עבור לתוכן

האם יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם חוץ מהמעבד והכרטיס בבחירת ספק ?

Featured Replies

פורסם

האם יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם חוץ מהמעבד והכרטיס בבחירת ספק ? יענו יש עוד דברים שלוקחים מהספק כוח די רציני, למשל מספר מאווררים במרז - זה משנה אם זה 1 או 5 ? קירור למעבד ? OC ?

פורסם

מאווררים זה זניח, OC צריך להתחשב, וכן במספר הכוננים הקשיחים ;)

פורסם
  • מחבר

מאווררים זה זניח, OC צריך להתחשב, וכן במספר הכוננים הקשיחים ;)

OC למשל - כמה הוא יכול לקחת מעל ההספק הרגיל של הרכיב ?

ואיזה ספק הכי טוב ועדיף למערכת הזאת: (כולל OC די רציני)

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L

כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB

זכרון ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎

כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe

צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18

מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA Black

קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ BLUE LED FAN

רמקולים למחשב Logitech X-230

פורסם

ENERMAX LIBERTY 400W - תמיד היה ויהיה לפחות לשנתיים הקרובות. אם אתה ממש רוצה להשקיע אז CORSAIR HX520W.

פורסם
  • מחבר

ENERMAX LIBERTY 400W - תמיד היה ויהיה לפחות לשנתיים הקרובות. אם אתה ממש רוצה להשקיע אז CORSAIR HX520W.

אני לא רוצה להשקיע אני רק רוצהשזה יחזיק...

ולמה אתה אומר לקחת את ה 520W ??? אם נגיד ה 400 של ליברטי לא מספיק אז ההבא אחריו זה ה CORSAIR 450W, לא ?

קיצר הליברטי 400 מחזיק בלי שום בעיה גם ב OC ובמאמץ מלא ?!?! כי אני שלחתי לאייבורי מפרט לקבל הצעת מחיר ושם סמתי את ה CORSAIR 450 והם עוד אומרים שזה לא מספיק ומומלץ מינימום 500W O_o וזה עוד אחרי שהם החליפו לי את ה GTS ל GT !!!

פורסם

יש לי נטיה שלא להמליץ עליו, אפילו שהוא חזק, וזאת מכיוון שהוא לא מודולארי, והכבלים המיותרים סתם יתפזרו לך במארז אלא אם תאלתר להם מקום עם אזיקונים וכאלה. כן, הליברטי יחזיק את המפרט הזה ואפילו יותר. הם סתם מנסים לדחוף לך ספק יקר, עזוב אותך משטויות.

פורסם
  • מחבר

יש לי נטיה שלא להמליץ עליו, אפילו שהוא חזק, וזאת מכיוון שהוא לא מודולארי, והכבלים המיותרים סתם יתפזרו לך במארז אלא אם תאלתר להם מקום עם אזיקונים וכאלה. כן, הליברטי יחזיק את המפרט הזה ואפילו יותר. הם סתם מנסים לדחוף לך ספק יקר, עזוב אותך משטויות.

או תודהה סוף סוף תשובה מלא ומובנת. הליברטי יחזיק. נקודה. (עכשיו זה יחסוך לי קצת כסף)

ומה הקורסאיר 450 לא מדולארי ? כל הסדרה הזאת לא מודולארית או רק ה 450 ? אבל אני זוכר שבאיזה מקום ראיתי שהוא כן...

זהו אפשר לנעול.

פורסם

אם אתה מתכנן OC הייתי הולך על הVX450 ...עדיף גם מבחינת גידול עתידי שכנראה ויהיה לך בעתיד (החלפת כרטיס מסך וכו')... ההפרש במחיר הוא לא מורגש כמעט... ועדיף כבר לחסוך לעתיד....חוץ מזה אני לא מאמין בספקים מודולאריים אלה אם זה ספקים של800W+ שיש להם המון כבלים ובהחלט יהיה עדיף שם ספק מודולארי...כל עוד יש לך נסיון בהרכבה וקצת יצירתיות המחשב יראה נקי מאוד מכבלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים