עבור לתוכן

FAR CRY 2 ו CRYSIS עולים יותר יקר מכרטיס מסך עכשיו

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי בצד

להריץ את CRYSIS על 1680\1050 ושזה ירוץ באמת חלק הורדתי להגדרות בינוניות

המשחק הזה פשוט לא בנוי טוב וכרגע מדברים על שיפור המנוע הגרפי לעתיד כי כרגע הוא מחורבן מבחינת ניצול חומרה

המעבד חשוב אבל המעבד לא יעזור בלי שיפור משמעותי של המנוע הגרפי

פורסם

CRYSIS עבד נהדר על X1950XTX בפעם הראשונה שהציגו אותו.

הסיבה לזה שהוא לא עובד זה כסף, שילוב נוראי של EA ו NVIDIA (יחד עם הרצון של MS לקדם את המחירות של VISTA). EA ידועים במשחקים מלאי באגים שיוצאים לפני הזמן, NVIDIA עשו הרבה רעש בשביל שיקנו כרטיסי DX10. המשחק לא אמור להיות כזה כבד, הוא בנוי גרוע ותוכנן בצורה שלא יעבוד טוב. עובדה שבסופו של דבר גילו שאפשר להריץ אותו על V. HIGH גם ב XP בלי שום DX10, המשחק הזה הוא משחק DX9 שנבנה גרוע.

פורסם

CRYSIS עבד נהדר על X1950XTX בפעם הראשונה שהציגו אותו.

הסיבה לזה שהוא לא עובד זה כסף, שילוב נוראי של EA ו NVIDIA (יחד עם הרצון של MS לקדם את המחירות של VISTA). EA ידועים במשחקים מלאי באגים שיוצאים לפני הזמן, NVIDIA עשו הרבה רעש בשביל שיקנו כרטיסי DX10. המשחק לא אמור להיות כזה כבד, הוא בנוי גרוע ותוכנן בצורה שלא יעבוד טוב. עובדה שבסופו של דבר גילו שאפשר להריץ אותו על V. HIGH גם ב XP בלי שום DX10, המשחק הזה הוא משחק DX9 שנבנה גרוע.

המשחק ממש לא בנוי גרוע...פשוט בשביל גרפיקה כזאת צריך חומרה חזקה נקודה.

ועובדה שגם אצלי הוא רץ חלק על HIGH

פורסם

הגרפיקה שלו בכלל לא מרשימה יחסית לביצועים

ראיתי אותו בהגדרות גבוהות לפני שהורדתי ואין לזה שום הצדקה שהוא יהיה כבד כל כך

פורסם

הגרפיקה שלו בכלל לא מרשימה יחסית לביצועים

ראיתי אותו בהגדרות גבוהות לפני שהורדתי ואין לזה שום הצדקה שהוא יהיה כבד כל כך

טוב אתה וקרייסיס זה מקרה מיוחד :)

פורסם

זה לא יעזור מה שתגידו המשחק הזה הוא לא DX10 והוא ממש לא אמור להיות כבד, הריצו אותו על MAX עם X1950!!! עזבו אותכם מהמוצר הסופי, הם דפקו את זה בשביל שזה יראה כבד ומרשים. אחד המשחקים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי.

פורסם

טוב אתה וקרייסיס זה מקרה מיוחד :)

תעשה חיפוש בגוגל ותראה שאני בכלל לא לבד

פורסם

המשחק ממש לא בנוי גרוע...פשוט בשביל גרפיקה כזאת צריך חומרה חזקה נקודה.

ועובדה שגם אצלי הוא רץ חלק על HIGH

מחזק!

אצלי היו היה רץ על HIGH חלק ברזולוציה 1680X1050גם ב-XTX ועכשיו גם ב-8800GTS 512

פורסם

אולי בXP זה סיפור אחר

בויסטה הוא לא רץ חלק בהגדרות כאלו

פורסם
  • מחבר

כולם פה אומרים לי שיש לי משהו דפוק במחשב?

יש לי כרטיס מסך חדש וזכרונות חשדים.

תגידו לי מה יכול להיות דפוק אם כולם פה מבינים גדולים...

פורסם

יכול להיות דפוק שזה זיוף של אינטל שהפיצה סרט "תמים" כדי לעשות באז למעבדים החדשים שלה שזוכים לביקורות פושרות יחסית לזה שהם "דור חדש" . . . יענו יש שיפור, אבל מזערי, בביצועים, ועל שיפור ברמת החום, הרוב בכלל לא מסתכלים אם בQ6600 כל כך מצויין לכל מטרה.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

מלבד זאת, המעבד אחראי על ה AI או בעברית תבונה מלאכותית(קרי, אויבים שקופצים,פיזיקה של ארגזים שמתנפצים כשאתה יורה בהם, עשבים שמגיבים לפיצוץ קרוב ולהליכה שלך וג לסאונד, כשאין לך כרטיס קול חיצוני). של הדמויות (בעיקר) בחישוב הסצינה.

כמות הפוליגונים של הדמות (CRYSIS זה המשחק הראשון שבו בכל דמות יש מעל מיליון פוליגונים) מחושבת החל מימי ה NVIDIA GE FORCE 256 הראשון שייצא בחורף שנת 2000 (ודרס את ה VOODOO 5 5500 בזמנו) ע"י ה GPU המעבד הגרפי של כרטיס המסך

פורסם

אתה מדבר על איזה דברים יש בקריסיס במספרים

אבל מספרים זה לא גרפיקה

מצידי שיהיה טריליון פוליגנים לדמות

בפועל COD4\ביוסוק\ועוד נראים הרבה יותר טוב יחסית לביצועים

ויופי תגיד סביבות לא פתוחות ותגיד שיש הרבה פחות אנימציות

בכל זאת המשחק לא אמור להיות כזה כבד

אין לזה הצדקה בכלל

פורסם

אתה מדבר על איזה דברים יש בקריסיס במספרים

אבל מספרים זה לא גרפיקה

מצידי שיהיה טריליון פוליגנים לדמות

בפועל COD4\ביוסוק\ועוד נראים הרבה יותר טוב יחסית לביצועים

אני תוהה האם שי לך ראייה 6/6 וגם אם יש, האם ראית פעם מפת CRYSIS שלמה עם 4AA ב VERY HIGH על DX10 בVISTA.

אם עדיין התשובה כן, אופטומטריסט זה המוצא היחיד שלך.. :s05:

סתם למקרה שלא שמת לב כולם בשוק מהמשחק הזה . . .ויש למיליון פוליגונים האלה סיבה . . . משתמשים רצו - משתמשים קיבלו.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

CRYSIS פשוט הקדים את זמנו, זה לא שכרטיסי המסך חזקים והוא לא מנצל אותם . . . זה שהכרטיסים הם חלשים והמשחק מאוד חזק.

זה כמו DOOM 3 :

כשהוא יצא, הוא כלל אפשרות מיוחדת שאי אפשר לבחור אותה בכלל למי שלא היה כרטיס עם 512 זכרון (ולאף אחד לא היה כי הכרטיסים האלה רק יצאו לשוק במחירים של 2000 שקל) ונקראה ULTRA.

פורסם

סליחה, אבל אני לא מוכן לעוד דיון חסר טעם של "קריסיס נגד מחשבי העולם"

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים