עבור לתוכן

בעיית צבעים נמרחים

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

חיפשתי פוסט דומה אבל לא מצאתי. יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח. מאתמול פתאום הוא קורס, הצבעים נמרחים לא רואים תמונה והווינדווס לא עולה. אני לא יודע מה הבעיה... מה אפשר לעשות??

חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אבל הוא מובנה ללוח, אם הוא הלך מה עושים? אפשר להחליף כ.מסך מובנה?

תודה לעוזרים!

פורסם

אם יש לך חריץ AGP בלוח אז אפשרי לחבר כרטיס מסך הרחבה.

(אגב יש גם כ.מסך ב-PCI רגיל, אבל כמעט ולא ניתן להשיג אותם היום).

פורסם
  • מחבר

או.קיי סבבה תודה, זה בהנחה והכ.מסך המובנה הלך אז אני אנסה להשיג ולשים משהו פארש.

תיתכן בעייה אחרת לפני שאני מחפש כ.מסך חלופי?

פורסם

שים לב שכרטיסי AGP ישנים יכולים להגיע בסלוט AGP 3.3V שלא מתאים לסלוטים AGP 1.5V שיש בלוחות אם העדכניים יותר.

לא תמיד הלוח יודע לכבות את הכרטיס המובנה בצורה אוטומטית אז צריך לכבות אותו ידנית דרך הביוס (והחזרתו לפעולה במקרה של כשל בכרטיס הרחבה יתבצע ע"י איפוס הביוס עם הסוללה\ג'אמפר).

פורסם
  • מחבר

וואללה, ויש דרך לזהות לפי הכרטיס איזה מתח הוא? אם הכרטיס ישן והלוח ישן אני מניח שהסלוט יהיה 3.3 לא?

ולפני שאני מנסה כ.מסך יש אפשרות שהבעיה נובעת ממשהו אחר?

פורסם

יכול להגרם ממשהו אחר אבל תצטרך להתחיל לבודד דבר דבר עד שתגיע למקור הבעיה, בדר"כ עיוותים בתצוגה נגרמים מכרטיס מסך בגלל זה אני ממליץ קודם לחבר כרטיס הרחבה בשביל לבודד את הנקודה הזאת.

זה ההבדל בחיבורים בין הסלוטים של AGP

424px-AGP_%26_AGP_Pro_Keying.svg.png

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה רבה על העזרה. אני אתחיל אם כך בכרטיס המסך ואנסה לבודד את הבעיה משם. אמשיך לעדכן במידה ואצטרך עזרה/לבטל ידנית את הכ.מסך המובנה.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים