ביתיים, לא של תחנות עבודה.

פורסם

הוא שאל על איזה כרטיס בנו תמשחק...

פורסם

אתה לא בונה משחק על כרטיס...

אולי אתה עושה את הטקסטורות בתוכנות גרפיות שמשתמשות בכרטיס גרפי לתחנות עבודה אבל יותר מזה אין שימוש

פורסם

ברצינות??!@!?#@?!#?#!?!#

ברור שהוא דיבר על זה :kopfpatsch:

פורסם

אין לי מושג איך זה "ברור"

בתכלס קח את הכרטיס עריכה הכי יקר של נוידיה וזהו...

being nvidia's slaves has some bonuses

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שפיתחו את זה עם quadro כי לכל הידוע לי אין לכרטיס זה תמיכה בDIRECTX כלל.

פורסם

Woot?

1.כן יש תמיכה הכרטיסים האלה בעצם מבוססים על כרטיסים רגילים רק שהליבה היא מיוחדת (יחסית)

2.הכרטיס נועד לרינדור סצנות בעיקרון וכל שאר עבודות הגרפיקה התובעניות ביותר שהאדם יכול לחשוב עליהם לכן עד כמה שאני יודע איך צורך בכלל בתמיכה בDIRECTX כלשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים