עבור לתוכן

hd2900 pro gecube

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים עליו - הוא ממש זול ב

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794

אני הבנתי שאפשר להגיע איתו ב OC ל 2900 xt האם כדאי לקנות או שיש איזה קאץ'?

פורסם

כדאי כדאי כדאי

רק מה המפרט שלך?

פורסם

כדאי כדאי כדאי

2900PRO 512BIT זה 2900XT זה בכלל לא כמו GT ו GS , זה ממש 2900XT עם קלוקים מופחתים שפשוט מאוד להעלות אותם ל XT ...

עוד דבר למי שלא יודע לעשות 1+1 ....עם שני 2900PRO במחיר כולל 1400~ אתם מקבלים כרטיס באותה רמה של 3870X2 ....(הרי 2900XT שווה ל 3870)

ב 1400 אתם מקבלים ביצועים ברמה של ULTRA ....דבר אחד לבדוק שה 2900 ב FOXPC זה אכן 512BIT

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר 512ביט אתה מתכוון לזיכרונות (ז"א לתעבורה) ראיתי את הארגז של הכרטיס וכתוב שכן.

יש למישהו את הכרטיס הזה? כי המחיר פשוט פצצה.

פורסם

כשאתה אומר 512ביט אתה מתכוון לזיכרונות (ז"א לתעבורה) ראיתי את הארגז של הכרטיס וכתוב שכן.

יש למישהו את הכרטיס הזה? כי המחיר פשוט פצצה.

יש לי שניים כאלה

פורסם
  • מחבר

טב אני מזמין אחד כזה - פשוט המחיר היה קצת מפתיע - יותר זול מ 3850

פורסם

יש לי שניים כאלה

איך אתה מסתדר עם הצריכת חשמל שלהם והרעש?

לי המליצו לפסוח עליו כיוון שאומרים שיש לו ליבה בעייתית והוא צורך המון חשמל אף על פי שהמפרט שלו (לפחות על הנייר) הוא ממש טוב.

פורסם

איך אתה מסתדר עם הצריכת חשמל שלהם והרעש?

לי המליצו לפסוח עליו כיוון שאומרים שיש לו ליבה בעייתית והוא צורך המון חשמל אף על פי שהמפרט שלו (לפחות על הנייר) הוא ממש טוב.

מבחינת רעש ...יש , אבל המארז אטום , ויש את הרעש משאר המאווררים ...אז זה לא ביג דיל ....ויש לי ספק טוב (CORAIR 620W) שמחזיק את ה CROSSFIRE מעולה ....צריכת חשמל ...אהה , לפי מה שבדקתי ביציאת הספק ...~450W בעומס (לכל המחשב)

פורסם

יש לכרטיס הזה חיישן טמפ'?

מה האורך שלו?

מישהו מכיר קירור צד שלישי לכרטיס הזה?

האקסלרו תומך בו?

פורסם

האם הוא משתלם יותר מה 3870 ביחס של עלות תועלת?

פורסם

אל תקנה 2900HD

תקנה מהסדרה החדשה.. חבל שתקנה תנור

פורסם

אני מחר רוכש את ה-HD2900P

פורסם

אל תקנה 2900HD

תקנה מהסדרה החדשה.. חבל שתקנה תנור

זה בכלל לא כך 70 מעלות בעומס זה תנור ! ...זה סתם דעות קדומות ...אתה יכול להגיע אפילו ל 55 מעלות בעומס אבל זה כמובן על חשבון רעש ...

דבר חשוב , מאוורר הכרטיס ב 70 מעלות עובד על 33% ...תדמיין כמה כוח יש לקירור הזה...

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להרכיב עליו את האקסלרו S1 של AC?

אם כן אז אפשר בקלות להוריד את הטמפ' וגם להשתיק את הרעש.

פורסם

כשיש לך בדופן המארז מאוורר 120mm עם 78CFM שנושב על הPCI תאמין לי שב 30% הכרטיס יהיה קר כמו קרח

הX1950P שהיה לי היה על 33 מעלות עם קירור על 40% + 120mm מדופן המארז שנושב עליו ו55 במאמץ

ככה שאני מעריך שיהיה לי 50 במנוחה וכ65 במאמץ בC@ לXT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים