עבור לתוכן

שווה להשקיע בלוח אם יותר מ500 שקל זה רלוונטי?? הוא נותן יותר מהירות?

Featured Replies

פורסם

קנה לוח GB P35-DS3L ב560 ש"ח

זיכרונות 4GB 800MHZ (2*2GB) ב520 ש"ח או 2GB 800MHZ ב250-260 ש"ח

מעבד קנה E6750 עם קרור סטוק ב1000 ש"ח או תחכה לE8400 שיעלה +- אותו דבר.

כרטיס מסך קנה 8800GT 512MB ב1200 שקל.

פורסם
  • מחבר

אולי אני טועה.

אבל אני חושב להשקיע דווקא בלוח טוב לעכשיו ובשביל העתיד זה לא חשוב לדעתך??

זה מיותר לזרוק יותר מדי כסף??

אחרי הכל אפשר תמיד לשדרג כרטיס מסך או זיכרונות ואפילו את המעבד אבל לוח אם זה קצת בעיה.

פורסם

למה הכוונה ב"לוח אם טוב"? מבחינת שידרוגיות, רוב הלוחות מאפשרים תמיכה בדיוק באותם רכיבים (בעיקר מעבדים), וכאשר ייצאו מעבדים שהלוח הזול לא ייתמוך בהם, סביר להניח שגם הלוח היקר לא ייתמוך בהם, ואז תצטרך להחליף את הלוח בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני יודע איזה לוח הוא חזק ומתאים לדרישות שלי והוא חזק לפי מה המחיר שלו!?!?

כמו למשל הכרטיסי מסך שבדר"כ לפני המחיר אתה יודע בערך איך הרמה שלו?!?!

פורסם

קודם כל אתה בוחר לוח כזה שיתמוך במעבד הרצוי. אח"כ אתה מחפש לוח שעומד בדרישות שלך (מספר יציאות USB מסויים, מספר חיבורי SATA, אפשרויות RAID, אפשרויות/פוטנציאל OC וכד'). אחרי שאתה יודע פחות או יותר מה אתה צריך, אתה מתחיל לחפש ביקורות/דעות על הלוחות בטווח המחירים שלך, ובוחר את הלוח שנותן לך את הכי הרבה פיצ'רים.

אני למשל, ידעתי שאני הולך על לוח למעבד אינטל, וקבעתי תקציב של בערך 700 ש"ח ללוח. באותו זמן, הלוח הכי משתלם היה ה 965P-DS3 - גם מבחינת פיצ'רים, גם מבחינת חיבורים שונים, וגם מבחינת יכולת OC, וזה הלוח שקניתי (לי הייתה דרישה ספציפית של קבלים מוצקים, כלקח מנסיון העבר).

פורסם
  • מחבר

אתה יכל להמליץ לי על לוח אם .התקציב פחות או יותר הוא 4500 שקל.

אני מחפש לוח עם קירור טוב

ולמטרת משחקים כבדים.

פורסם

4500 ללוח??

או 4500 לכל המחשב?

פורסם
  • מחבר

חח מה

מכור למחשב??

בכללי מחשב 4500 שקל

התכונתי.

פורסם

חחח הקטע עם "המכור" זה בחתימה זה מופיע בכל הודעה שאני מפרסם זה לא קשור אישית אלייך.

ובקשר למפרט:

יש פה פורום מצויין של מפרטי מחשב.

תפרסם שם הודעה לפי החוקים,תכתוב את התקציב שלך ואת השימושים העיקריים של המחשב וירכיבו לך את המפרט הכי טוב שניתן במסגרת התקציב

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכם (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים