עבור לתוכן

שווה להרחיב זיכרון?

Featured Replies

פורסם

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb.

השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת.

אני עם ויסט :kopfpatsch:ה

פורסם

אם אתה עובד במערכת הפעלה של 64 ביט, אז תוכל לנצל 4GB זיכרון. כמה יישומים באמת צריכים כל כך הרבה זיכרון? אני לא בטוח. היום 2GB היא כמות דיי מספקת לרוב המשתמשים. אם אתה משתמש ביישומים שדורשים הרבה זיכרון, אז ההשקעה כנראה תשתלם (בצירוף עם מערכת הפעלה של 64 ביט כמובן).

בטווח הארוך, כמובן שרצוי שיהיה כמה שיותר זיכרון, גם אם כרגע הוא לא מנוצל, במיוחד במחירים של היום, מכיוון שבסופו של דבר כולם יעברו למערכת הפעלה שתוכל לתמוך ביותר מ 3GB זיכרון, והיישומים רק ילכו וידרשו עוד ועוד זיכרון.

בקיצור - אם יש לך כסף "מיותר", ואם אתה מתכנן להישאר עם המחשב הנוכחי עוד כמה שנים או שיש לך צורך ממשי בעוד זיכרון, אז ההשקעה בזיכרון עכשו כנראה תהיה משתלמת. אם אתה מתכנן להחליף/לשדרג את המחשב בטווח הזמן הקרוב (שנה-שנה וחצי), ואין לך ממש צורך בכמות גדולה של זיכרון, אז זה יהיה למעשה ביזבוז של כסף (סביר להניח שבעוד שנה/שנה וחצי, ה DDR3 כבר ייתפוס את מקומו, וה DDR2 יתחיל להעלם מהשוק).

פורסם
  • מחבר

32 ביט

פורסם

אז בכל מקרה לא תוכל לנצל יותר מ 3GB וקצת.

פורסם

אממ אני ממילץ לך לקנות לפחות עוד 1GB, או אפילו עוד 2GB, ואז כשתפרמט פעם הבאה תתקין VISTA 64BIT, ואז תוכל לראות את כל ה4GB שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים