עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ללוח אם וזכרונות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

קניתי לא מזמן מחשב חדש(חודש+-)

עכשיו:

Thermaltake 400W

Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB

Intel Mother-Board DP35DP

Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT

Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5

PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk

GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI

Logitech MX510 Mouse

Logitech Media Keyboard

כפי שאתם רואים יש לי לוח אם של אינטל, DP35DP, את האמת אני רציתי לקנות של Abit או ג'יגה בייט אבל פשוט קניתי את המחשב מדוד שלי והיה לי על המחשב הנחה גדולה.

בקיצור הוא אמר לי שהלוח אם של אינטל הוא מקצועי ויחזיק אותי המון שנים,

עכשיו כיוון שמחירי הג'יגה היום הם מאוד ירודים, לא היה אכפת לי לקנות 4 ג'יגה(400 שקל רק)

בהתחלה רציתי לקנות CL4 אך לאחר שהתעמקתי בנושא וכו', הבנתי שבשביל זיכרונות CL4 צריך לוח אם שיתמוך ב1.2 V

מה שהלוח אם שלי לא תומך, הוא תומך ב1.8 V, השאלה שלי מה ההבדל בין הזכרונות האלה?

מה ההבדל בין CL4 לCL5? תרחיבו בבקשה, במה כל אחד יותר טוב...

קניתי את 4GB של Kingston בתדר של 800 Mhz.

עכשיו בקשר ללוח אם, לפי מה שהבנתי לא מומלץ הלוח הנ"ל לגיימרים כיוון שהלוח לא תומך בOC בכלל.

עכשיו לפי מה שהבנתי גם בביצועים הוא פחות טוב(יצא לי ב3dmark 06 תוצאה של 11,425 ולמישהו בדיוק עם אותו מפרט כמו שלי רק לוח אם של ג'יגה ביט הוא קיבל 12,450[ללא שום OC] מה שכן ניסיתי הכל על מנת להגיע לתוצאה שלו... סגרתי כל דבר אפשרי - כל התוכנות + מלא תהליכים, אך בכל זאת זה לא עבר את ה11,600)

אז האם הלוח אם משפיע פה? כי הרי גם ככה הוא לא מאפשר לי לעשות OC, אז לפחות שאני יוכל לקבל מהמעבד והכ.ס את התוצאות שאני צריך לקבל.

[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 20:31:13

תעזרו לי בבקשה...

*הקפצה

פורסם

בדקת שההגדרות שבהם הרצת את הבאנצ' היו כמו של הבחור השני?

פורסם
  • מחבר

בדקת שההגדרות שבהם הרצת את הבאנצ' היו כמו של הבחור השני?

לא הבנתי מה זה באנצ'? ותענה לי בבקשה על כל השאלות בעיון.

תודה רבה.

פורסם

רוב הזכרונות של DDR2 עובדים על מתח של 1.8V גם זכרונות בתזמונים CL4 , בכל מקרה הבדלים בביצועים זניחים לחלוטים בין CL4 או CL5

התוצאה שלך ב-3D MARK מצוינת

פורסם
  • מחבר

רוב הזכרונות של DDR2 עובדים על מתח של 1.8V גם זכרונות בתזמונים CL4 , בכל מקרה הבדלים בביצועים זניחים לחלוטים בין CL4 או CL5

התוצאה שלך ב-3D MARK מצוינת

אוקיי אז מדוע יש לי 1,000 נקודות פחות? זה משמעותי מאוד ה1,000 נקודות האלו.

[br]פורסם בתאריך: 31.01.2008 בשעה 12:52:42

למה לא מגיבים לי בחייאת :\

תעזרו קצת אנשים...

uP הדיון ירד עמוד.

פורסם

1. קיימים הבדלים בביצועים בין לוחות שונים, גם בין גירסאות שונות של אותו הלוח, ובמיוחד בין לוחות שונים מחברות שונות - הרכיבים שונים, ולכן זמן התגובה הכולל לא יהיה אותו דבר. זה נכון לגבי לוחות מחברות שונות (אפילו אם שניהם בעלי אותה ערכת שבבים), לכרטיסי מסך מחברות שונות (אפילו אם שניהם בעלי אותה ליבה גרפית) וכד'.

2. כדי להשוות בין חומרות שונות בדיוק מקסימלי, אתה חייב להשתמש בדיוק באותם גירסאות של דרייברים (לחומרה הזהה בין 2 המערכות). סביר להניח שגירסת דרייברים אחת לכרטיס המסך תהיה פחות "מהירה" מאשר גירסת דרייברים אחרת לאותו כרטיס המסך. בנוסף, מכיוון שמדובר על חברות שונות לגמרי, ייתכן שחברה אחת השקיעה יותר בפיתוח הדרייברים עבור החומרה שלה, ואז הביצועים גבוהים יותר.

בקיצור - קח את שני המחשבים, פרמט אותם, תתקין מערכת הפעלה זהה נקייה בשניהם, תתקין גירסאות דרייברים זהות בשני המחשבים (עבור חומרה זהה כמובן, עבור חומרה שונה אתה תצטרך את הדרייברים הספציפיים של אותה חומרה), רצוי הגירסאות האחרונות ששוחררו, ואז תריץ את מבחני הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים