פורסם 2008 בפברואר 417 שנים אהלן אנשים,קניתי לא מזמן מחשב נייד DELL INSPIRION 1520 ואחי האוהב קנה לי עכשיו רמקולים של ALTEC 2.1 זוג רמקולים + סאב.מיד לאחר החיבור יוצא בקביעות רעש מהסאב, רעש מעומעם, וכשהמחשב טוען הוא מעט מתחזק.לפי כל הבדיקות שעשיתי הדרייברים תקינים והסאב תקין כי כשחיברתי אותו למחשב נייד אחר IBM T41 הרעש היה הרבה פחות משמעותי, למרות שהיה רחש ממש קליל שגם הוא לא תקין אבל נסבל.אז מה אתם אומרים בעיה במחשב ? בעיה ברמקולים ? בעיה בהתקנת הכרטיס sound ?תודה
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר את המחשב קניתי ללא מערכת הפעלה והתקנתי את כל הדרייברים דרך האינטרנט, מהאתר של Dell. 1. הרעשים נובעים רק מהסאב שעם הרמקולים החיצוניים. ברמקולים המובנים של המחשב אין לי זכר לרעש.2. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר על פי מה שאני יודע, אפשרות שאני חושב עליה שמפריעה לי היא שאולי התקנתי יותר מדידרייברים, אולם ב-Device Manager לא מופיע לי אף דרייבר מיותר, לא X אדום ולא סימן קריאה צהוב, כך שאני לא יודע אם זו אכן הבעיה.3. התקנתי את ה-k-lite codec pack עם AC3FILTER והגדרתי את הרמקולים שיש ליאך עדיין הרעש קיים.תודה...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים ניסית לחבר את הרמקולים למקור חיצוני אחר בשביל לראות שהבעיה לא בהם?בכל מקרה, אם כן, זה נשמע לי כמו זליגת חשמל מהכרטיס קול.נסה לממש אחריות על העניין.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים כנראה שיש רעש אלקטרומגנטי שמתלבש על הקו שיוצא לאוזניות/Line Out. אין הרבה מה לעשות נגד זה, וזה גם די נפוץ במחשבים רגילים ולא ניידים.נסה גם לבדוק האם התופעה חוזרת כאשר אתה עובד עם המחשב דרך המטען וללא סוללה.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר קודם כל תודה, אכן צדקת ברגע שניתקתי את המחשב מהחשמל הרעש פסק, אבל מה זה אומר ? אני לא יכול להשאיר את המחשב מחובר לחשמל ולרמקולים ביחד ?זה אומר שיש תקלה במחשב או שפשוט ככה זה... ?ואם ככה זה, מה כן ניתן לעשות ?שוב תודה.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים תנסה להרחיק כמה שיותר את ה "קוביה" של המטען מהחשמל, ולחילופין- תנסה שהמחשב יהיה מחובר לחשמל ללא סוללה.אצלי הבעיה נפתרה ברגע שהרחקתי את המטען מכל הרמקולים, הפושע הזה גורם הפרעות אלקטרומגנטיות לא קטנות.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים קודם כמו שאמרו תגובה מעלי,תרחיק את המטען, כמה שיותר מהרמוקלים זה אמור לפתור את הבעיה,עוד משהו שלדעתי אפשר לנוסת לעשות זה לעטוף את המטען בנייר כסף-אבל אני לא יודע אם זה באמת יעזור ואיך זה ישפיע על פליטת החום-מישהו מוכן לאמת את דברי?ושאלה קצת בלי קשר,כל מחשב נייד ניתן לחבר ולהפעיל ישירות מהחשמל גם כשהסוללה שלו בחוץ?
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר טוב, קודם כל.... תודה, תודה, תודה.... דבר שני, הרחקתי את קוביית המטען מהסאב כמה שאפשר (כמטר וחצי) אבל עדיין זה משפיע. ייתכן שהסאב "רגיש מידי" ? שמשהו לא תקין בו ? כי זה ממש לא נראה לי הגיוני שאחרי שאני מרחיק אותם עדיין יש רעשים. עקרונית הסאב על הרצפה וכל ציוד חשמלי אפשרי גבוה ממנו כחצי מטר. מה דעתכם ? אולי אני אקנה קבל s-video שמתחבר לרמקול ? מפני ש-nemesis ציין שהבעיה קשורה ליציאת האוזניות.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים אני מעריך ש-Ground Loop Isolator יפתור את הבעיה.חפש בחנויות אודיו, לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות שקלים.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר תוכל אולי למקד אותי בדיוק על מה זה הכבל הזה.בדקתי מה זה בגוגל וקיבלתי שם כל מיני סוגים.זה אמור להתחבר ל-s-video או לאוזניות ? או לחשמל ?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני מדבר על כזה:http://www.radioshack.com/sm-more-product-information-for-the-ground-loop-isolator--pi-2062214.html
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני מדבר על כזה:http://www.radioshack.com/sm-more-product-information-for-the-ground-loop-isolator--pi-2062214.htmlובעברית הדבר הזה נקרא משתיק RCA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.