עבור לתוכן

בעיית סאונד במשחק GTA SA

Featured Replies

פורסם

יש לי את המשחק הזה די המון זמן.

כששיחקתי בו במחשב הישן המשחק היה רץ על מינימום ולפעמים גם די לאט אבל הבעיה שאני אזכיר בהמשך לא הייתה קיימת.

כרגע במחשב הדי חדש שלי (מפרט בצד) המחשב כמובן מריץ את המשחק חלק רק שיש בעיה קטנה בסאונד, הבעיה היא שיש קטעים מסוימים (בד"כ שיורד גשם במשחק) שאני לא שומע את האנשים שמדברים או את הצעדים שלי, גם ביריות אני שומע רק את הבס... מוזר. תעירו לי אם לא הייתי כל כך מובן.

לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת?

תודה מראש! ;)

פורסם

זכור לי שהיה לי גם את הבאג הזה, אבל הוא נפתר לי לבד...

תנסה התקנה מחדש של המשחק או עדכון שלו (אלא אם אתה רוצה לשחק במודים של המולטי פלייר, אז אל תעדכן)

פורסם
  • מחבר

מחקתי והתקנתי את המשחק שוב ושוב מאות פעמים והבאג לא נעלם! :pissed:

פורסם

תבדוק האם יש דרייבר מעודכן לכרטיס קול שלך.

תתקין פאץ למשחק.

תריץ חיפוש בפורום - אני זוכר שהיו על זה דיונים בעבר.

פורסם

קראתי עכשיו מה הפאץ' מתקן, אחד התיקונים שלו זה הבאג הזה.

- Issue on all machines where certain collisions caused parts of the audio system to crash (sound effects, cutscene audio - only radio keeps going) - users know this as "Rain / Thunderstorm bug".

תבחר פה: http://grandtheftauto.filefront.com/files/Grand_Theft_Auto_San_Andreas/Offical_Releses;5978 את הגרסה המתאימה למשחק שלך.

אם אתה לא משחק עם מודים (או במודים של המולטי) הדבר המומלץ זה לעדכן את המשחק, אם אתה כן משחק עם מודים, פשוט תכניס צ'יט שעושה שמש ולא גשם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

היה לי את הבעייה הזאת

בעקרון אין הרבה מה לעשות

יש לו בעייה עם המון כרטיסי קול מובנים.

עם רוב האונברוד של REALTEK אין לו שום בעייה אבל נגיד עם creative Pci-e למניהם יש המון תקלים עם המשחק הזה

פורסם

היה לי את הבעייה הזאת

בעקרון אין הרבה מה לעשות

נכון.

מלבד כמובן להתקין את הפאץ שמתקן את הבעיה. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים