פורסם 2008 בינואר 3017 שנים האם זה הגיוני שבזמן שאני משחק וצורב בו זמנית המחשב יזוז כמו צב ,והאם גלישה נחשבת לצרכן רציני של משאביי מערכת???רצויי לציין כי בבעלותי מעבד כפול ליבה (2.4 לכל ליבה), לוח אם של גיגהבייט 945P S3 ,הבעיה הזו משגעת אותי מהסיבה שקניתי את המעבד הזה בכדיי לא להיתקל בבעיות האלו של איטיות האם ניתן בדרך כלשהי להתגבר על הבעיה בעיקרון קיימות תוכנות המהרה בלוח האם אבל אינני מעוניין למתוח את איבריי החלקים בשלב זה .
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים 1-גלישה איננה צרכן רציני של משאבים 2- צריבה ומשחק בו זמנית איננה מומלצות יכול לדפוק את הצריבה 3-איטיות זה לא מונח מדעי בדיוק מה שאיטי עבורך מהיר בשביל מישהו אחר ישנו מושג שנקראFPS שמודדים באמצעותו מהירות במשחקים 4-עכשיו ברור שמשחק מחשב כבד לא יעבוד באותה מהירות השהוא יכול לעבוד כאשר יש מטלות נוספות ברקע
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר א. תודה שהתייחסת .ב. הריי זו המטרה של כפול ליבה לחלק את המשימות לשניי מעבדים לא ו2.4 זה דיי מכובד בהנחה שהצריבה תתחלק למעבד אחד והמשחק למעבד השני.ג. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך יחסית חזק 7900GS כך שאני לא מצליח להבין למה קיימת התופעה הזו
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מדובר בגורמים נוספים שמשפיעים כמו זיכרון והכי חשוב כמדובר בפעולות מהסוג הזה והוא ההרדיסק!!
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים ג. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך יחסית חזק 7900GS כך שאני לא מצליח להבין למה קיימת התופעה הזו וד"א, הכ. מסך שלך יחסית לא חזק...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים הלוח אחלה המעבד עוד יותר אחלה אבל לא ציינת כמה זכרון יש לך זה תנאי הכרחי להרצת כמה ישומים ומהר נכון שנרו לוקחת הרבה משאבים שהיא צורבת גם אצלי יש 800GHZ CORSSAIR 2G וזה עדיין מאיט לי אותו אהה ואיזה סוג זכרון ????
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים ב. הריי זו המטרה של כפול ליבה לחלק את המשימות לשניי מעבדים לא ו2.4 זה דיי מכובד בהנחה שהצריבה תתחלק למעבד אחד והמשחק למעבד השני.חילקת בעצמך את המישמות של הליבות? קבעת שהנרו ישתמש בליבה מספר 1 והמשחק בליבה השניה דרך מנהל משימות? אני מניח שלא.וכמו שאמרו מעלי, לא אמרת כמה זיכרון יש לך, אני מניח שיש לך 1GB
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אחי מה שאני ממליץ לך לעשות זה דבר מאוד פשוט לבדוק את המחשב שלך מוירוסים מ ספיים מתקלות לנקות..תוריד windoctor של נורטון וspywher ו סריקת וירוסיםניקוי ריגסטרי הכול הכול תעשה לא יקח לך כל כך ארבה זמן אבל זה יפתור לך את הבעיה
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר יש לי 2 גיגה זיכרון 667MHZ הארד דיסק WD 250 GIGA 7200RPMנאמר פה כי קיימת האפשרות לחלק את המשימות אייך אני עושה את זה בדיוק ,זה נשמע לי אחלה רעיון למרות שחשבתי שהמעבד אמור לבצע את חלוקת העומס לבד, מה שראיתי בפועל במנהל המשימות בכרטסיית הביצועים רואים כי מעבד אחד עובד בשיא והשני כמעט ולא מתפקד ,
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים דיסק קשיח יכול לספק 50-60 מגה בשנייה של קריאת נתוניםצריבה של DVD יכולה לדרוש עד 20-30 מגה בשניהבניגוד למעבד עם ליבה כפולההיכול כמעט לחלק את עצמו לשתי פעולות בו זמנית בלי לאבד הרבה מהביצועיםדיסק קשיח המכיל רכיבים נעים לא מסוגל לעשות זה בצורה אופטימליתלדוגמה: העתקה של קובץ אחד גדול תיקח הרבה פחות זמן מ 2 קבצים בגודל חצי בו זמניתהפתרון היחיד כרגע לבעיה היא עבודה עם מספר דיסקים קשיחים או RAIDלפחות עד שיגיע הדיסקים הקשיחים החדשים המבוססים על פלאש ומגיעים למהיריות של 100-200 מגה בשניהיש לי 4 ליבות וזה נכון גם אליאז פיצלתי את המחשבהEMULE על דיסק אחד (הצורה שבה התוכנה רושמת קבצים על הדיסק קשיח זה פשוט טימטום)והמשחקים על השני
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים וכדי להשלים את התראד הזה :כנס למנהל משימות ושם ב- Processes תלחץ כפתור ימיני על התהליך הרצוי .אחרי זה תבחר Set Affinity ותבחר איזו ליבה תשתמש לשם התהליך .
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אז כנראה שלא נותר לי כלום חוץ מלהודות לכם על העזרה אני ינסה את חלק מהפיתרונות עד שאקנה הארד דיסק חדש בעתיד בתקווה שהכל יזרום טוב ושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.