עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המארז Aerocool Masstige?

Featured Replies

פורסם

כבר פתחו תראד כזה בעבר. אבל לא הגיעו לתשובה עניינית אני מנסה לקבל תשובה ממישהו שיש לו את המארז או לפחות מישהו שמכיר אותו או אולי אפילו רק ממראה ותכונות.

מארז: Aerocool Masstige

http://www.aerocool.us/p-case/masstige/masstige.htm

בדרך כלל יש בו מאוורר אחורי של 120MM

ועוד 3 מאווררים של 80MM בצידו.

המחיר בסביבות 280 - 350 בערך.

282 ש"ח כרגע בSKYPC

http://www.skypc.co.il/pl_product~2508~6~0.htm

מה אתם חושבים על המארז? איך הקירור בו?

שמתי לב שהוא FULL TOWER והפכו בו הכל כם החלון והמאווררים בצד ימין ולא שמאל והלוח למעלה ולא למטה . כך שכיוונו את שלושתהמאווררים לדיסקים הקשיחים אבל שכחו את הכרטיס מסך ואת המעבד שלדעתי הרבה יותר חשובים...

אולי המאווררים של 120MM שנמצאים בחלק הקידמי והאחורי יתקנו את הסיפור. אבל זה לא מספיק.

מה אתם חושבים על המארז בכללי? ביקורות!

פורסם

החברה הזאתי לא מומלצת במיוחד.

המארז הזה לא יהיה שקט, לדעתי זה הדגם הכי טוב שלהם אבל אני הייתי בוחר ב COMPUCASE או RAIDMAX "סאגיטה" במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

החברה הזאתי לא מומלצת במיוחד.

המארז הזה לא יהיה שקט, לדעתי זה הדגם הכי טוב שלהם אבל אני הייתי בוחר ב COMPUCASE או RAIDMAX "סאגיטה" במחיר הזה.

קודם כל תודה שענית.

אממ חברה לא מומלצת. תאמת לא שמעתי עליה עד לא מזמן.

רציתי רק RAIDMAX גם זול וגם איכותי - (תלוי איזה דגם)

למארז כאן יש הרבה מקום זאת אחת הסיבות שאני רוצה אותו , רעש בגלל המאווררים של ה80MM. מה לעשות...

לי זה לא הכי מפריע למרות שהמחשב בחדר שינה שלי ליד המיטה.

זה FULLTOWER מתאים לכל הלוחות אם.

גם יפה יחסית. נראה לי יש לו קירור טוב. ואם לא תמיד אפשר לעשות איזה מוד קטן ולסדר את זה..

חשבתי על SCORPIO 868 של RAIDMAX

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=868wy

פשוט חשוב לי הקירור המקום והיופי.

פורסם

יש בפורום מישהו שקנה את ה T40 של Aerocool והיה מאוד מרוצה. אתה מוזמן לנסות את המארז (אני הייתי מוציא את המאווררים של ה 80MM, הרבה רעש וממש לא עוזר לקירור).

פורסם
  • מחבר

יש בפורום מישהו שקנה את ה T40 של Aerocool והיה מאוד מרוצה. אתה מוזמן לנסות את המארז (אני הייתי מוציא את המאווררים של ה 80MM, הרבה רעש וממש לא עוזר לקירור).

בנוגע לרעש אני מסכים איתך רועשים אלו שקונים עם המארז בדרך כלל רועשים במיוחד 80MM.

הפיתרון הוא לקנות 80MM שקטים.

אני חולק עליך בנוגע לקירור.. הקירור תלוי בעוצמה של המאוורר ובמספר הסיבובים. ברור ש120 יקרר יותר טוב מ80 אבל 3 של 80 מקררים יותר היקפי ככה שזה עדיף על 1 של 120 חוץ מזה באילו מארזים תמצא 3 מאווררי דלת?

פורסם

That would be me, ואני אכן מאוד מרוצה.

מרוצה מהסידור הפנימי של המארז, שמאפשר זרימת אוויר טובה

מרוצה מהמאוורר שמגיע איתו, שהוא שקט מאוד גם ב 1600RPM

מרוצה מהעובדה שיש בו מקום ל 3 מאווררי 120 מ"מ

מרוצה מה Fan Controller המובנה שיכול לשלוט באותם 3 מאווררים

מרוצה ממערכת ניטור הטמפרטורה המובנית

ובקיצור, מרוצה מהכל, חוץ מדבר אחד-

הפח של המארז פשוט דק מדי. 0.6 מ"מ בדלת שאפשר לפתוח, ו 0.7 בשאר המארז.

מה שכן, כ"כ קל להרכיב בתוך המארז הזה מחשב שזה מצחיק.

בונוס נוסף הוא שבגלל הסידור שלו (והעובדה שהוא ארוך כמו רכבת), יש מקום בפנים ל 8800ULTRA עם עוד רזרבות של מקום.

אצלי כרגע הוא עם 3 מאווררים, הקדמי מכניס, הצדדי והאחורי מוציאים, ואני מקבל טמפרטורות פנטסטיות.

ביחד עם OCZ Powerstream 520W, סיילנסר על הכרטיס מסך וסיילנסר 64 על המעבד, בנוסף לטמפרטורות, גם לא שומעים את המחשב עובד.

פורסם
  • מחבר

ברחת מהשאלה האמיתית........ ואני אחזור עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי.

מה אתם חושבים על המארז Aerocool Masstige?

