עבור לתוכן

Netbeans עם OpenGL ב-C++

Featured Replies

פורסם

היי,

מישהו יודע איך לגרום איכשהו ל-Netbeans לקמפל תוכניות של OpenGL בשפת C++?

מדובר בלינוקס כמובן :)

פורסם

תשתמש ב eclipse עם CDT :)

בכל מקרה, מה הבעיות שאתה נתקל בהם ?

פורסם
  • מחבר

בהזדמנות אני אנסה להתקין את ה-CDT, אבל לדעתי תהיה אותה בעיה.

אלא אם כן יש איזה פלאג ל-OpenGL ב-C++ לאקליפס.

הבעיה היא שה-Makefile לא מקמפל את הקוד כ-OpenGL.

שמתי Makefile משלי ואני מקבל את השגיאה:

/home/buffer/netbeans-6.0/cnd1/bin/dorun.sh: 82: ./dist/Debug/GNU-Linux-x86/ex0: not found

לעומת זאת אם אני משתמש ב-Makefile מהקונסול זה עובד.

פורסם

אולי זה יעזור ?

https://netbeans-opengl-pack.dev.java.net/

בכל מקרה, נשמע כאילו הבעיה שלך היא שלא הגדרת את ההגדרות הנדרשות לתמיכה ב OPENGL וזה יוצר איזה ERROR שלא מקמפל את קובץ ההרצה ולכן השגיאה זהו. אין שגיעה לפני זה ? האם הגדרת איפשהו למשל להשתמש ב -lgl (המינוס בצד הלא נכון, ולא בטוח שזו שם הספריה) וכו' ?

פורסם
  • מחבר

הקישור שנתת זה פלאג שמאפשר עבודה עם ג'אווה.

הקובץ מתקמפל עם אותו Makefile בדיוק דרך הקונסול, אבל דרך ה-Netbeans יש את הבעיה.

התוכנה לא מציגה שום שגיאה אחרת חוץ ממה שפרסמתי קודם שנזרקת בזמן ריצה.

אין לי מושג איך לסדר את זה ואיזה עוד הגדרות צריך לשנות.

פורסם

אני לא ממש מכיר את ה NetBeans אבל תנסה לנבור בקובץ שיוצר את השגיעה (dorun.sh סביב השורה 82 ולראות למה הקובץ ex0 לא נוצר)... או יותר פשוט ללכת לפורומי/ערוצי תמיכה של NetBeans.

פורסם
  • מחבר

בסוף התיאשתי, אני מקמפל דרך הטרמינל :-[

פורסם

יאללה, תעבור ל vi/emacs והמהפך יושלם. (ותדוק את ה eclipse/cdt יש מצב שזה יעבוד יותר טוב).

פורסם
  • מחבר

emacs אין מצב.. זה כ"כ פרימיטיבי... מה זה vi?

ניסיתי את האקליפס, אבל היה לי מדריך שמותאם לגירסה הרבה יותר ישנה ולא הצלחתי להסתדר עם מה שיש לי.. אז התיאשרתי ממנו גם..

פורסם

EMACS ו VI הם העורכי טקסט הכי טובים שיש בשוק. על פניו הם נראים מסובכים / פרימיטיבים / מה לא, אבל תחשוב על זה כאומנות jedi אם אתה שולט בזה, אין משהו שאתה לא יכול לעשות בעורך אחר וכמעט תמיד יהיה אפשר לעשות את זה טוב יותר / מהיר יותר איתם. (פעם ראיתי מישהו עובד ב VI ועשה דברים פשוט ואוו).

----

ניסיתי את האקליפס, אבל היה לי מדריך שמותאם לגירסה הרבה יותר ישנה ולא הצלחתי להסתדר עם מה שיש לי.. אז התיאשרתי ממנו גם..

מדריך למה ? להפעלת ה CDT ? ל OPENGL ?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני מכיר כ"כ את הקיצור VI או שזה לא קיצור.

בכל מקרה את emacs אני מכיר מצוין, מכיר גם הרבה קיצורים ודברים, עבדתי עם זה כל שנה א'.

אני לא אוהב אותו בגלל הממשק הגרפי, ברור שזה טיפשי כי יש שם הכל, אבל הרבה יותר נוח (לפחות לי) לעבוד עם טאבים וכל מיני דברים ויזואלים שב-emacs אין.

היה לי איזה מתרגל שהעריץ את emacs הוא ידע לעשות שם הכל ולעבוד עם זה ממש מהר, אבל אני מעדיף בנתיים את השיטחיות שבויזואליות :)

CDT כבר יש לי מותקן, לא הצלחתי להפעיל Makefile משלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים