עבור לתוכן

בעיות Pratition

Featured Replies

פורסם

טוב... זה הסיפור....

יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי 2 GB ועוד המחשב נתקע ללא הרף...

כמובן שניסתי לעשות RESTORE אבל שוב פשלתי ולא קבעתי נקודת RESTOR לפני המקרה וכך לא יכלתי לבצע RESTORE...

יש איז פתרונות חוץ מלפרמט את המחשב?

פורסם
  • מחבר

מה קרה לכל ה SMART ASSES שידעו לרדת עלי מקודם??? מה קרה? קשה מידי??? נראה אותכם יחתיכת גואנים שכמותכם! שיודעים שהרקולס יותר טוב מ-GForce... נו...

"איזה רמה הדרדרו פה האנשים..." P:

פורסם

אני חושש ידידי שתצטרך לפרמט.

אפילו LOW LEVEL FORMAT.

פורסם

לא אמרו לך שאם אתה מטומטם אז אל תגע בדברים שקצת מסובכים?

איך אתה מדבר? מי אתה בכלל?

"דריורים" "pratition"

הדבר היחיד שיכול להציל לך את המחשב בלי פורמט והוא גם מספיק פשוט כדי שכל ילד שעשו אותו אחראי מחשבים בכתה ו ומאז הוא מרים את האף, זה Partition magic

אני לא חושב שיש מישהו שלא עיצבנת עכשיו עם ההודעה הזאת

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שיכול להציל לך את המחשב בלי פורמט והוא גם מספיק פשוט כדי שכל ילד שעשו אותו אחראי מחשבים בכתה ו ומאז הוא מרים את האף, זה Partition magic

טוב... דבר ראשון היה עדיף שתשוק כי אז אולי ההיתי חושב שאתה חכם.. ואם אתה יודעה שההודעה שלך תעצבן.. למה רשמת אותה.. לעצבן דווקא??!

בכל מקרה ... באיז תוכנה חשבת שהישתמשתי כדי לאחד אותם???

FLASH NEWS.... זה היה partition magic ותאמין לי שזה תוכנה דפוקה ... וחוץ מזה.. הדריו דפוק אז התוכנה לא יכולה לתקן דריו שאפילו הווינדוס לא קורא...

וכן... פירמוט זו הדרך הטובה ביותר לדעתי...

פורסם

דרך אגב אם אתה לא יודע זה פורום לא צ'ט, לאנשים לוקח יותר מרבע שעה לענות. :tomato:

פורסם

נכון בדיוק שכחתי שפרטישן מג'יק זאת תוכנה דפוקה..

[glow=red, 2, 300]איפה אתה חי?[/glow]

אם הלך לך לגמרי אז הצ'אנס היחיד זה LOW LEVEL FORMAT דרך הביוס

אבל כדאי לפני זה לנסות FDISK

פורסם

תנסה להקיש בדוס את הפקודה

fdisk /mbr

פורסם
  • מחבר

ת'יודע מה?! נמאס לי להתווכח איתך ובכלל עם כולכם.... פעם הבא אני פשוט לא ירשום יותר לחברה נאחסים כמוכם... :-/

פורסם

ת'יודע מה?! נמאס לי להתווכח איתך ובכלל עם כולכם.... פעם הבא אני פשוט לא ירשום יותר לחברה נאחסים כמוכם... :-/

שיט איזה באסה :'(

פורסם

רמת הת'רד הזאת התחילה מנמוכה לעוד יותר נמוכה. מספיק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים