עבור לתוכן

האם האל פסק הזה יחזיק את המערכת שלי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין את האל פסק הזה:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7323#details

ורציתי לדעת האם הוא יכול להזחיק 88GT 512MB,AbitIB9,Intel E6300 1.86Ghz,Samsung 22",Corsair 450 וכו'...

ואם כן לכמה זמן? כי כתוב באתר שלהם שהוא יכול להחזיק פנטיון 4 מחוזק+מסך 17" ל-12-18 דק'...

*רק ממומחים או אנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם נחשנים.(אני מעדיף להזמין היום..)

תודה,

דניאל.

פורסם

אני חושב שיחזיק..אבל בגלל המסך זה גבולי.

שרציתי לקנות 650VA היבואן אמר לי שזה לא יחזיק את המסך שלי (NEC 20WGX2 ) לכן הוספתי כמה גרושים והלכתי על

PRPC 750VA

במקרה שלך המסך גדול יותר.

פורסם

אל פסק בין 750 ל 1000 יספיק בהחלט.יש לי מחשב מבוסס AMD עם 3 גיגה זיכרון ו 3 דיסקים קשיחים ללא כרטיס מסך עדכני ואני מחזיק

1000VA לחשיבה עתידית.לך על ה PRPC 1050.אני ממליץ עליו בראש שקט.לא יקר ומכשיר מעולה.

למערכת שלך הוא מתאים כי המערכת שלך צורכת 800 עד 900 VA "ברגע האמת" (הפסקת חשמל).

אז יהיה לך טווח ביטחון.אם אתה מדבר על מסך דק אתה רק תהנה יותר כי כרגע אני עם מסך דק וצריכת המתח שלו אפסית.כלומר העומס

שלו על האל פסק הוא זניח.

לדוגמא עם מסך CRT 19 העומס על האל פסק היה 50 אחוז יחד עם המחשב.

עם מסך 22 דק העומס על האל פסק הוא 25 אחוז.

מחיר המכשיר צריך להיות בערך 750 שקל לא יותר.אני קניתי אותו בחנות הכי זולה בארץ באשדוד.(כבר עשיתי סקר תחסוך לך את הכאב ראש....)

IQPC.

פורסם
  • מחבר

לזה שמעלי..

אני ממש לא מתכוון לשלם יותר מ-550 שקל כולל משלוח.

אמרו לי פעם שפתחתי נושא שה-PRP750 יהיה מצויין אבל גיליתי שהוא לא מתאים לספק כח אז אני מחפש משהו דומה..

אשמח לתשובה קצת יותר רצינית כי לדעתי אין שום סיבה לשלם מעל 700 שקל לאל פסק...

רק רציתי לדעת האם האל פסק שציינתי יחזיק את המערכת לפחות ל-5-10 דק' או לא? (אני צריך תשובה של 100%)

פורסם

דניאל

יש עוד הרבה חברות זולות עם קיבולת גבוהה.אני הייתי נעול על אדוויס שהיא נחשבת אחת הטובות בארץ.

550 שקל זה תקציב נמוך מדי למחשב כמו שאתה מחזיק.אל פסק בכזה תג מחיר לא הייתי לוקח.

אם אתה ממש רוצה אפשר לקחת

גמאטרוניק או איפון במחירים ממש זולים.אבל שים לב שהם באים בחיבור USB ולא RS 232.

אבל מכשיר וטכנולוגיה טובים משלמים...

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין USB לבין RS 232 ?

ואפשר לדעת למה אתה חושב שאל פסק עם 750VA לא יכול להחזיק מחשב שבמצב "רגיל" (עם הספקת חשמל רגילה) לא צורך יותר מ-400 וואט (אפילו פחות אולי..) ??

אשמח לעוד תגובות..

פורסם

USB מתאים למחשבים חדשים. RS232 מתאים למחשבי פנטיום 2 3 וסביר להניח שלא קיים במחשב שלך.....

750 זה גבולי כי יש לך כרטיס מסך חזק.הכרטיס מסך עצמו מהווה צרכן מתח משמעותי עבור האל פסק בזמן הפסקת חשמל.כלומר ברגע האמת

כרטיס המסך שואב את רוב הכח שיש לאל פסק ולא רק גיבוי המחשב.שאלתך לגבי צריכת המתח\או ההספק ממש לא משנה פה.

מה שצריך לעניין אותך זה כמה VA אתה צריך לסהכ המערכת שלך.ואת זה אמרת לך כבר בתשובות קודמות שלי.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לשחק בזמן הפסקת חשמל. אם אני באמצע משחק אני יצא ממנו ישר..

אני רק צריך שהוא יחזיק לי עוד כמה דק' כדי שאני יוכל לכבות אותו באופן מסודר.

כל מה שאני רוצה לדעת זה האם האל פסק שהבאתי שהוא 750VA יחזיק את המערכת לפחות ל-5 דק'.. זה יקרה או שזה לא יחזיק?

אם זה לא יחזיק יש איזה שהוא אל פסק שמתאים לספק כח שלי ויחזיק את המערכת לכמה דק' בהפסקת חשמל עד מחיר של 500 שקל או שלא קיים דבר כזה?

פורסם

750 צריך להספיק בלי שום בעיה

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

אתה יכול אולי להגיד לי מה האל פסק עד 500 שקל עם 750VA הכי מומלץ כיום (חוץ מה-PRP של אדוייס..)

תודה.

פורסם

יש לך איפון גמאטרוניק סוויקס

יש הרבה מיבחר ברגע שאתה לא נעול על מותג מסויים.

הדגם שבחרת לדעתי מצויין.

פורסם
  • מחבר

אבל כמו שאתה אומר אין לו USB..

ודווקא רצית USB.. חבל...

תיראה.. אני לא נעול על חברה כל כך.. (כמובן שאני רוצה משהו איכותי) ואני רוצה שיהיה בו USB,כיבוי אוט' ועוד כל מני דברים..

מה אתה הכי ממליץ?

ד"א.. אמרו לי באדוייס שאני צריך סמארט ליין בשביל שזה יתאים.. מה שהבאתי הוא סמארט ליין? האם הם מתכוונים רק לחברה שלהם או שאם אני יקח אחד שהוא משהו אחר מחברה אחרת זה יתאים?

אשמח לקצת הסבר...

פורסם

בטח שיגידו לך smart line זו הסדרה הכי יקרה שלהם.יש דיון בפורום שמערכות אל פסק היום לא מתאימות לספקים החדשים בגלל תקן

שניקרא active PFC.הדעות בדיון חלוקות כי יש חברי פורום בעלי מכשירים עדכניים שכן יש להם מערכות עם אקטיב PFC והכל עובד להם חלק.

אבל...

אני המלצתי לך על אל פסק ברמה בינונית מה שיש לרוב חברי הפורום וזו גם הסדרה הכי נפוצה לדעתי. PRPC המיספר מראה על קיבולת 750 1000

ואלה הם דגמי ביניים זה מה שהולך היום.

סדרת ה smart עובדת על גל סינוס טהור והיא יקרה קצת יותר.אתה מוכן להשקיע 500 שקל גגה על אל פסק..פה מדובר על 1000 פלוס.

מה שאתה רוצה לקנות ניקראים דגמי בסיס וגם זה נפוץ מאד.אבל הסיכוי שתקבל עם המכשירים האלה את החיבור USB הוא אפסי.

התרחיש שלי למיקרה שלך הוא כזה :

אתה תיקנה מכשיר זול סביב ה 500 שקל ללא חיבור USB וסביר להניח תקבל אותו עם החיבור RS232 ותצטרך לקנות כרטיס PCI בעלות

של 200 שקלים נוספים כדי לקשר אותו למחשב על מנת שיהיה לך כיבוי עצמי ותוכל להפעיל את התוכנה שלו.

מפה אתה תצא בנזק של 700 שקל כלומר יכולת לקנות מכשיר עם USB...לשיקולך !!.

חיפוש קטן מצאתי לך מכשיר זול עם USB

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1092

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים