עבור לתוכן

מחפש מדריך טוב לJAVA בנושא גרפיקה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות תוכנה לקיטלוג בולים ואמרו לי שזה טוב לעשות אותה ב JAVA (למרות שאני חושב שב VISUAL DELPHI זה יותר נוח)

והסתבכתי עם ההתחלה...אני צריך מדריך טוב לגרפיקה, מישהו מכיר אחד?

פורסם

אם אתה מדבר על ממשקים (GUI) ולא גרפיקה סתם ככה, ואתה לא מוגבל מבחינת שפה, אז לך על C#

פורסם
  • מחבר

לא סתם כתבתי רק JAVA ו DELPHI זה שני הדברים שאני יודע פחות או יותר. דלפי מהתיכון וג'אווה מהמכללה.

לא הבנתי מה הכוונה לסתם גרפיקה?

פורסם

גרפיקה זה מושג כללי לכל דבר שמוצג על המסך כמו משחק מחשב, GUI זה ממשק משתמש שבד"כ מתאר חלונות, פקדים שיש בתוכנות בד"כ.

השוני בין C# ו JAVA הוא לא בהכרח גדול (בטח שלא לדברים הבסיסים), והיתרון הוא שב Visual Studio יש לך עורך GUI מובנה שהוא פשוט מעולה וקל לשימוש.

בשביל JAVA עדיף לך לחפש סביבת עבודה עם עורך גרפי מובנה (למשל Eclipse עם Visual Editor או NetBeans וכו'), אם כי הם לא כאלו נוחים ופשוטים כמו זה של ויזואל (אם יש פה מישהו שמכיר משהו נורמלי, שיגיד).

אם אתה מכיר את Delphi טוב למיטב זכרוני יש להם עורך GUI דומה לזו של סידרת ה Visual, ככה שזה לא בהכרח אסון לכתוב גם שם...

פורסם

עם NetBeans קל לערוך GUI ב-java לדעתי. אקליפס יתר טוב בעיקרון, אבל הפלאגין VE לעריכה גרפית של GUI עדיין לא הותאם לגירסה 3.3 של אקליפס.

הנה מדריך נחמד לכתיבת אפליקציות Swing - שזו חבילת הספריות הגרפית של ג'אווה.

http://www.zindell.com/israeliJavaBook/israeliJavaBookWebText1.html

אחרי שתבין את העיקרון תוכל להיעזר הרבה גם ב-API וב-tutorial באתר של sun.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים