עבור לתוכן

לא מצליח למחוק משחק מרשימת הסרה/הוספה למר&#149

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לבעיה עם המשחק הזה כבר... אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל (כנראה) שהמשחק עדיין מופיע ברשימת הוספה/הסרה. אז התחלתי למחוק ידנית את הקבצים ואת הרג'יסטרי ועכשיו כבר אין לי את כפתור ההסרה מרשימת הסרה/הוספה (כשהכפתור היה לי אז ה-uninstall היה מתקדם עד הסוף ובסוף היתה הודעה ש-the installation was interrupted. ניסיתי בעזרת תכנת advanced uninstall משהו כזה ולא עזר כי לא היה קבצים להסרה.

קיצור, מה אני בשביל להסיר כל זכר של המשחק בשביל להתקין אותו ולשחק בו? כשאני בא להתקין את המשחק אז יש לי את האפשרויות repair ו-remove ובסוף של שתיהן רשום לי ההודעה: the installation was interrupted.

תודה רבה.

(אם זה עוזר אז המשחק הוא Guitar Hero 3... ואני מת לשחק בזה שוב:silly:.)

פורסם

אז בעצם אתה לא מצליח להתקין את המחשק מחדש כי הוא רואה שהוא כבר מותקן?

תנסה להוריד אותו מפה

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

ברג'סטרי

פורסם
  • מחבר

כן, וגם אני לא מצליח להסיר אותו. נכנסתי לרג'יסטרי ואני לא רואה שם את המשחק. יש שם תוכנות ומשחקים אחרים אבל לא את מה שאני מחפש.

עריכה: עשיתי חיפוש ברג'יסטרי ומצאתי כמה וכמה קבצים של המשחק ומחקתי אותם אבל זה עדיין מופיע ברשימת הסר/הוסף ללא אפשרות להסרה וגם אני לא יכול להתקין כי הוא חושב שהמשחק מותקן.

פורסם

המשחק אמור להופיע בתוך הנתיב שכתבתי למעלה.

תבדוק תקיה תקיה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי, יש שם משחקים ותוכנות אחרות וכמה שורות של גמו סריאלים כאלה. המשחק לא נמצא בשום מקום ואין אפשרות להסיר או להתקין אותו.

עריכה: מצאתי משהו, הוא היה בתוך תיקיה של החברה של המשחק. מחקתי את מה שהיה שם (רק איזה 3 דברים) ועדיין הוא מופיע ברשימת הוספה/הסרה ואין אפשרות להסיר ואני לא מצליח להתקין או לעשות repair.

פורסם

בתוך Program files קיימת תיקיה מוסתרת (אתה חייב לאפשר הצגת קבצים מוסתרים על מנת לראות אותה) שנקראת-

InstallShield Installation Information

בתוכה יש מספר תיקיות בעלות שמות שמורכבים מאותיות ומספרים

כנס לכל אחת מהן ופתח את קובץ ה setup.ini שבתוכה (הוא נפתח עם notepad)

חפש את השורה appname=

אם תמצא קובץ ini כזה שבתוכו רשום appname=guitarhero (אני כמובן סתם נותן דוגמא)

אז תמחק את כל התיקיה שהקובץ הזה מופיע בתוכה.

ועכשיו תנסה להתקין את המשחק מחדש.

פורסם
  • מחבר

(תודה על התגובה), בתוך InstallShield Installation Information יש לי 5 תיקיות עם שמות שמורכבים מאותיות ומספרים כמו שאמרת ובתוך 4 מהם יש קבצי setup.INX ולא ini (זה משנה?) ופתחתי את כל הקבצים האלה ועשיתי ctrl+F בשביל לחפש ובחיפוש רשמתי appname= ובאף אחד מהקבצי setup.inx האלה לא נמצא משהו כזה.

הוספה: עכשיו אני שם לב למשהו, אני רואה משהו בקובץ INX בטקסט משהו ברור באנגלית ואני עושה עליו חיפוש (ctrl+F) והוא לא מוצא אותו למרות שהוא מול העיניים שלי. החיפוש משום מה לא עובד כמו שצריך אז איך אני יודע אם זה באמת לא מוצא את שורת ה-appname או שהוא משחק אותה שלא מוצא?

אני בינתיים ידנית אחפש את שורת ה-appname.

פורסם

בטוח שאין קבצי INI? חייבים להיות, זה האייקון שנראה כמו מחברת עם גלגלי שיניים צהובים מעליה

setupexampleini663.jpg

פורסם
  • מחבר

אוקיי טעות שלי, מצאתי קבצי INI, פשוט לא רשום עליהם את זה, זה configuration settings file ועכשיו שהזכרת את גלגלי השיניים הבנתי.

ב-4 מתוך 5 תיקיות יש קבצי ini שבהם ה-appname הוא משחקים אחרים ועוד משהו שלא ממש קראתי והוא לא משחק, עכשיו, נראה לי שהתיקיה הראשונה, זאת הריקה עם קובץ inx ו-ilg בודדים היא התיקיה שאמורה להיות של guitar hero וכנראה מחקתי ממנה דברים כאשר מחקתי מתוך הרג'יסטרי או מאיפשהו אחר (פשוט מחקתי ידנית כל זכר של המשחק ואני יודע לא לחזור על הטעות הזאת שוב), אני פשוט אמחוק את התיקיה הזאת? הכמעט ריקה?

פורסם

אני לא חושב שמחיקה של ערכים מהרג'יסטרי גרמה לדברים להמחק מהתיקיה הזו

ולפי דעתי היא לא של גיטר הירו.

בכל אופן, זו הייתה השערה, לא כל דבר מותקן משאיר קבצים בתיקיות הללו, רק מה שמותקן באמצעות installshield ,

וגם אז לא תמיד, אלא רק החל מגרסה מסויימת של installshield

פורסם
  • מחבר

טוב תודה בכל מקרה על העזרה. רק מה שאין לי מושג מה לעשות עכשיו, יש למישהו רעיון?

פורסם

נסית את התוכנה Windows Installer CleanUp Utility בסייף מוד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים