פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מהמודים שלא נמצאים ברשימה אני ממליץ עלfistfull of frags מערב הפרוע כזה ממש כיףpirates viking and knights למרות שהוא יצא ב2006 המוד הזה עדיין ממכר מאוד ועוד מעט אמורים להוסיף עוד המון תוכןSource forts מבוסס על תפיסת דגל ובניית בסיס מחתיכות קבועות מראש... מאוד כיף מאוד ממכר מתאים לבנאים שביניכם (מי שמשחק גארי מוד ימות על זה)zombie panic! source משחק זומבים קלאסי הוא קצת מחופספס כרגע אבל עם קצת ליטוש יצא ממנו מוד ממש טוב!
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים שיחקתי קצת בזומבי פאניק.. משחק נחמד ביותר אבל הוא לא הכי הוגן... הזומבים ממש איטיים עד שאתה מגיע אל מישהו הוא כבר הורג אותך...אפילו יש שרת ישראלי למשחק... חבל שהוא היה ריק והיתי צריך לסבול פינג של 150~[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מישהו יכול להביא לי הורדה של insurgency ?באתר הרישמי אני רואה רק beta ....
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר מישהו יכול להביא לי הורדה של insurgency ?באתר הרישמי אני רואה רק beta ....דויד,תוריד את גירסת הביטא-זו בעצם הגירסה הרישמית- BETA 2.0
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אז זו גירסת beta ולפי מה שאני יודע beta זו גירסה שבאה לפני יציאה רשמית ומלאה של תוכנה או משחק אז רציתי לדעת אם זה טוב או לא?!
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים בתור אחד שלא חובב משחקי רשת - יש המלצות על מודים לסינגל מעבר ל MINERVA: Metastasis?
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר יש המון.http://www.moddb.com/mods?filter=Search&kw=&released=1&style=def&theme=def&game=61&type=1זו רשימה של מודים לסינגל פליי של HL2תוכל להכנס אליהם ולקרוא חוות-דעת של שחקנים+ציונים,תמונות,הורדה וכו.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים תחשוב על זה שובבחרו אותו למוד הכי טוב השנהבסדר, אבל בדך כלל יש גירסה רשמית רק חשבתי שמורידים אותה ממקורות אחרים ולא דרך האתר, כמו דרך התוכנה סטים באיזה דרך כלשהי
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים שיחקתי קצת בזומבי פאניק.. משחק נחמד ביותר אבל הוא לא הכי הוגן... הזומבים ממש איטיים עד שאתה מגיע אל מישהו הוא כבר הורג אותך...אפילו יש שרת ישראלי למשחק... חבל שהוא היה ריק והיתי צריך לסבול פינג של 150~מוד של איזה משחק זה?HL2:DM?אם כן אני גם אבדוק א המודים האלה 8)
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים זאת אומרת אין לי מושג תוריד אותו מ- http://www.moddb.com/mods/4374/zombie-panic-source/downloads/9755/zps-fullbuild-v101b קובץ קצת גדול, אבל יש מצב יעבוד אצלך עם HL2DM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.