פורסם 2008 בפברואר 217 שנים יש לי בעיה עם הצורב שלי הוא דיי חדש לא ממזמן קניתי אותו של LG רציתי ליצרוב כמה סרטים ומשחקים על דיסקי DVD והוא לא רוצה לעשות את זה CD הוא צורב מאוד יפה אבל DVD הוא לא רוצהכותב כל הזמן שגיעה לפני זה לא היה לי דבר כזהאההה ואגב אני גם לא מצליח להעתיק מדיסק לדיסק לא משנה אם זה מCD ל CD או מ DVD ל DVD הוא לא רוצה גם כותב הודעת שגיעה התוכנה שאני מתשתמש בא היא כמובן NERO 6 מאוד מקווה שתעזרו לי
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר http://img232.imageshack.us/img232/8035/nerojx7.jpgהינה תמונה של מה שמופיע לי גם כשה אני עושה העתקת דיסקים וגם כשה אני סתם מנסה ליצרוב משהו לדיסק DVD
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר איזה צורב יש לך ?מזאת אומרת איזה צורב?כתבתי למעלה של LGומה זה לעדכן קשוחה (יעני מזה קשוחה)?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים צורב מ LG , תכתוב את הדגם של הצורב .. תעדכן קושחה יעני FIRMWARE באנגליתבעברית זה לעדכן את התוכנה שצרובה על הצ'יף
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר בשביל לעדכן אני צריך תדגם המדויק של הצורב ואני לא יודע מזהויש אולי דרך לגלות?אה ואגב אצלי זה סוני לא LG
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר הבעיה שקניתי האינטרנט ועד שיקחו ועד שיחזירו זה סיבוךמישהו אמר לעדכן קשוחה תסבירו לי איך ומה זה ואני אעשה אולי יעזור כי להשתמש באחריות אני לא אראה אותו חודש נראה לי
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים לפי התמונה יש לך בכלל צורב optiarc, חרא של צורבים, שיחליפו לך למה שהזמנת.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר טוב לא משנה אתם כבר מתחילים להפחיד אותיאני אברר לגבי האחריות והצורב תודה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.