כי אם לא תענו לי יש מצב שאני אקנה אותו..........

ואני מעדיף שתספרו לי על יתרונות וחסרונות..(אם יש)

פורסם

יתרונות: טונות של BAYS לכל מה שתרצה אי פעם

מאוורר 120 מ"מ קדמי שמחליק על מסילה, אתה יכול לקבוע את הגובה שלו

מאוורר בצורה מעולה, כנראה תקבל טמפרטורות טובות.

מרווח מאוד, יש בו מקום להכל.

חלון גדול (לא יודע אם זה יתרון בשבילך)

נוח להרכיב בו מחשב, ויש ניגשות קלה לרוב החלקים.

חסרונות-

מכונת אבק, לא פחות. החרירים בפאנל הקדמי עושים את שלהם בעניין, וגם אין פילטר בשום מקום במארז.

החלקים הקדמיים מפלסטיק שקוף רגישים מאוד לשריטות

ההברגה למאורר על החלון בצד לא בדיוק מוצלחת, אתה עלול לסדוק את החלון שאתה מבריג פנימה מאוורר.

אין הפרדה או בידוד בין המאוורר לחלון, ככה שזה גם עושה רעש (בגלל התנודות)

וזהו בערך X:

פורסם
  • מחבר

יתרונות: טונות של BAYS לכל מה שתרצה אי פעם

מאוורר 120 מ"מ קדמי שמחליק על מסילה, אתה יכול לקבוע את הגובה שלו

מאוורר בצורה מעולה, כנראה תקבל טמפרטורות טובות.

מרווח מאוד, יש בו מקום להכל.

חלון גדול (לא יודע אם זה יתרון בשבילך)

נוח להרכיב בו מחשב, ויש ניגשות קלה לרוב החלקים.

חסרונות-

מכונת אבק, לא פחות. החרירים בפאנל הקדמי עושים את שלהם בעניין, וגם אין פילטר בשום מקום במארז.

החלקים הקדמיים מפלסטיק שקוף רגישים מאוד לשריטות

ההברגה למאורר על החלון בצד לא בדיוק מוצלחת, אתה עלול לסדוק את החלון שאתה מבריג פנימה מאוורר.

אין הפרדה או בידוד בין המאוורר לחלון, ככה שזה גם עושה רעש (בגלל התנודות)

וזהו בערך X:

קודם כל תודה על התגובה .

חח בתחילה נתנת לי לנשום לרווחה ביתרונות ואז פתאום חנקת אותי :P..

אני יכול לפתור חיסרון אחד: אפשר לסדר את הבידוד בין החלון למאוורר...

האם המארז הזה שווה את מחירו? (390 ש"ח)

ראיתי באתרים נתנו לו ציון של ממוצע 8.8 מבערך 5 אתרים שראיתי.

פורסם

המארז עצמו אחלה. ארוקול יורים לעצמם ברגל כל פעם מחדש- הם קודם מתכננים מארז עם אחלה סידור פנימי ואוורור טוב, ואז דופקים אותו עם פאק חיצוני.

במקרה של המסטיג, אלו החרירים מקדימה והמחסור בפילטרים. כמות האבק שנכנסת פנימה מפחידה.

את הכסף המארז בהחלט שווה.

תאלתר לעצמך פילטר, סדר בידוד כלשהו (רצוי גומי/סיליקון) בין החלון למאוורר שיושב עליו, ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

המארז עצמו אחלה. ארוקול יורים לעצמם ברגל כל פעם מחדש- הם קודם מתכננים מארז עם אחלה סידור פנימי ואוורור טוב, ואז דופקים אותו עם פאק חיצוני.

במקרה של המסטיג, אלו החרירים מקדימה והמחסור בפילטרים. כמות האבק שנכנסת פנימה מפחידה.

את הכסף המארז בהחלט שווה.

תאלתר לעצמך פילטר, סדר בידוד כלשהו (רצוי גומי/סיליקון) בין החלון למאוורר שיושב עליו, ואתה מסודר.

אוו זאת תגובה!

עכשיו אני נושם סדיר.

איך שזה נראה אני אקח אותו אני לא סובל את המראה של הHEC באותם מחירים.. גם הקירור שלהם לא הכי משהו.

אני אקח את העצות שלך יהפוך אותם לחובות : אני אשיג פילטר אני אחפש , גומי או סיליקון שנייהם לא בעיה גם ספוג אפשר.

כל דבר רך שיבלום את המכה.

תודה רבה על העזרה סוף סוף!

תגיד יש לך את המארז הזה אישית ? או לחבר?

פורסם

לי יש T40, ואחרי ששיפצתי קצת את תעלת הפלסטיק שמגיעה איתו התווספו לו כמה אפשרויות מאוד.... מעניינות ;D

את המסטיג יש למישהו שאני מכיר, אבל לא מישהו מהארץ. הוא נתן לי את העדות לגבי האבק וצורך בפילטרים.

פורסם
  • מחבר

לי יש T40, ואחרי ששיפצתי קצת את תעלת הפלסטיק שמגיעה איתו התווספו לו כמה אפשרויות מאוד.... מעניינות ;D

את המסטיג יש למישהו שאני מכיר, אבל לא מישהו מהארץ. הוא נתן לי את העדות לגבי האבק וצורך בפילטרים.

אתה יכול לשלוח כאן תמונות שלו?

אני חייב לראות נדמה לי הוא עולה 320 ש"ח כככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים