עבור לתוכן

רעיון ל-OVER CLOCKING {פריזר ישן}

Featured Replies

פורסם

יש לי פריזר ישן שעובד.

חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש :bash: איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:.

אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות.

אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע.

מה דעתכם?

פורסם

דעתינו שזה בחיים לא יעבוד

אתה לא תביא את המחשב כולו למצב בלי לחות ב7- מעלות קור .

פורסם
  • מחבר

דעתינו שזה בחיים לא יעבוד

אתה לא תביא את המחשב כולו למצב בלי לחות ב7- מעלות קור .

למה לא? הפריזר אטום לאוויר בחוץ. ברגע שכל הלחות תספג לא תהיה לחות בכלל.

פורסם

אבל אתה לא יכול לגרום לפריזר לא ליצור לחות . זה לא שהיא נוצרת ואז אתה סופג אותה וזהו , אין יותר , נגמר .

זה כל הזמן ייצור עוד ועוד לחות , מה שכן , אתה יכול להכניס למקפיא רק את הלוח עם הכרטיסים , ולאטום אותם עם חומר כמו סיליקון , אטימה מוחלטת , שלא יהיה מגע עם האויר , ואז זה יוביל אותך לקירור במים או במשהו אחר , כי לא תוכל לעבוד עם מאווררים , ואם אתה כבר שם מים כמערכת קירור , אז אתה כבר יכול לשים פלטיירים , ולאטום רק את הסוקט של המעבד , כי כל שאר הרכיבים לא באים במגע עם אויר כל כך קר .

וגם תחשוב שתצטרך להוציא חוטים החוצה לכוננים , לספק ולכל המערכת שלך שאסור לה להיות בסביבה לחה , שזה מוביל לחורים במקפיא שלך , שזה מביא אותך לבריחת אוויר החוצה , ואז מה עשית בזה ?

יש לך מקפיא שמקרר חלקים מסויימים של המחשב , ויש לו נזילות קור החוצה , עוד יותר לחות נוצרת בפנים , כל הקפור הופך למים , אבל מים זה לא נורא כי המערכת שלך מצופה בסיליקון , אז המקפיא סתם מתחיל להציף את הבית , ואולי מגיע לחלקי מחשב שמחוץ למקפיא , שורף או מקצר לך אותם , הלך המחשב ופה זה נגמר .

פורסם
  • מחבר

מה פתאום.

הפריזר לא מייצר שום לחות הוא ממחזר את האוויר בתוך המערכת.

אם הוא היה מביא אוויר מבחוץ הוא היה צריך להשקיע פי 10 אנרגיה לקירור.

פורסם

למה עושים למקרר(מקפיא) דיפרוסט? כדי להפשיר את האדים שהפכו לקרח, אלא אם כן יש לך מקרר עם מערך למניעת ההיווצרות של אדים יושב אצלך בצד(מה שאני לא מאמין שיש לאנשים נורמאלים שמשלמשים שכר דירה, חשבון מים, חשמל, מסים וכו').

פורסם
  • מחבר

למה עושים למקרר(מקפיא) דיפרוסט? כדי להפשיר את האדים שהפכו לקרח, אלא אם כן יש לך מקרר עם מערך למניעת ההיווצרות של אדים יושב אצלך בצד(מה שאני לא מאמין שיש לאנשים נורמאלים שמשלמשים שכר דירה, חשבון מים, חשמל, מסים וכו').

הדיפרוסט קיים בגלל שאתה פותח וסוגר כל הזמן את הפריזר (נכנס אוויר חדש ואיתו גם הלחות).

אני מדבר על משהו מושקע ואטום.(הפריזר יהיה המארז).

פורסם

אפשר לחבר צינור שיעבור האויר המקורר לתוך המארז ולאטום את המארז לחלוטין לשים מסנן על הצינור שלא יהיה לחות

ושהצינור יבוא מלמטה שאם יהי טיפה אז היא תהיה למטה

אתה יכול לבנות היטסינק ענק (אבל ממש ענק) מנחושת או אלומניום, ולחבר את הקצה של ההיטסינק למקרר ככה המעבד\כרטיס מסך

למקרר יהיה אחלה קרור.

אתה תמיד יכול לשים את המחשב בקוטב או אנטרטיקה, ולתקשר איתו ע"י תקשורת אלחוטית מתקדמת.

זהו

פורסם
  • מחבר

אפשר לחבר צינור שיעבור האויר המקורר לתוך המארז ולאטום את המארז לחלוטין לשים מסנן על הצינור שלא יהיה לחות

ושהצינור יבוא מלמטה שאם יהי טיפה אז היא תהיה למטה

אתה יכול לבנות היטסינק ענק (אבל ממש ענק) מנחושת או אלומניום, ולחבר את הקצה של ההיטסינק למקרר ככה המעבד\כרטיס מסך

למקרר יהיה אחלה קרור.

אתה תמיד יכול לשים את המחשב בקוטב או אנטרטיקה, ולתקשר איתו ע"י תקשורת אלחוטית מתקדמת.

זהו

אתה גאון!

לבנות מערכת עיבוי וניקוז.

אני מתחיל בעבודה! :bash:

פורסם

לא להסחף :saint:

פורסם

אח שלי, זה חתיכת עבודה... חוץ מזה, איפה יש לך מקום?

פורסם
  • מחבר

אח שלי, זה חתיכת עבודה... חוץ מזה, איפה יש לך מקום?

מקום בטח לא חסר לי, יש לי חדר שמוקדש רק למחשב ולמוזיקה, והפריזר לא כל כך גדול.

חוצמיזה אם אני אקצר את המחשב לא נורא אני בכל מקרה קונה חדש אם יש למישהו הצעות עד 15,000 ש"ח למחשב חדש.

פורסם

לא להסחף :saint:

למה לא?

תמשיך אחי, תמשיך...

;D

(נ.ב. - צור איתי קשר לICQ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים