פורסם 2008 בפברואר 217 שנים שלום לכולםאני מקווה שאני רושם בפורום הנכון,אז ככה...איזו פקודה אני אמור לרשום בקובץ BAT כדי שיפנה אותי לקובץ BAT אחר ויפעיל שם פקודה אחרת?(לצורך העניין קובץ אחד רשמתי כמה פקודות ליצירת משתמשים בActive Directory ויש לי עוד קובץ נוסף שממנו אני צריך ליצור קבוצות.)תודה.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אתה פשוט רושם את ה BATCH FILE שאתה רוצה להריץ מה BATCH FILE הקודם ויכול להעביר לו פרמטרים ולבדוק אותם בקובץ השני ולהחליט על פי זה מה להריץ.http://home.att.net/~gobruen/progs/dos_batch/dos_batch.html#param
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים bah, לא נכון.אם אתה רוצה לקרוא מקובץ batch אחד לאיזושהי תוכנית (או קובץ batch אחר) ואז להמשיך את ההרצה מאותו מקום אתה צריך להשתמש ב- call.דוגמא:call my_other_batch.batpauseוהנה קצת יותר פירוט.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר אחלהתודה על התגובות ועל הלינקים.אני אנסה אם אני לא אסתדר אחזור.ושוב תודה.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים איזו פקודה אני אמור לרשום בקובץ BAT כדי שיפנה אותי לקובץ BAT אחר ויפעיל שם פקודה אחרת?זה לא היה ממש ברור למה הוא התכוון...
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר מצטער אם לא הייתי הכי ברור שיש אבל Boomerang כן הצליח להבין וגם הצליח לעזור לי.אבל עכשיו אני בבעיה אחרת שלא קשורה לפקודת CALL.כשאני מכין קובץ BAT עם פקודה בתוכו הוא לא עובד כשמפעילים אותו אבל לעומת זאת אם אנירושם ידנית את הפקודה בCMD זה כן עובד.מה יכולה להיות הסיבה לזה???פשוט זה דופק לי עבודה שאני צריך להגיש כי הקבצים לא עובדים.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר זאת הפקודה שאני מנסה להפעיל מקובץ BAT ולא עובד ודרך CMD כן:FOR /L %i in (1,1,12) DO dsadd user "cn=Marketing%i,ou=Marketing,ou=nwtraders,dc=nwtraders,dc=msft" -pwd Pa$$w0rd
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר אחי אתה גדול זה עבד חלק אני כל כך שמח תודה. אם רק תוכל להסביר לי גם מה ההבדל כשיש אחוז אחד או שניים אני אשמח כדי שאדע איך זה עובד.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים אני סתם ניחשתי, אבל כנראה שיש הסבר לזה:http://support.microsoft.com/kb/75634
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר אחלה תודה. ואם כבר אתה עוזר יש לי עוד בעיה קטנה כשאני רושם פקודה ליצירה של USER ובסוף שם -pwd LastSet הוא הופך את המשתמש למצב של disable למרות שניסיתי לשים בנוסף את הפקודה הזו: -disabled no וזה לא עזר. יש לך מושג איך אני יוצר סקריפט שבו אני יוצר משתמש עם אפשרות לשינוי סיסמא בlogon הבא בלי שהוא יהיה disable ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.